03 Nisan 2014, Perşembe 21:06:18

AHL'DE KAVGA; 2 YARALI

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde karşıya geçen TGS personeli ile ticari taksi sürücüleri arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada yaralanan ve havalimanında yer hizmeti veren TGS’nin iki personeli ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından 2 ticari taksi sürüsü ise gözaltına alındı.
  • Bu taksici mafyasindan kendi ailemizi bile havaalanindan alamiyoruz.polisin gozu onunde musteriye saldirdilar.Bunlara gereken ders verilmeli
  • ahl dış hatlar terminali tgs yolcu hizmetleri kontuar personeli olarak ahl taksicilerini bizde boykot ediyoruz sizde ediyomusunuz
  • Her yayanın üzerine araba süren taksiciler değil mi?
  • ben tgs yolcu hizmetlerinin yerinde olsam yolculara taksi çağırırken uyarı yaparım koyu renkli olanlara binmeyin diye Allahtan bu olay vardiya değişim sırasında falan olmamış
  • Taksicilerden oldum olası nefret ederim zaten,devrilirde altında kalırsnız birgün ...
  • TÜM ARKADAŞLARIMIZLA AYNI GÖRÜŞTEYİM,AYNEN DE OLMALI.HEP BERABER BOYKOT. HAVALİMANI TAKSİ ARAÇLARINA BİNMEYELİM !! DİĞER SİVİL TAXİ ARAÇ.LAR DA BOLCA VAR.SIKINTI YOK. ONLARAMI KALDIK.MECBURMUSUN KARDEŞİM AHL TAXI ATAÇLARINA BİNMEYE.BİNME AKILLARI BAŞINA GELECEK BUNLARIN.SAYGISIZLAR.!! BU ADAMLAR DESPOT.
  • TASICININ KULLANDIGI ARAC 1.5 MILYON TL ESKI PARAYALA 1.5 MILYAR AHL. BUNLARA LAF SOYLIYECEK BOBAYIGIT KAC PARA MAAS ALIYORKI.LAF SOYLEYEN ERTESI GUN KOLTUNU BIRAKSIN GITSIN GERCEK BU.?
  • bu işi bitirecek olan mülki idare amiridir.polis sivil vatandaş ile denetleme yapmalı yakın mesafe almayan şirkete cezayı kesmeliler.AHL taksicileri malesef despottur.mümkünse kullanılmamalıdır.yakın mesafe anlayışları yenibosna ve şirinevler değil halkalı ikitelli sefaköy yeşilköy de onlar için yakın mesafedir dır dır edip dururlar bu yerlere.
  • Tamam anladık polissin ve meslekdaşlarını savunuyorsun. Peki bunların her hareketi ofsayt, ceza kesmek çok mu zor. Geçen gün gözümün önünde atlasjet pilotu başka taksiye biniyor diye azarladılar. Sizin yanı başınızda değnekçileri cirit atıyor. Taksi durağı dışında. Otoparka giden yol üstüne oark yasak ama ahl taksicileri park edip yolcu bekleyebiliyor. Ya iç hat gelişte yapılan hıza ne demeli! Sanki ralli yapıyorlar. Bunlardan polisin hiç mi haberi yok?
  • BOYKOT'A CAĞRI...AHL CALİSABLARİ OLARAK HAVALİMANİ TAKSİ'lerine KULLANMAMA KARARI ALDIK...TÜM AHL CALISANLARININ BOYKOT'A UYMALARİNI RİCA EDERİZ.MAFYA TAVIRLARLA VE KISA MESAFE GİTMEMELERİNİ BU SEKİLDE KINIYORUZ...

Atatürk Havalimanı dış hatlar geliş katında terminal ile otopark arasında yaya geçidinden servis aracına binecek olan yer hizmeti şirketi TGS'nin işçisi Nihat Bağrıyanık, terminalden yaya geçidini kullanarak yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada bir taksiciyle tartışma yaşadı.

TGS personelinin iddiasına göre taksici yaya geçidinden hızlıca geçti. Bunun üzerine taksiciyi uyaran personel ile taksi sürücüsü arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine başka taksicilerde olaya müdahil oldu.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine TGS personeli Nihat Bağrıyanık'ın bacağı kırılırken olayı gören ve arkadaşının yardımına koşan diğer TGS çalışanlarından Abdulgaffar Aygün de burnundan yaralandı. Bacağı kırılan Bağrıyanık ambulansla hastaneye kaldırılırken 2 taksici de polis merkezine götürüldü.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can, “Yaya geçidi üzerinde TGS’deki arkadaşlar, “Bizim taksiye ya hızlı hareket et demişler ya da çok hızlı geçiyorsunuz demişler. Sonra münakaşa olmuş ve arkadaşların bir kısmı bu münakaşayı ayırmış. Daha sonra orada TGS’nin adamı gelmiş bizim şoföre arkadan vurmuş ondan sonra orası karışmış. Bir kişi şikayetçi olmamış” iddiasında bulundu.

