15 Ağustos 2014, Cuma 21:09:21

TGS OPERASYON KRİZİNİ BÖYLE ÇÖZDÜ

Turkish Ground Services, geçen hafta etkili olan yağış sırasında operasyonun aksamaması için ilk kez hangi yöntemi kullandı?
  • Sn bilgiç bey, Port klinik TGS adına hizmet vermekte olup bu hizmet TGS tarafından OUTS0URCE edilmiştir. Yani Port Klinik TGS adına ve yerine hizmet vermekte olup, sorumluluk tamaen TGS ye aittir. Firmanın hizmetini kontrol ederek iyi hizmet vermeye çalışması gerek.Gerçi GM nin artık Port Kliniğe ceza kesilmesin demesiyle de Cezai müeyyideler falan yok olmuş firma da hizmette kalite bırakmamıştır...
  • Saw da aylardir tgs personeli yorgun bitkin bezmis istifalar artti kimse neden diye arastirmiyor bu insanlar gece gunduz burda karsiliginda baklava ve meyve tesekkurler degerli insanlar...
  • Hangi koordinasyon müdürü ''bir saniye''yorumunu yazdırdı bu nedir allahınızın aşkına ali emre ön plana atılmış bence hedef şaşırtılmış bu parlak fikir rampden başka yerden çıkmaz mübarek birim değil cadı kazanı..
  • Yapilan ise ve yogunluga.gore ucretler.az birde buna.adamkayirma.toprakcilik.cifte.sitandart.eklenince.eeee.isler.zaten.pamuk.ipligine.bagliydi.bi.hava.muhalefeti.o.ince.ipte.koptu.ve.hsilikelam.duzelen.bisey.yok.
  • TGS mümkünse bu iş bıraksın. 20 senedir havayolu pilotuyum. Bu kadar kötü bir yer hizmeti daha görmedim. Bebek arabası bekleyen yolcu mu dersin, wheelchair bekleyen yolcu mu dersin, park yerine gelmeyen marshaller mı dersin. THY nin bir çuval incirini berbat etmekten başka bir işe yaramıyor TGS. Gitsinler bu iş nasıl yapılır ÇELEBI den öğrensinler.
  • Ankara operasyonu dağıldı bu sefer. Esenboğa'da kaybolan bavulları duymaya başladık...
  • taşıma su ile değirmen dönmez, taşıma personel ile de operasyon yönetilmez.
  • TGS yöneticilerimizle gurur duyuyoruz. Az konuşup çok iş yapıyorlar. Baştan aşağı yetenek dolu bir ekip. Hepsini bu üstün yeteneklerinden dolayı kutluyoruz. Rötarsız günler onları bekler.
  • Tgs nin patlayacagi zamani bekliyoruz. . Bigun bi personel bi müdürün kafasını gözünü kırar ama ne zaman..
  • Bu şirket ne fırtına ne kışlar gördü. 1 haftada gram düzelemeyen aksama görmedi. Apronda insanların canı çıktı ama koordinasyon sıfır olunca o kadar çaba boş.

İstanbul'da geçen hafta etkili olan şiddetli yağış ve fırtına hava trafiğini alt üst etmişti. Onlarca uçak seferi iptal edilirken yolcular saatlerce süren rötarlar dolayısıyla zor anlar yaşamış, operasyon zaman zaman durma noktasına gelmişti.

Yoğun yağış ve fırtınada hava trafiği aksarken apron kısmında da çalışanlar operasyonun yürütülebilmesi için olağanüstü gayret sergiledi. Atatürk Havalimanı'ndaki yer hizmetleri operasyonunun büyük bölümünü yürüten Turkish Ground Services ekipleri de yağmur çamur demeden aralıksız görev yaptı.

TGS yönetimi, yağmurun etkili olduğu ilk gün mevcut ekiplere takviye olarak Ankara ve Adana'dan takviye ekipler getirtti. Ankara istasyonundan 17, Adana istasyonundan 5 kişilik ekip İstanbul'a getirtilerek operasyona destek verdi. Yaklaşık 10 gün boyunca İStanbul'da görev yapan ekipler, otele yerleştirildi.

