04 Ocak 2011, Salı 12:55:30

TGS, İLK YAŞ GÜNÜNÜ KUTLADI

Türkiye’nin önde gelen yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services (TGS) ilk yaş günün kutladı.
  • ya bu mehmet sısman neymıs be herkesın agzında e normaldır yanı 30 yasında bırını orda gormek yoruyo arkadasları yukarları ızlemeyın ısınıze bakında kazalarda olmasın sırketınız erken buyusun bence havas tan gecen herkesı gondermek lazım sırketı bozan onlar kurnazlar ya yavasssss dıyorum yemezler:)
  • kımse kımseye tas atmasın yok torpılım yok yok mehmet sısman yok o yok bu yok calısan kazanır her kım adam gıbı calısırsa yukselır zoruna gıden calısmasın bıraksın gıtsın gırmek ısteyen yuzlerce ınsan var tum mudurler dogru olanı yapıyo kutluyorum mehmet sısmanıda bayram özcelık ıde allah yardımcıları olsun:)
  • soruyorum bu kadar yazan arkadaşa sen yaptıgın işi gönülden yapıyormusun sanırım onda 1 sen işini yap geri kalan seni gözetleyenler senin hakkını verir akşam olsada eve gitsek mantıgıyla çalışrsan dayı amca badem rizeli mardinli her kes hakettıgı kadar deger alır bunlar adama deger vermez demeyın ordakı bazı özellikle aranızda olan müdürlerin geçmiş dönem tecrübeleri gayet ıyı ve deger verilmesi gereken müdürlerimizdir
  • apronda kaza yapıyorlar rekor kırdılar duran ucaga carptılar diyen arkadaşlar.. neden carpıldıgını biliyormusun ? radyatör hortumu patlayıp şöför koltugundaki insan 80 derece suyla yanıyorsa aracın içinde bayılıyorsa otomatik vites olan traktör başı boş kalıyorsa tabikide carpıcak. kaza oldugu icin sirketimizde arkadaşa ne ceza verdi ne de bir laf söyledi. adı üzerinde '' KAZA''.
  • tgs özel kalem müdürü pardon şefi m.şişman ile ilgili şirkette kaç akrabası var halaoğlu dayıoğlu tektek yazacağım, herbiri o geldikten sonra ne bölümlere hangi ünvanlara geçti yazacağım,ne eğitimine niçin gidiyor yazacağım, ilk anasayfadaki tgs haberinde
  • Bide plaket vermişler :))))))) İnanmıyorum
  • rekor duzeyde artan bagaj kaybi rekor duzeyde apron kazasi/ucaklari bicmeler de dahil. artan bagaj hasari artan yolcu sikayetleri artan yer hizmet rotarlari ile 1. yilinizi rekorlarla kapattiniz. Merkez HUB inda kayip bagaj oraninda en basarili havayolu olan THy yi 11. siraya dusurmeyi becerdiniz.(AEA verileri) Beceriksizliklerle dolu 1.yilinizi tebrik ederiz.Ah be Havas nerdesin ?
  • Öyle görünüyor ki THY de çalışanlar sadece eleştirmeyi biliyor. bence birde özeleştiri yapsınlar. valla bunların çenelerinden sıkıldım. TGS de bademler olabilir ama THY de de çok çam kozalağı var. badem yine işe yarıyor siz kozalak gibi sadece görüntüde etkiniz var.
  • sn genel müdürüm yapmış olduğunuz çalışmalarla ve en öenmlisi sürekli apronda olmanızdan dolayı sizi öncekutluyorum başarılarınızn devamını dılıyoruz...ve nice yeni senelere hep beraber omamız dileğiyle.... not bizim için önemli olan apronda olmanız bu bize yeter bazi genel müdür yardımcıları makam odalarında oturmuyorsunuz.....
  • Bademlere iş olsun diye kuruldu evet. Daha önce nasıl ki, Erzincan'da işsiz adam kalmadıysa, şoparlar dolduysa, şimdi de bademler doldu. Bu kadar neden zoruna gitti? Gelmiş geçmiş en fuzuli şirket evet! Ama bu kadar zırvalarsanız, hay bin gelmişini geçmişini sevsinler denir terbiyesiz biri olsa! Bu da mı zoruna gitti? Gelmiş geçmiş olsun o halde!

TGS Apron Koordinasyon Merkezi’nde TGS yöneticileri ile beş yüze yakın çalışanın hazır bulunduğu sade bir törenle birinci yaşını kutlayan TGS’nin Genel Müdürü Bayram Özçelik, “Şirketimiz genç ama başarmaya şartlanmış bir handling kuruluşu. Hem Türkiye’de hem de dünyada hak ettiği yere sizlerin sayesinde geleceğine inanıyorum.” dedi.

