11 Kasım 2022, Cuma 11:43:06

TGS çalışanlarının beklediği karar çıktı

Turkish Ground Services'te (TGS) çalışanlara CED Bilet hakkı resmen tanındı.
  • Bu kadar saçma bir Ced uygulamasını hangi mantıkla uygulamaya aldınız Çocuk olmadan insanlar nasıl uçsun havaciliktan azıcık anlayan bu komik duruma düşmez Çocuğa Ok li bilet alsan kendin uçamazsan ne olacak Ben yaptım oldu. Saçmalıkta Nirvana
  • ZAM ORANI %68 DİYE BİR HURAFE VAR . Nedir görüşler… maraba grubu be yhm personeli hariç yorum yapın lütfen
  • Arkadaşlar merhaba kısa birşey sorucam herkesin torpilli olduğunu söylüyorsunuz ama bu torpilli kadrosu ne zaman alınıyor eğitim sınıfları ne zaman açılıyor tarih verebilir misiniz?
  • VALİZ ALIP VERMEKLE ATOM PARÇALADIĞINI ZANNEDEN TGS PERSONELİ NEYİN TRİBİNDESİNİZ, SİZİN YAPTIGNIZ İŞİ YLDAN GEÇEN HERHAGİ BİRİSİ DE YAPAR NE BU HAVALAR, AZ KALDI KAPTANLA BİR TUTACAKSINIZ KENDİNİZİ
  • Thy personeli buraya gelipte üstünlük tasladığını felan düşünüyor. Cahillik böyle bişey olsa gerek, kim bilir hangi dayı amca yada siyasal partinin desteğiyle THY personeli olmuştur allah bilir. Bi bilet hakkında bu kadar ego tatmin etmek sadece sizin gibi acizlere yakışır. İştirakler 5 dakika iş yapmasın aynı şekilde taşerönlerde bakalım siz o çok tepeden baktığınız şirketlerin nasılda eline ayağına yapışıyorsunuz. Yaptığınız bi iş yok bari buralara gelip emekçi insanların umutlarıyla egonuzu tatmin etmeyin. Bu sözlerim buraya gelip boş yapan thy personeli için bütün thy personeli için değildir. Not:Düşmem dersin süşersin şaşmam dersin şaşarsın unutmaki kardeşim elbet birgün sende bizi anlarsın.
  • bizde bu şirkete emek edip hizmet ediyoruz. bizede indirimli bilet hakkı getirilmesini önemle arz ediyoruz. uçağın müsaitlilik durumuna göre niçin olmasın koltuk boşsa sayın yöneticilerimiz zaten en alt kademedeyiz
  • THYAO da çalışan personelin anne baba cocuk ayrica butun kardeslerine verilen pas hakkina karşın TGS personelinin sadece kendi ve eşine verilmesi yanlış olmuştur. Adamin 7 kardesi var 7 side pas hakki sahibi. Bizim çocuklarımıza ve anne babamiza verilemezmiydi. Yönetim; sizin adiniza üzüldüm. Bu karariniz bir leke olarak yakanizda olacaktir..
  • THY'den emekli olan 75 yaşındaki hostes hâlâ pass bilet ile uçabiliyor da neden Tgs personeli çocuğu ile indirimli yolculuk yapamıyor?
  • Önceden TGS'ye 4 ikramiye ne zaman gelecek dediler 4.ikramiye verildi. Sonrasında büyük ikramiye konuşuldu verildi. Ced bilet dediler verildi. Şimdi çocuk nasıl uçacak deniyor.Çocuklar ve yakınlar içinde muhtemelen indirim uygulanır, bu kadar yaygara yapılmasına gerek yok. THY, TGS nin asıl sorunu birlik beraberlik ve aidiyet duygusu. Sıradan yöneticileri ayıklamak adamcılıkları bir kenara bırakmaktık. Personeli yaptığı işe göre değerlendirecek gelişmesine katkı sağlayacak nitelikli yöneticilere ihtiyaç olduğu aşikar. O zaman şirkette kazanır personelde.
  • Hala sisteme giremiyprum İK bu işin altyapısını malesef iyi hazırlayamamış. İk yöneticileri ne iş yapar?

