06 Nisan 2016, Çarşamba 14:40:48

TGS 19 yeni firmayla anlaşma imzaladı

Türkiye'nin en büyük yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Servies (TGS), bir çok yabancı firmayla yeni anlaşmalar yaptı.
  • Hayırlı olsun gerçekten mutlu edici bir haber. İnşaallah şirketimiz büyür, büyürken personelinin omuzlarında büyüdüğünü unutmaz.
  • Bu adamlar kendilerine hizmet veremiyorlar bir de müşteri topluyorlar. NAsıl olacak bu iş.
  • Hadi hayırlısı olsun
  • o kadar anlaşma yapılıyor tgs personeli ne zerre kadar bişey yok. Thy başarısında tgs nin önemli bir rolü var ama bunu gören yok.Zammı bile adam gibi yapmadılar. Haktan adeletten bahseden sn. yöneticiler Thy personeli vardiya primi ne kadar tgs personeline ne kadar veriliyor. Tüm oparasyon tgs de ama madur olan gene zavallı tgs personelleri.
  • tgs den sonra bence büyüyen ve işi iyi yapan firma ÇELEBİDİR
  • almasına anlasmasına yapsında işçilerini de düsünsün.1400 liraya her cesit vardiyada calıstırıyorlar.ikramiyesi var diye lütuf gibi görüyorlar.calısma saatleri düzensiz.işe aynı girip kartı aynı basıyoruz adamla 100 150 lira farklı maas alıyoruz.iyilestirme olsa calısma saatleri mesai parası gibi bir cok adam ayrılmayı planlarken düsünün sartlar iyilestirilse türkiyenin en gözde herkesin işe girmek için kostuğu bir şirket oluruz ama ADALET DÜZENİ YOK..
  • Kim ne derse desin TGS büyüyor. Dalaman'da HAVAŞ'ın bir tık önünde. Çelebi'yi saymıyorum bile. Dalaman'da büyük ihtimalle Çelebi'den Sun Express ; Havaş'tan da Monarch gibi büyük firmaları kapacak. Tabi bunun yanında tecrübeli personelleri de. Çelebi 2-3 seneye kalmaz kapıya kilidi vurur. Havaş da özel uçak ve pegasuslarla idare eder artık.
  • yahu personelin yükselişini engelledikten sonra havayolu firmalarıyla anlaşma yapsan ne olur ki?! personelini elinde tutsun önce... YH memuru olmak için çok çabaladım olamadım fakat pegasus beni YH memuru olarak işe aldı..
  • Hazır konu ,haber TGS iken tgsye alım şartlarında uygulanan sınavlar değişti mi? Bu arada en yakın alımı bilen var mı? Rica etsem biri söz edebilir mi?
  • tgs ye alım yapında bari şu tgs yorumcuları var onlar iş sahibi olsun 19 firma az mı alın eleman sanki para kazanmıyorlar Thy modern kölelik kurmuş

Türkiye'nin en büyük yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Servies (TGS), bir çok yabancı firmayla yeni anlaşmalar yaptı.

Şirketlerin Türkiye'nin çeşitli şehirlerine yapılan seferlerinde artık yer hizmetlerini TGS verecek.

İşte TGS'nin anlaştığı havayolu şirketleri:

Aero Trans Cargo, Air Bridge Cargo Airlines, Air India, Air Lituanica, Alexandria Airlines, Czech Airlines, Eva Airways, Fly Baghdad, Globus, Jet Asia Airways, Libyan Wings, Mahan Air, Primera Air Nordic, Qantas Airways, Rhodos Airlines, Royal Flight Airlines, Sata Air Azores, Solitare Air, Transaviaexport Airlines.

©AirportHaber

TGS 19 yeni firmayla anlaşma imzaladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