Öte yandan, olayın ardından bölgeye sevk edilen polis ekipleri yaralamalı kavgayla ilgili soruşturma başlattı.

AHL'DE KAVGA; 2 YARALI

Yorumlar Tüm Yorumlar (118)

İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Bu taksici mafyasindan kendi ailemizi bile havaalanindan alamiyoruz.polisin gozu onunde musteriye saldirdilar.Bunlara gereken ders verilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
masum bir bakış ~ 10 yıl önce
ahl dış hatlar terminali tgs yolcu hizmetleri kontuar personeli olarak ahl taksicilerini bizde boykot ediyoruz sizde ediyomusunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genç ~ 10 yıl önce
Her yayanın üzerine araba süren taksiciler değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuzey ~ 10 yıl önce
ben tgs yolcu hizmetlerinin yerinde olsam yolculara taksi çağırırken uyarı yaparım koyu renkli olanlara binmeyin diye Allahtan bu olay vardiya değişim sırasında falan olmamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Panter lider ~ 10 yıl önce
Taksicilerden oldum olası nefret ederim zaten,devrilirde altında kalırsnız birgün ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOYKOT !! ~ 10 yıl önce
TÜM ARKADAŞLARIMIZLA AYNI GÖRÜŞTEYİM,AYNEN DE OLMALI.HEP BERABER BOYKOT. HAVALİMANI TAKSİ ARAÇLARINA BİNMEYELİM !! DİĞER SİVİL TAXİ ARAÇ.LAR DA BOLCA VAR.SIKINTI YOK. ONLARAMI KALDIK.MECBURMUSUN KARDEŞİM AHL TAXI ATAÇLARINA BİNMEYE.BİNME AKILLARI BAŞINA GELECEK BUNLARIN.SAYGISIZLAR.!! BU ADAMLAR DESPOT.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GERCEK ~ 10 yıl önce
TASICININ KULLANDIGI ARAC 1.5 MILYON TL ESKI PARAYALA 1.5 MILYAR AHL. BUNLARA LAF SOYLIYECEK BOBAYIGIT KAC PARA MAAS ALIYORKI.LAF SOYLEYEN ERTESI GUN KOLTUNU BIRAKSIN GITSIN GERCEK BU.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAÇ SIFIR ~ 10 yıl önce
1,5 MİLYON TL X OOO.OOO
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
bu işi bitirecek olan mülki idare amiridir.polis sivil vatandaş ile denetleme yapmalı yakın mesafe almayan şirkete cezayı kesmeliler.AHL taksicileri malesef despottur.mümkünse kullanılmamalıdır.yakın mesafe anlayışları yenibosna ve şirinevler değil halkalı ikitelli sefaköy yeşilköy de onlar için yakın mesafedir dır dır edip dururlar bu yerlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğrucu davut'a ~ 10 yıl önce
Tamam anladık polissin ve meslekdaşlarını savunuyorsun. Peki bunların her hareketi ofsayt, ceza kesmek çok mu zor. Geçen gün gözümün önünde atlasjet pilotu başka taksiye biniyor diye azarladılar. Sizin yanı başınızda değnekçileri cirit atıyor. Taksi durağı dışında. Otoparka giden yol üstüne oark yasak ama ahl taksicileri park edip yolcu bekleyebiliyor. Ya iç hat gelişte yapılan hıza ne demeli! Sanki ralli yapıyorlar. Bunlardan polisin hiç mi haberi yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
BOYKOT'A CAĞRI...AHL CALİSABLARİ OLARAK HAVALİMANİ TAKSİ'lerine KULLANMAMA KARARI ALDIK...TÜM AHL CALISANLARININ BOYKOT'A UYMALARİNI RİCA EDERİZ.MAFYA TAVIRLARLA VE KISA MESAFE GİTMEMELERİNİ BU SEKİLDE KINIYORUZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOS ~ 10 yıl önce
BU KARAR SANKI ONLAR ICIN COKDA ONEMLI SANKI

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000