07 Mart 2013, Perşembe 17:08:07

YANGIN ADNAN MENDERES HAVALİMANI'NI BU HALE GETİRDİ!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bugün öğlen saatlerinde çıkan yangın sonrasındaki görüntüler, yangının verdiği hasarı gözler önüne serdi...
  • Herkese geçmiş olsun.Yok tadilattı kaptandı bırakın bu boş lafları yangın çatıdan çıkmış resimden demi anlamıyorsunuz
  • Orada tadilat falan yoktu tgs nin ofisiydi ve o ofis hergun duman alti bunuda herkes biliyor
  • Yangının tadilatla alakası yok.Zaten o bölgede de tadilat yok.Bilmeden,kafadan uydurma haberlere inanıp da saçma sapan yorum yapmayın.
  • Kafana tas dusse kaptandan bilen ahmaklarin durumu ne kadar acikli ve zavalli!!!!
  • Kesin bir kaptan gene yer personelini kizdirdi, sonra o personelde sikintidan sigara iceyim derken terminali yakti. Bence o gun parkeden kaptanlarin savunmasi alinmali
  • Yaktınız be güzelim binayı dikkatsizlikten bilgisizlikten ,Biz o binayı yapana kadar ne emekler çektik ..Yazık olmuş....Yokmu koca havalimanının işi bilir teknik müdürü,teknik kadrosu ..Bu kadar önemli işi yoldan geçen ustalaramı yaptırıyorlar,yoksa işin erbabı düzgün firma çalışanlarınamı.. Üzüldük.. Geçmiş olsun herkese..

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali asma katının bulunduğu bölgede tadilat sırasında çıkan yangın büyümeden kontrol altına alınmıştı.

Yolcuların ve havalimanı personelinin sorunsuz bir şekilde tahliyesinin ardından DHMİ Yangın ekipleri ve TAV Güüvenlik görevlileri tarafından edilen müdahalede maddi hasar dışında bir kayıp yaşanmamıştı.

Yangından sonra AirportHaber'in edindiği görüntüler, yangının verdiği hasarı ve adeta bir facianın aşiğinden dönüldüğünü gözler önüne serdi.

İşte yangın sonrasında Adnan Menderes Havalimanı:

©AirportHaber

YANGIN ADNAN MENDERES HAVALİMANI'NI BU HALE GETİRDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

ist ~ 11 yıl önce
Herkese geçmiş olsun.Yok tadilattı kaptandı bırakın bu boş lafları yangın çatıdan çıkmış resimden demi anlamıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sigara ~ 11 yıl önce
Orada tadilat falan yoktu tgs nin ofisiydi ve o ofis hergun duman alti bunuda herkes biliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADB ~ 11 yıl önce
Yangının tadilatla alakası yok.Zaten o bölgede de tadilat yok.Bilmeden,kafadan uydurma haberlere inanıp da saçma sapan yorum yapmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan mi?? ~ 11 yıl önce
Kafana tas dusse kaptandan bilen ahmaklarin durumu ne kadar acikli ve zavalli!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence kaptanlar gene ~ 11 yıl önce
Kesin bir kaptan gene yer personelini kizdirdi, sonra o personelde sikintidan sigara iceyim derken terminali yakti. Bence o gun parkeden kaptanlarin savunmasi alinmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatsizlik ~ 11 yıl önce
Yaktınız be güzelim binayı dikkatsizlikten bilgisizlikten ,Biz o binayı yapana kadar ne emekler çektik ..Yazık olmuş....Yokmu koca havalimanının işi bilir teknik müdürü,teknik kadrosu ..Bu kadar önemli işi yoldan geçen ustalaramı yaptırıyorlar,yoksa işin erbabı düzgün firma çalışanlarınamı.. Üzüldük.. Geçmiş olsun herkese..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
memurus ~ 11 yıl önce
gayet yeterli bir kadroyla tav'ın teknik ekibi tadilat çalışmalarıyla ilgilenmekte..dışardan geçen işe hakim olmayan kişiler çalışmıyor,içiniz rahat olsun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000