30 Haziran 2010, Çarşamba 13:54:45

Yeni havalimanı projeleri için imzalar atıldı

TAV Havalimanları Holding, Endonezya’da potansiyel havalimanı projelerinde işbirliği yapmak üzere bir iyi niyet sözleşmesi imzaladı.
  • TAV'ı gerçekten tebrik etmek lazım, Maldivleri'i denedi olmadı hemen başka bir turizm cenneti olan Bali'yi zorluyorlar. Bir turizm adasında havalimanı işletmeye kararlılar anlaşılan. Insallah olur da gogsumuz kabarir. Bu arada zaten Maldivler'i kaybetmekle iyi etmişler, baksanıza Maldivler'de hükümet istifa etmiş ve havalimanı ihalesini kazanan GMR'ın yaptıgı anlaşma geçersiz sayılacakmış, patlak bir ihale cıktı yan Maldivler... Neyse TAV'a burada da başarılar dilerişz, umarız ihaleyikazanırlar...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono’nun katılımı ile gerçekleşen Türkiye-Endonezya İş Forumu'nda Türkiye’nin havalimanı işletmecilerinden TAV Havalimanları Holding ile Endonezya merkezli Sigma Group/PT Wira Cipta Sukses ve Endonezya Hükümeti arasında Endonezya’daki potansiyel havalimanı projelerinde işbirliği yapmak üzere bir iyi niyet sözleşmesi imzalandı. Bu çerçevede Endonezya’nın Bali Adası’nda yapılacak olan yeni bir havalimanı öncelikli proje olarak değerlendirilecek.

Sözleşme Cumhurbaşkanı Gül ve Endonezya Cumhurbaşkanı Yudhoyono’nun katılımı ile TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener, Sigma Group Yönetim Kurulu Başkanı Chris Kanter, PT Wira Cipta Sukses şirketi direktörü  I.B. Antara ve Endonezya Hükümeti adına Gita Wirjawan tarafından imzalandı.
 

Yeni havalimanı projeleri için imzalar atıldı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
TAV'ı gerçekten tebrik etmek lazım, Maldivleri'i denedi olmadı hemen başka bir turizm cenneti olan Bali'yi zorluyorlar. Bir turizm adasında havalimanı işletmeye kararlılar anlaşılan. Insallah olur da gogsumuz kabarir. Bu arada zaten Maldivler'i kaybetmekle iyi etmişler, baksanıza Maldivler'de hükümet istifa etmiş ve havalimanı ihalesini kazanan GMR'ın yaptıgı anlaşma geçersiz sayılacakmış, patlak bir ihale cıktı yan Maldivler... Neyse TAV'a burada da başarılar dilerişz, umarız ihaleyikazanırlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000