12 Mart 2013, Salı 15:05:02

MAGANDA TERÖRÜNE KİM ‘DUR' DİYECEK?

Atatürk Havalimanı’nda bir kez daha maganda terörü yaşandı. Güvenlik cihazından aranmadan geçmek isteyen yolcular, polise saldırdı.
  • Mazlum :) nickli arkadasim biri canını acittiginda oh olsun dediğin polisleri imdat polis diye cagirmiyacan mi acaba çok merak ediyorum yazık çok yazık bu ülke ne hale gelmiş
  • Adam ingilizce olarak senin ülkeni senin pasaportunu diye küfrederek ben x ülke vatandaşıyım diye yırtınırken bir tek polis ses çıkarmıyor..Şikayetçimisiniz şikayetçimisiniz soru bu..Benim anlamadığım bir şey bir yolcu kimseye saldırmasa bile kamu alanı huzurunu bozmaktan işlem yapılamıyor mu ?? Doğu kökenli olsun olmasın TC kimliği olan bir yolcu bir yolcu bu şekilde davransa bağırsa çağırsa?? Adamlar benim ülkemde benim ülkeme küfrediyor.
  • tabi ki kanunların dur demesi lazım.....
  • 1995 yılında ilk uçağa bineceğim yaşım 20 gömlek,kravat gitmiştim....Anlayana...
  • asla ırkçı bir insan değilim ama malesef bu olaydaki tiplerin tamamı doğulu. bu coğrafyanın insanında polise ve kolluk kuvvetlerine karşı çocukluktan itibaren öğretilmiş bir kin ve düşmanlık söz konusudur. Polise karşı gelmek adeta bir gurur meselesidir bunlar için. Hep dikkat ederim, polis veya güvenlik en ufak bir şey için kibarca ikaz etse bile doğulu vatandaş hemen öfflemeye pöfflemeye başlar. Biz terörist miyiz gardaş, ne bu gadar arama tarama ne iş? filan diye de artislik yaparlar. Sevmiyorum bunları ve asla da sevmeyeceğim. Defolup gitsinler (yalnız dikkat ettiniz mi yorum nasıl yumuşak başlayıp, nasıl zehir gibi oldu sonlara doğru.. ahahaha)
  • yurdum vatandasi bir turlu insan olmayi ogrenmeyecek. Nedense Aziz Nesin geldi aklima.
  • AVRUPA ÜLKELERİNDE ÖZELLİKLE DE ALMANYA DA OTOYOL POLİSLERİNİN FARKLI YETKİLERDE OLDUKLARINI SÖYLEMİŞTİ BİR DOSTUM SEBEBİ BANA ÇOK İLGİNÇ GELMİŞTİ BELKİ DE BİZDE TRAFİK POLİSLERİNİN EŞDEĞERİ, "OTOYOLDA HIZ LİMİTLERİ YÜKSEK OLDUĞU İÇİN ORADA MEYDANA GELECEK BİR HADİSENİN ZİNCİRLEME KAZALARA SEBEP VERMESİ MUHTEMEL OLDUĞUNDAN" DİYE ANLATILMIŞTI O ZAMAN, MEDENİYET DÜŞÜNCESİ NE DİYELİM
  • Batı doğu ayrımı yapmyaya devam edin arkadaşlar volvo biblin bakalım nickleri. editör sizlerde böyle ırkçı söylemleri paylaştın hoşunuza gidiyo galiba
  • doğulu tipler diyen PilotK (ergenekon tayfası) güvenlik nickli arkadaşlar sizin tipinizi çok merak ettim.
  • Rabbiniz bir olduğu gibi, babalarınız, dininiz ve Peygamberiniz de birdir. Arabın Aceme, [Arap olmayana] Acemin Araba üstünlüğü olmadığı gibi, kırmızının karaya, karanın kırmızıya üstünlüğü yoktur. Hiçbir milletin diğerine üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takva iledir. Birden fazla ırkın yaşadığı ülkeye sokabileceğiniz en büyük fitne, birini öne çıkarmaktır. Herkes farklı herkes eşit olmalıdır.

Atatürk Havalimanı’nda önceki gün uçağa geç kaldıkları için kendilerini uçağa almayan TGS çalışanlarına saldıran magandalar bir kez daha ortaya çıktı.

Bugün öğlen saatlerinde Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali’ne gelen bir grup yolcu, x-ray cihazında sinyal verince tekrar güvenlik kontrolünden geçmeleri için uyarıldı. Özel güvenlik görevlilerinin tekrar kontrol talebine itiraz eden 4-5 kişilik grup, güvenlik görevlileriyle sözlü tartışma yaşadı. Polisin tartışmaya müdahale etmek istediği sırada sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Polise tekme tokat saldıran ve ağır küfürler savuran magandalar, bir polisi de yaraladı.