... ~ 8 yıl önce
Hayırlı olsun gerçekten mutlu edici bir haber. İnşaallah şirketimiz büyür, büyürken personelinin omuzlarında büyüdüğünü unutmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garip ~ 8 yıl önce
Bu adamlar kendilerine hizmet veremiyorlar bir de müşteri topluyorlar. NAsıl olacak bu iş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ramp ~ 8 yıl önce
Hadi hayırlısı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zavallı personel ~ 8 yıl önce
o kadar anlaşma yapılıyor tgs personeli ne zerre kadar bişey yok. Thy başarısında tgs nin önemli bir rolü var ama bunu gören yok.Zammı bile adam gibi yapmadılar. Haktan adeletten bahseden sn. yöneticiler Thy personeli vardiya primi ne kadar tgs personeline ne kadar veriliyor. Tüm oparasyon tgs de ama madur olan gene zavallı tgs personelleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
tgs den sonra bence büyüyen ve işi iyi yapan firma ÇELEBİDİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ltbs ~ 8 yıl önce
Çelebi kargolamayı öğrensin de ondan sonra açılsın çalışanına düzgün maaş bağlasın burger king ile aynı maaşı vermesin
? ~ 8 yıl önce
Nerede yaşıyorsunuz siz ? Merak ettim.
Çelebi Maaş ~ 8 yıl önce
Çelebili arkadaşım sen TGS personelinin aldığı maaşı bilmiyorsun galiba :)
adalet ~ 8 yıl önce
almasına anlasmasına yapsında işçilerini de düsünsün.1400 liraya her cesit vardiyada calıstırıyorlar.ikramiyesi var diye lütuf gibi görüyorlar.calısma saatleri düzensiz.işe aynı girip kartı aynı basıyoruz adamla 100 150 lira farklı maas alıyoruz.iyilestirme olsa calısma saatleri mesai parası gibi bir cok adam ayrılmayı planlarken düsünün sartlar iyilestirilse türkiyenin en gözde herkesin işe girmek için kostuğu bir şirket oluruz ama ADALET DÜZENİ YOK..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çelebi Havaş ~ 8 yıl önce
Arkadaşım sen bir de Çelebi ve Havaş'ın maaşlarına bak da haline şükret yahu. :)
TGS büyüyor. ~ 8 yıl önce
Kim ne derse desin TGS büyüyor. Dalaman'da HAVAŞ'ın bir tık önünde. Çelebi'yi saymıyorum bile. Dalaman'da büyük ihtimalle Çelebi'den Sun Express ; Havaş'tan da Monarch gibi büyük firmaları kapacak. Tabi bunun yanında tecrübeli personelleri de. Çelebi 2-3 seneye kalmaz kapıya kilidi vurur. Havaş da özel uçak ve pegasuslarla idare eder artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
))) ~ 8 yıl önce
Sanki bunu yazan arkadaş eski bir Havaş personeli
ahl ~ 8 yıl önce
tgs gerçekten başarılı adımlarla büyüyor. personeline de havaş ve çelebiye oranla kıyaslanamayacak derecede daha çok ücret vermekte.değer de. ikramiye , devam primleri, kapamalar..yolu açık olsun
Ltbs ~ 8 yıl önce
Bu sezon dalaman yada başka bir yer farketmez türkiye için turizm kötüyse havacılığıda etkiler bu sezon doları paso oynicanı hisseden cin ali ise sabitledi varil fiyatlarını bu sezon %100 yine bi tık üstüne koyan şirketin başında pegasus var ama saw'da o fiyata yhm olarak çalışılmaz yazık günah ev kiralarına bakınız
Havaş ~ 8 yıl önce
TGS havaş ortaklığıdir önce çalıştığınız şirketin kimlere ait olduğunu bilin TGS ve havaş ortak havaşa hava hoş gelsin paralar:) thy havaş ortaklığı TGS dir.
Havaş mi?? :)) ~ 8 yıl önce
Tgs,Thy ve Tav ortakligidir canim benim bilmeden artistlik yapma :)))
Tav Havaş ~ 8 yıl önce
Daha TGS nin açılımını bilmeyenler varmış, Havaş TAV Holdıngin (Tepe Akfen Via) şirketlerinden bir tanesidir ve şirketin yarısına ortaktır, bir şeyi yazmadan önce şirket geçmişlerini okuyunda yalan yanlış yazmayın
pgs ~ 8 yıl önce
yahu personelin yükselişini engelledikten sonra havayolu firmalarıyla anlaşma yapsan ne olur ki?! personelini elinde tutsun önce... YH memuru olmak için çok çabaladım olamadım fakat pegasus beni YH memuru olarak işe aldı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru. ~ 8 yıl önce
Hazır konu ,haber TGS iken tgsye alım şartlarında uygulanan sınavlar değişti mi? Bu arada en yakın alımı bilen var mı? Rica etsem biri söz edebilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
törkiş ground ~ 8 yıl önce
"en yakın alımı" yok tgs'de "yakın ve torpilli alımı" var. bu şartları sağlıyorsan sorun yok :))
işsiz ~ 8 yıl önce
sınav falan hikaye gardaş, torpilin, dayın varsa giriyorsun. hele ensar vakfı torpilin varsa direk müdür bile olursun. bizi almaz bunlar.
İşsiz ~ 8 yıl önce
Bu sene soruları Tübitak hazırlıyormuş.
tgs ~ 8 yıl önce
tgs ye harekat memuru olarak girdim 1 yıl bekledim. dayım falan yok. insanlara hakaret etmeyin.
THY ~ 8 yıl önce
tgs ye alım yapında bari şu tgs yorumcuları var onlar iş sahibi olsun 19 firma az mı alın eleman sanki para kazanmıyorlar Thy modern kölelik kurmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000