Operasyonun normal seyrine dönmesiyle takviye ekiplerin de görevleri sona erdi. Ekiplerin pazartesi günü bağlı oldukları istasyonlara dönecekleri ve salı günü kendi istasyonlarında görev başı yapacakları öğrenildi.

©AirportHaber

TGS OPERASYON KRİZİNİ BÖYLE ÇÖZDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

TGS ye ~ 9 yıl önce
Sn bilgiç bey, Port klinik TGS adına hizmet vermekte olup bu hizmet TGS tarafından OUTS0URCE edilmiştir. Yani Port Klinik TGS adına ve yerine hizmet vermekte olup, sorumluluk tamaen TGS ye aittir. Firmanın hizmetini kontrol ederek iyi hizmet vermeye çalışması gerek.Gerçi GM nin artık Port Kliniğe ceza kesilmesin demesiyle de Cezai müeyyideler falan yok olmuş firma da hizmette kalite bırakmamıştır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs... ~ 10 yıl önce
Saw da aylardir tgs personeli yorgun bitkin bezmis istifalar artti kimse neden diye arastirmiyor bu insanlar gece gunduz burda karsiliginda baklava ve meyve tesekkurler degerli insanlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu nee ~ 10 yıl önce
Hangi koordinasyon müdürü ''bir saniye''yorumunu yazdırdı bu nedir allahınızın aşkına ali emre ön plana atılmış bence hedef şaşırtılmış bu parlak fikir rampden başka yerden çıkmaz mübarek birim değil cadı kazanı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
antitorpil ~ 10 yıl önce
Yapilan ise ve yogunluga.gore ucretler.az birde buna.adamkayirma.toprakcilik.cifte.sitandart.eklenince.eeee.isler.zaten.pamuk.ipligine.bagliydi.bi.hava.muhalefeti.o.ince.ipte.koptu.ve.hsilikelam.duzelen.bisey.yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fena ~ 10 yıl önce
TGS mümkünse bu iş bıraksın. 20 senedir havayolu pilotuyum. Bu kadar kötü bir yer hizmeti daha görmedim. Bebek arabası bekleyen yolcu mu dersin, wheelchair bekleyen yolcu mu dersin, park yerine gelmeyen marshaller mı dersin. THY nin bir çuval incirini berbat etmekten başka bir işe yaramıyor TGS. Gitsinler bu iş nasıl yapılır ÇELEBI den öğrensinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 10 yıl önce
hocam valla o sizin düşünceniz sanırım pilot değilsiniz olsanız bebek arabalarının aşağı kargoda olduğunu ve kargo bölümünüde kapı açıldıktan sonra açılıp gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra boşaltmanın başladığını bilmeniz gerekir.siz kapıyı açar açmaz yolcu bebek arabam nerde diye beklemesi normaldir.2.cisi wchr istinaden frekans denen birşey var söylersiniz adamlar hazırlıklı olurlarki bu tgsnin işi değildir.bunu portklinik denen özel şirket yapar.3.cüsü marshallerin park yerine gelmesine gerek yoktur çünkü park yanaşma sistemi 4 büyük şehirde çalışmaktadır dolayısıyla köprüden yardım alarak yanaşmanızda fayda vardır diye düşünüyorum ve hoşçaklın diyorum bu kadar cevap yeterlidir umarım.
işçi şöför ~ 10 yıl önce
kaptan haklı personel azlığından hiçbir yere yetişemiyoruz
10.Köy ~ 10 yıl önce
Ankara operasyonu dağıldı bu sefer. Esenboğa'da kaybolan bavulları duymaya başladık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 10 yıl önce
taşıma su ile değirmen dönmez, taşıma personel ile de operasyon yönetilmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müthiş Çözüm ~ 10 yıl önce
TGS yöneticilerimizle gurur duyuyoruz. Az konuşup çok iş yapıyorlar. Baştan aşağı yetenek dolu bir ekip. Hepsini bu üstün yeteneklerinden dolayı kutluyoruz. Rötarsız günler onları bekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tgs nin patlayacagi zamani bekliyoruz. . Bigun bi personel bi müdürün kafasını gözünü kırar ama ne zaman..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu şirket ne fırtına ne kışlar gördü. 1 haftada gram düzelemeyen aksama görmedi. Apronda insanların canı çıktı ama koordinasyon sıfır olunca o kadar çaba boş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000