Turkish Ground Services'te (TGS) çalışanlara CED Bilet hakkı resmen tanındı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; TGS çalışanlarına verileceği daha önce duyurulan CED Bilet hakkı, çalışanlara gönderilen e-posta ile resmileşti. Buna göre; şirkette 6 ayı dolduran çalışanlar, kendileri ve eşleri için CED Bilet hakkından faydalanabilecek.

İşte TGS duyurusu:

Değerli TGS Ailesi,

THY A.O Yönetim Kurulu tarafından alınan karar kapsamında;

Şirketimizde en az 6 aylık kıdeme sahip olan tüm çalışanlarımız ve eşlerine,

Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet ile yapılacak Yurtiçi ve Yurtdışı seyahatlerde geçerli olmak üzere CED bilet hakkı tanımlanmıştır.

Uygulamadan faydalanılabilmesi için aşağıdaki işlemlerin yapılması gereklidir.

1. Miles&Smiles üyeliğiniz yok ise www.turkishairlines.com/tr-int/miles-and-smiles/uyelik-formu/ adresinden üyelik oluşturulmalıdır.

2. Çalışanlarımızın Miles&Smiles üyelik bilgileri piu.tgs.aero linki üzerinden bildirilmelidir.

Biletleme işlemleri mypass.thy.com/ uygulamasından yapılacak olup, genel kurallar, sık sorulan sorular ve MyPass kullanım kılavuzu ekte paylaşılmıştır.

Tüm çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

TGS çalışanlarının beklediği karar çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (401)

