11 Temmuz 2011, Pazartesi 07:50:06

3 TALİHLİ ARANIYOR!

17 Temmuz Atatürk'ün Bolu'ya Gelişi'nin yıldönümlerinde her sene önemli etkinliklere imza atan Bolu Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Derneği, bu yıl da yine Abant'ta yapacakları etkinliklerle Bolu semalarına renk katmaya hazırlanıyorlar...
 Dernekten etkinlik öncesi bir duyuru yapılarak, şanslı 3 kişiyi uçuracaklarını açıkladılar.

Festival öncesi Dernekten yapılan açıklamada şöyle denildi; "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilimize gelişinin 77. yıldönümü anısına Resmi programda yer alan bu sene 6.Abant Hava Sporları Festivalini düzenleyeceğiz.

17 Temmuz sabah saat 09.50 de şehir merkezinde motorlu yamaç paraşütü ile dev Atatürk posteri uçuş gösterisi yapılacaktır. Türkiye’nin en iyi Havacılık Merkezi olmaya aday Abant Çepni Bölgesi’nde planlanan faaliyete şehir dışından 500’e yakın Model Uçak ve Yamaç Paraşütü sporcusunun katılması bekleniyor.
 
Ulusal basından çok sayıda tv kanalının da festivale katılacakları belirtildi.
 
Festivalde yamaç paraşütü, model uçak, yelken kanat ve motorlu yamaç paraşütünün yanı sıra doğa sporları aktiviteleri de organize edilecektir.
 
Bu sene ilk defa ilimizden; www.bolusportif.com a kayıt yaptıran Bolu'dan üç şanslı kişiyi yamaç paraşütü ile uçma şansı sunacağız.
 
Konu ile ilgili 9 Temmuz cumartesi gününden itibaren kayıtlara başladık ve 15 Temmuz’da belirlenen şanslı üç kişiyi derneğimizin web sayfasından yayınlanacağız.
 
Ayrıca 6. Havacılık Festivali'nde yapılacak Atatürk’ün ilimize geliş yıldönümü anısına Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması düzenleyeceğiz.
 
Dereceye giren sporculara sürpriz hediyeler verilecektir. Festivale katkılarından dolayı Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi, AİBÜ, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, T.H.K., Bolu Havacılığa ve sponsor firmalarımıza teşekkür  ederiz.
 
6. Abant Hava Sporları festivalinin detaylarını ve uçuş şansı için Pazartesi www.bolusportif.com dan bilgi alabilirsiniz."
3 TALİHLİ ARANIYOR!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000