Geride bıraktığımız yılın ilk günü operasyonu THY’den devralan ve yirmiyi aşkın havayolu şirketine yer hizmeti sağlayan TGS, sektörde ilk yılını doldurdu. Sade bir organizasyonla yaş gününü kutlayan şirketin düzenlediği törene, şirket yöneticileri ve çok sayıda personel katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan TGS Yer Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Bayram Özçelik, “Sektörde bir yıl önce başlayan yolculuğumuza sizler yakından tanık oldunuz. Şirketimiz genç ama başarmaya şartlanmış bir handling kuruluşu olarak hem Türkiye’de hem de dünyada hak ettiği yere sizlerin sayesinde gelecektir. Bu zor ama havacılık açısından önemli görevin üstesinden gelen çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Bayram Özçelik’in konuşmasının ardından TGS bünyesinde farklı departmanlarda çalışan ve 2010 yıl içinde örnek davranışlar sergileyen personele plaket verdi. Plaket töreninin ardından şirketin ilk yaş günü şerefine pasta kesen ve apronda hazırlanan sucuk ekmek partisine de katılan Özçelik çalışanlarla uzun uzun sohbet etti.
 

TGS, İLK YAŞ GÜNÜNÜ KUTLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Misafir ~ 13 yıl önce
ya bu mehmet sısman neymıs be herkesın agzında e normaldır yanı 30 yasında bırını orda gormek yoruyo arkadasları yukarları ızlemeyın ısınıze bakında kazalarda olmasın sırketınız erken buyusun bence havas tan gecen herkesı gondermek lazım sırketı bozan onlar kurnazlar ya yavasssss dıyorum yemezler:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kımse kımseye tas atmasın yok torpılım yok yok mehmet sısman yok o yok bu yok calısan kazanır her kım adam gıbı calısırsa yukselır zoruna gıden calısmasın bıraksın gıtsın gırmek ısteyen yuzlerce ınsan var tum mudurler dogru olanı yapıyo kutluyorum mehmet sısmanıda bayram özcelık ıde allah yardımcıları olsun:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
soruyorum bu kadar yazan arkadaşa sen yaptıgın işi gönülden yapıyormusun sanırım onda 1 sen işini yap geri kalan seni gözetleyenler senin hakkını verir akşam olsada eve gitsek mantıgıyla çalışrsan dayı amca badem rizeli mardinli her kes hakettıgı kadar deger alır bunlar adama deger vermez demeyın ordakı bazı özellikle aranızda olan müdürlerin geçmiş dönem tecrübeleri gayet ıyı ve deger verilmesi gereken müdürlerimizdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
apronda kaza yapıyorlar rekor kırdılar duran ucaga carptılar diyen arkadaşlar.. neden carpıldıgını biliyormusun ? radyatör hortumu patlayıp şöför koltugundaki insan 80 derece suyla yanıyorsa aracın içinde bayılıyorsa otomatik vites olan traktör başı boş kalıyorsa tabikide carpıcak. kaza oldugu icin sirketimizde arkadaşa ne ceza verdi ne de bir laf söyledi. adı üzerinde '' KAZA''.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tgs özel kalem müdürü pardon şefi m.şişman ile ilgili şirkette kaç akrabası var halaoğlu dayıoğlu tektek yazacağım, herbiri o geldikten sonra ne bölümlere hangi ünvanlara geçti yazacağım,ne eğitimine niçin gidiyor yazacağım, ilk anasayfadaki tgs haberinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bide plaket vermişler :))))))) İnanmıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
rekor duzeyde artan bagaj kaybi rekor duzeyde apron kazasi/ucaklari bicmeler de dahil. artan bagaj hasari artan yolcu sikayetleri artan yer hizmet rotarlari ile 1. yilinizi rekorlarla kapattiniz. Merkez HUB inda kayip bagaj oraninda en basarili havayolu olan THy yi 11. siraya dusurmeyi becerdiniz.(AEA verileri) Beceriksizliklerle dolu 1.yilinizi tebrik ederiz.Ah be Havas nerdesin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öyle görünüyor ki THY de çalışanlar sadece eleştirmeyi biliyor. bence birde özeleştiri yapsınlar. valla bunların çenelerinden sıkıldım. TGS de bademler olabilir ama THY de de çok çam kozalağı var. badem yine işe yarıyor siz kozalak gibi sadece görüntüde etkiniz var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sn genel müdürüm yapmış olduğunuz çalışmalarla ve en öenmlisi sürekli apronda olmanızdan dolayı sizi öncekutluyorum başarılarınızn devamını dılıyoruz...ve nice yeni senelere hep beraber omamız dileğiyle.... not bizim için önemli olan apronda olmanız bu bize yeter bazi genel müdür yardımcıları makam odalarında oturmuyorsunuz.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bademlere iş olsun diye kuruldu evet. Daha önce nasıl ki, Erzincan'da işsiz adam kalmadıysa, şoparlar dolduysa, şimdi de bademler doldu. Bu kadar neden zoruna gitti? Gelmiş geçmiş en fuzuli şirket evet! Ama bu kadar zırvalarsanız, hay bin gelmişini geçmişini sevsinler denir terbiyesiz biri olsa! Bu da mı zoruna gitti? Gelmiş geçmiş olsun o halde!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000