Ahmet Bey e ~ 1 yıl önce
Bu kadar saçma bir Ced uygulamasını hangi mantıkla uygulamaya aldınız Çocuk olmadan insanlar nasıl uçsun havaciliktan azıcık anlayan bu komik duruma düşmez Çocuğa Ok li bilet alsan kendin uçamazsan ne olacak Ben yaptım oldu. Saçmalıkta Nirvana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsl ~ 1 yıl önce
ZAM ORANI %68 DİYE BİR HURAFE VAR . Nedir görüşler… maraba grubu be yhm personeli hariç yorum yapın lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zupcuk ~ 1 yıl önce
Arkadaşlar merhaba kısa birşey sorucam herkesin torpilli olduğunu söylüyorsunuz ama bu torpilli kadrosu ne zaman alınıyor eğitim sınıfları ne zaman açılıyor tarih verebilir misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs li ~ 1 yıl önce
Alımlar başlamış haberin olsun
Şirin ~ 1 yıl önce
Heryerde herkes tgs nin torpil yuvası olduğunu söylüyor. İyi bir torpilim olsa neden 11 bin liraya çalışayım ben de bunu anlamıyorum. Şartların çok iyi olduğu bir şirketde ben mi bilmiyorum
Saw ~ 1 yıl önce
Bırakın boş muhabbeti de % kaç olacak ZAM ondan haber berim MİLLET AJ AJ
Şirin'e ~ 12 ay önce
Çünkü kardeşim yönetimden tut en aşağıya kadar bir çok kişiyi sokağa bıraksan aç kalır 1 gün yaşayamaz ekmek almaya göndermeyeceğim kişiler hayal edemeyecekleri hayatları yaşıyorlar o şirkette
TEKNİSYEN ~ 1 yıl önce
VALİZ ALIP VERMEKLE ATOM PARÇALADIĞINI ZANNEDEN TGS PERSONELİ NEYİN TRİBİNDESİNİZ, SİZİN YAPTIGNIZ İŞİ YLDAN GEÇEN HERHAGİ BİRİSİ DE YAPAR NE BU HAVALAR, AZ KALDI KAPTANLA BİR TUTACAKSINIZ KENDİNİZİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lisans var mı ~ 1 yıl önce
Rumuz olarak teknisyen yazmışsın ama sanırım lisans yok. Zira bu kadar cahillik kokan bir yorumu lisanslı uçak teknisyeni hayatta yapmaz.
He yav he ~ 1 yıl önce
Sende kendi velinimetten sanma gel bir gün valiz at kargo at da bir gün görürüm
He ~ 1 yıl önce
O kada r lisans lısınız ki iki kelimeyi bir araya getireniyenleriniz var torpilli tuvası sizi
Thy personeli akıllı ol ~ 1 yıl önce
Thy personeli buraya gelipte üstünlük tasladığını felan düşünüyor. Cahillik böyle bişey olsa gerek, kim bilir hangi dayı amca yada siyasal partinin desteğiyle THY personeli olmuştur allah bilir. Bi bilet hakkında bu kadar ego tatmin etmek sadece sizin gibi acizlere yakışır. İştirakler 5 dakika iş yapmasın aynı şekilde taşerönlerde bakalım siz o çok tepeden baktığınız şirketlerin nasılda eline ayağına yapışıyorsunuz. Yaptığınız bi iş yok bari buralara gelip emekçi insanların umutlarıyla egonuzu tatmin etmeyin. Bu sözlerim buraya gelip boş yapan thy personeli için bütün thy personeli için değildir. Not:Düşmem dersin süşersin şaşmam dersin şaşarsın unutmaki kardeşim elbet birgün sende bizi anlarsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taşeron ~ 1 yıl önce
bizde bu şirkete emek edip hizmet ediyoruz. bizede indirimli bilet hakkı getirilmesini önemle arz ediyoruz. uçağın müsaitlilik durumuna göre niçin olmasın koltuk boşsa sayın yöneticilerimiz zaten en alt kademedeyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taşeron ~ 1 yıl önce
Sayın Başkanım Öğretmenlere verilen hak gibi %20 indirimli bilet hakkı verilsin hiç deyilse.fazla bir isteğimiz yok. saygılarımla
Mehmet karaosmanoglu ~ 1 yıl önce
THYAO da çalışan personelin anne baba cocuk ayrica butun kardeslerine verilen pas hakkina karşın TGS personelinin sadece kendi ve eşine verilmesi yanlış olmuştur. Adamin 7 kardesi var 7 side pas hakki sahibi. Bizim çocuklarımıza ve anne babamiza verilemezmiydi. Yönetim; sizin adiniza üzüldüm. Bu karariniz bir leke olarak yakanizda olacaktir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden? ~ 1 yıl önce
THY'den emekli olan 75 yaşındaki hostes hâlâ pass bilet ile uçabiliyor da neden Tgs personeli çocuğu ile indirimli yolculuk yapamıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gölge ~ 1 yıl önce
Önceden TGS'ye 4 ikramiye ne zaman gelecek dediler 4.ikramiye verildi. Sonrasında büyük ikramiye konuşuldu verildi. Ced bilet dediler verildi. Şimdi çocuk nasıl uçacak deniyor.Çocuklar ve yakınlar içinde muhtemelen indirim uygulanır, bu kadar yaygara yapılmasına gerek yok. THY, TGS nin asıl sorunu birlik beraberlik ve aidiyet duygusu. Sıradan yöneticileri ayıklamak adamcılıkları bir kenara bırakmaktık. Personeli yaptığı işe göre değerlendirecek gelişmesine katkı sağlayacak nitelikli yöneticilere ihtiyaç olduğu aşikar. O zaman şirkette kazanır personelde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyüp ~ 1 yıl önce
Hala sisteme giremiyprum İK bu işin altyapısını malesef iyi hazırlayamamış. İk yöneticileri ne iş yapar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000