20 Haziran 2009, Cumartesi 07:50:31

16 yıllık THK başkanına plaket verildi

Türk Hava Kurumu (THK) Tokat Şube Başkanı Burhan Besler, 16 yıl THK şube başkanı olarak görev yapan Yrd. Doç. Dr. Osman Fırat'a teşekkür plaketi verdi.

THK Tokat Şube Başkanı olarak bir süre önce göreve gelen Burhan Besler, 1980 yılında THK'na üye olan ve 2008 yılına kadar 16 yıllık süreçte başkanlık görevini yürüten Yrd. Doç. Dr. Osman Fırat'a vefa örneği gösterdi. Besler, 16 yıllık süreçte önemli işlere imza atan Fırat'ı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi vermeyi uygun gördüklerini söyledi. Fırat ise banka müdürü olarak geldiği Tokat'ta THK'na üye olduğunu ve bugünlere kadar geldiklerini kaydetti. THK'nın en önemli hizmetlerinden birinin Tokat'a havaalanı kazandırmak olduğunu ifade eden Fırat, "Özel İdare ve THK tarafından havaalanın müşterek yapıldı. Alanın tapusunda benim imzam var. Yaptığımız sözleşmeye göre uçuş olmadığı saatlerde havaalanında eğitim amaçlı THK burayı kullanabilir. Burada yatakhaneler yapılarak sürekli eğitim çalışmaları yapılacaktı. THK'nın verdiği tüm hizmetler sağlanacaktı ama merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun Tokat'tan gitmesi ile projeler aksamaya başladı ve yapılamadı" dedi.

Yapılan kısa değerlendirmenin ardından THK Tokat Şube Başkanı Burhan Besler, Yrd. Doç. Dr. Osman Fırat'a teşekkür plaketi verdi.

16 yıllık THK başkanına plaket verildi

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000