Yaklaşık 10 dakika boyunca direnen, polise küfür ve yumruklar savuran magandalar havalimanını adeta birbirine kattı. Polisin zaman zaman kendini korumak zorunda kaldığı anlar airporthaber objektifine takıldı.

Kavgaya karışan yolcular polis tarafından gözaltına alındı.

O anlar Airporthaber kamerasına işte böyle yansıdı:

©AirportHaber

 

MAGANDA TERÖRÜNE KİM ‘DUR' DİYECEK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

agrili ~ 11 yıl önce
Mazlum :) nickli arkadasim biri canını acittiginda oh olsun dediğin polisleri imdat polis diye cagirmiyacan mi acaba çok merak ediyorum yazık çok yazık bu ülke ne hale gelmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farklı bir soru ~ 11 yıl önce
Adam ingilizce olarak senin ülkeni senin pasaportunu diye küfrederek ben x ülke vatandaşıyım diye yırtınırken bir tek polis ses çıkarmıyor..Şikayetçimisiniz şikayetçimisiniz soru bu..Benim anlamadığım bir şey bir yolcu kimseye saldırmasa bile kamu alanı huzurunu bozmaktan işlem yapılamıyor mu ?? Doğu kökenli olsun olmasın TC kimliği olan bir yolcu bir yolcu bu şekilde davransa bağırsa çağırsa?? Adamlar benim ülkemde benim ülkeme küfrediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 11 yıl önce
tabi ki kanunların dur demesi lazım.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HEY GİDİ GÜNLER.. ~ 11 yıl önce
1995 yılında ilk uçağa bineceğim yaşım 20 gömlek,kravat gitmiştim....Anlayana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saygılAR ~ 11 yıl önce
helal olsun adam derim
Malesef ~ 11 yıl önce
asla ırkçı bir insan değilim ama malesef bu olaydaki tiplerin tamamı doğulu. bu coğrafyanın insanında polise ve kolluk kuvvetlerine karşı çocukluktan itibaren öğretilmiş bir kin ve düşmanlık söz konusudur. Polise karşı gelmek adeta bir gurur meselesidir bunlar için. Hep dikkat ederim, polis veya güvenlik en ufak bir şey için kibarca ikaz etse bile doğulu vatandaş hemen öfflemeye pöfflemeye başlar. Biz terörist miyiz gardaş, ne bu gadar arama tarama ne iş? filan diye de artislik yaparlar. Sevmiyorum bunları ve asla da sevmeyeceğim. Defolup gitsinler (yalnız dikkat ettiniz mi yorum nasıl yumuşak başlayıp, nasıl zehir gibi oldu sonlara doğru.. ahahaha)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Egitim sart ~ 11 yıl önce
yurdum vatandasi bir turlu insan olmayi ogrenmeyecek. Nedense Aziz Nesin geldi aklima.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
POLİS ~ 11 yıl önce
AVRUPA ÜLKELERİNDE ÖZELLİKLE DE ALMANYA DA OTOYOL POLİSLERİNİN FARKLI YETKİLERDE OLDUKLARINI SÖYLEMİŞTİ BİR DOSTUM SEBEBİ BANA ÇOK İLGİNÇ GELMİŞTİ BELKİ DE BİZDE TRAFİK POLİSLERİNİN EŞDEĞERİ, "OTOYOLDA HIZ LİMİTLERİ YÜKSEK OLDUĞU İÇİN ORADA MEYDANA GELECEK BİR HADİSENİN ZİNCİRLEME KAZALARA SEBEP VERMESİ MUHTEMEL OLDUĞUNDAN" DİYE ANLATILMIŞTI O ZAMAN, MEDENİYET DÜŞÜNCESİ NE DİYELİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 11 yıl önce
Batı doğu ayrımı yapmyaya devam edin arkadaşlar volvo biblin bakalım nickleri. editör sizlerde böyle ırkçı söylemleri paylaştın hoşunuza gidiyo galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ergenekon Pilotk ~ 11 yıl önce
doğulu tipler diyen PilotK (ergenekon tayfası) güvenlik nickli arkadaşlar sizin tipinizi çok merak ettim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Irkçılar utanın ~ 11 yıl önce
Rabbiniz bir olduğu gibi, babalarınız, dininiz ve Peygamberiniz de birdir. Arabın Aceme, [Arap olmayana] Acemin Araba üstünlüğü olmadığı gibi, kırmızının karaya, karanın kırmızıya üstünlüğü yoktur. Hiçbir milletin diğerine üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takva iledir. Birden fazla ırkın yaşadığı ülkeye sokabileceğiniz en büyük fitne, birini öne çıkarmaktır. Herkes farklı herkes eşit olmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000