20 Mayıs 2014, Salı 11:00:32

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA TACİZ ŞOKU!

Türk Hava Yolları’nın yer hizmetleri şirketi TGS’de bir görevli kadın yolcuyu taciz etti. Yardım isteyen kadın yolcuyu elle ve sözlü olarak taciz eden çalışan ortalıktan kayboldu.
  • Bu tip insanlar malesef her yerde var.Sirket yetkilileri ne yapsin bunlarin basinda nobet tutamaz insanin icinde olmali ve otokontrol yapilarak bunlar soyutlanmali.not :bu olay uzerinden sirkete camur atanlar once aynaya baksin.
  • binlerce kisi calisiyor tgs de aradan bi mal cikmis diye firmayi kotulemeyin.ama referansla gelenler tek basina gidiyo sistem bu.referansindan hesap soran yok:)
  • Allah'ım canımızı kimlere emanet ediyoruz YA RAB!!!
  • Tgs'nin bu sekilde kotu olaylarla anilmasi cok uzucu... THY 'nin gorunen yuzu ve yer hizmetlerini en iyi sekilde yapan firmadir. Bu gibi durumlarin yasanmamasi icin yetkililer calisanlarin hal hareket ve tavirlarini takip edip degerlendirmelerde bulunursalar boyle lekeleyici olaylar yasanmaz
  • Durust ve namuslu biride gelip beni ise alin diye yalvarsa yuzune bile bakan olmaz. Anladigima gorede isden atilmamis,kendisi birdaha ise gelmemis.
  • Tav güvenlikten zor kovduk onu şimdi de tgsye ekşimiss
  • Böyle personel olmaz olsun düpedüz ahlaksızlık terbiyesizlik ve karektersizliktir. Bu saatten sonra da başka bir yerde çalışmasın artık, yoksa orda da bişeyler yapar bu şahıs!!!
  • Bu cocugun arkasinda birileri vardi atamadilarki isten ahlaksizin biriydi zaten referansini bulsunlar
  • Bu terbiyesiz sapık herifin havalimanında asılmadığı kız kalmamıştı.Evli olmasına rağmen kendi iş arkadaşlarına bile asılıyordu.Ortalıkta kenar mahalle kabadayısı gibi gezinip duruyordu.En baştan beri güzide şirketimize yakışmıyordu.Atılması için geç bile kalındı.Esasen bu buğra efendinin bu tip davranışlarını görmezden gelen şeflerimizi ve müdürlerimize hesaba çekmeli.Bu adam için defalarca şikayet olmasına rağmen tüm şikayetleri görmezden geldiler.Üstünü örttüler.İş iyicine ayyuka çıkınca hepsi ortadan kayboldular.Öncelikle mutlaka bu terbiyesiz adamın şefleri ve müdürlerinden hesap sorulmalı...En baştan bu terbiyesiz adamın böyle şeyler yaptığı belli idi...
  • Kelimeler arasına bir virgül koyun da kimin kime taciz ettiği belli olsun...

Türk Hava Yolları’nın yer hizmetleri şirketi TGS’de bir görevli, kadın yolcuyu taciz etti. Yardım isteyen kadın yolcuyu elle ve sözlü olarak taciz eden çalışan ortalıktan kayboldu.

TGS’de ( Turkish Ground Services) yolcu hizmetleri memuru olarak görev yapan B. Ç., Taylandlı bir yolcuyu asansörde taciz etti.

Atatürk Havalimanı’ndaki taciz olayı 9 Mayıs günü yaşandı. Havalimanında kendisinden yardım isteyen yanında bir de çocuğu olan kadın yolcu ile birlikte asansöre binen Ç., sözle ve elle tacizde bulundu. Taylandlı yolcu taciz sonrası büyük şok yaşadı. Asansörden inen kadın çevredekilerden yardım isterken tacizci görevli hızla olay yerinden uzaklaştı.

TGS yolcu hizmetleri şefine durumu anlatan taciz mağduru kadına, polise şikayetçi olması konusunda  telkinde bulunuldu. Ancak Türkiye’ye turist olarak geldiği için polise gitmekten korkan kadın, görevliler tarafından sakinleştirildikten sonra otele yerleştirildi.
Tacizde bulunan görevlinin evli olduğu, o günden sonra bir daha işe dönmediği ve işten ayrıldığı öğrenildi.

©Airporthaber.com ÖZEL

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA TACİZ ŞOKU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu tip insanlar malesef her yerde var.Sirket yetkilileri ne yapsin bunlarin basinda nobet tutamaz insanin icinde olmali ve otokontrol yapilarak bunlar soyutlanmali.not :bu olay uzerinden sirkete camur atanlar once aynaya baksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
binlerce kisi calisiyor tgs de aradan bi mal cikmis diye firmayi kotulemeyin.ama referansla gelenler tek basina gidiyo sistem bu.referansindan hesap soran yok:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
c....z ~ 10 yıl önce
Allah'ım canımızı kimlere emanet ediyoruz YA RAB!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gaddar_Baran ~ 10 yıl önce
Tgs'nin bu sekilde kotu olaylarla anilmasi cok uzucu... THY 'nin gorunen yuzu ve yer hizmetlerini en iyi sekilde yapan firmadir. Bu gibi durumlarin yasanmamasi icin yetkililer calisanlarin hal hareket ve tavirlarini takip edip degerlendirmelerde bulunursalar boyle lekeleyici olaylar yasanmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci-pilot ~ 10 yıl önce
Durust ve namuslu biride gelip beni ise alin diye yalvarsa yuzune bile bakan olmaz. Anladigima gorede isden atilmamis,kendisi birdaha ise gelmemis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
securityy ~ 10 yıl önce
Tav güvenlikten zor kovduk onu şimdi de tgsye ekşimiss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyefendi ~ 10 yıl önce
Böyle personel olmaz olsun düpedüz ahlaksızlık terbiyesizlik ve karektersizliktir. Bu saatten sonra da başka bir yerde çalışmasın artık, yoksa orda da bişeyler yapar bu şahıs!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu cocugun arkasinda birileri vardi atamadilarki isten ahlaksizin biriydi zaten referansini bulsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Terbiyesiz Herif ~ 10 yıl önce
Bu terbiyesiz sapık herifin havalimanında asılmadığı kız kalmamıştı.Evli olmasına rağmen kendi iş arkadaşlarına bile asılıyordu.Ortalıkta kenar mahalle kabadayısı gibi gezinip duruyordu.En baştan beri güzide şirketimize yakışmıyordu.Atılması için geç bile kalındı.Esasen bu buğra efendinin bu tip davranışlarını görmezden gelen şeflerimizi ve müdürlerimize hesaba çekmeli.Bu adam için defalarca şikayet olmasına rağmen tüm şikayetleri görmezden geldiler.Üstünü örttüler.İş iyicine ayyuka çıkınca hepsi ortadan kayboldular.Öncelikle mutlaka bu terbiyesiz adamın şefleri ve müdürlerinden hesap sorulmalı...En baştan bu terbiyesiz adamın böyle şeyler yaptığı belli idi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kefaletsiz kaldı ~ 10 yıl önce
Kelimeler arasına bir virgül koyun da kimin kime taciz ettiği belli olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000