12 Mart 2011, Cumartesi 08:01:45

Bu silahlar kimin?

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda sahibi belli olmayan bir yolcunun valizinde 4 adet Glock marka tabancaya ait parçalar bulundu.
  • arkadasları tebrık edıyorum...
  • Enteresan değil mi?? Kimin kimden beslendiği enteresan bir konu.. Bizim sizden aldığımız para mı yoksa sizin diğer ülkelere karşı bizden sağladığınız stratejik üstünlük mü beslenme sayılıyor?? Karar sizin?? Zaten siz bombaları yanlış yere atmışsınız. Kendi geminizi dahi bombaladığınız oldu. Sizce para 80bin Kıbrıslı'ya mı yoksa 1 milyona yaklaşan vatandaşlarınıza mı yetmiyor?? İyice bir düşünün. Hiçbir halk durduk yerde ayaklanmaz. Hele sizin zannettiğiniz gibi rahatımız yerindeyse durduk yere neden ayaklanalım ki !!!
  • Başbakanımızın değimi ile besleme, benim ve bu ülkede yaşayan diğer milyonlarca insanın düşündüğü gibi kanatimce memlekete olan kan bağından dolayı kardeşimiz olan bu KIBRIS (Kıprıs) lı biraderlerimizin belliki bir derdi var. Bu durumda asıl soru şu ?başbakanmı haklı yoksa bizmi? şayet o haklıysa 74 atılan napalm bombaları RUM un üzerine atılmak sureti ile yanlış adrese gitmiş, ama hatalar düzeltilir.
  • hadi len
  • Ercan'da bulunan tabancayı neden haber yapmıyorsunuz ?? Tabancanın sahibi bulundu. Sizin vatandaşınız. Lütfen Kıbrıs'ı daha fazla kirletmeyin... İlgililere duyurulur... Not: Hem de Ercan'daki tabanca ile bir gazete binasına ateş açılmıştı. Hapishanemiz vatadaşlarınızı artık sığmıyor.. !!!! Sizin anlaycağınız Kıbrıs para isteyince kızmayın çünkü o para yine sizin Kıbrıs'ta taşıp dökülen vatandaşlarınıza yetmediği için isteniyor.
İki gün önce uçaklara yer hizmetleri yapan Turkish Ground Service' e (TGS) ait sahipsiz bagajların toplanıldığı depoda bulunan bir bavulda yapılan kontrolde görevliler, tabanca parçaları buldu.

Durum polise bildirilirken yapılan incelemede namluları hariç 4 adet Glock marka tabancayı oluşturabilecek parça tespit edildi.

Transit olarak Türkiye üzerinden seyahat eden bir yolcuya ait olduğu tahmin edilen bavula emniyet el koydu. Bavul üzerinde yolcuya ait kimlik ve uçuş bilgisi ise bulunamadı. Polis bavulun sahibi olan yolcuyu tespit edebilmek için araştırma başlattı.
Bu silahlar kimin?

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
arkadasları tebrık edıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Enteresan değil mi?? Kimin kimden beslendiği enteresan bir konu.. Bizim sizden aldığımız para mı yoksa sizin diğer ülkelere karşı bizden sağladığınız stratejik üstünlük mü beslenme sayılıyor?? Karar sizin?? Zaten siz bombaları yanlış yere atmışsınız. Kendi geminizi dahi bombaladığınız oldu. Sizce para 80bin Kıbrıslı'ya mı yoksa 1 milyona yaklaşan vatandaşlarınıza mı yetmiyor?? İyice bir düşünün. Hiçbir halk durduk yerde ayaklanmaz. Hele sizin zannettiğiniz gibi rahatımız yerindeyse durduk yere neden ayaklanalım ki !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Başbakanımızın değimi ile besleme, benim ve bu ülkede yaşayan diğer milyonlarca insanın düşündüğü gibi kanatimce memlekete olan kan bağından dolayı kardeşimiz olan bu KIBRIS (Kıprıs) lı biraderlerimizin belliki bir derdi var. Bu durumda asıl soru şu ?başbakanmı haklı yoksa bizmi? şayet o haklıysa 74 atılan napalm bombaları RUM un üzerine atılmak sureti ile yanlış adrese gitmiş, ama hatalar düzeltilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hadi len

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ercan'da bulunan tabancayı neden haber yapmıyorsunuz ?? Tabancanın sahibi bulundu. Sizin vatandaşınız. Lütfen Kıbrıs'ı daha fazla kirletmeyin... İlgililere duyurulur... Not: Hem de Ercan'daki tabanca ile bir gazete binasına ateş açılmıştı. Hapishanemiz vatadaşlarınızı artık sığmıyor.. !!!! Sizin anlaycağınız Kıbrıs para isteyince kızmayın çünkü o para yine sizin Kıbrıs'ta taşıp dökülen vatandaşlarınıza yetmediği için isteniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000