16 Mart 2010, Salı 08:19:53

VE GAZİPAŞA'YA İLK UÇUŞUN TARİHİ BELLİ OLDU

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Gülçin Güner, 22 Mayıs 2010 tarihinde Alanya-Gazipaşa Havaalanı'na ilk yolcu uçağının ineceğinin kesinleştiğini açıkladı.
  • Bilmediğim için soruyorum. Bu havaalanının adı Gazipaşa değil mi? Neden Alanya-Gazipaşa Havaalanı olarak geçiyor.
  • AYT havalimanı felaket tellalığına başlamamış ? Hayret !!
  • ne kadar negatif yorumlar yapiyorsunuz arkadaslar ya bekleyin gorun lutfen.
  • gözlerim ile görmediğim sürece inanmam. inşallah dedikleri gibi olur...
  • tarih var ama havaalanı ile ilgili soru işaretleri açıklığa kavuşmadan çekilen fotoğrafta çözüm gölgede kaldı. tam seçilmiyor olmasına rağmen güzel günlerin ümidindeyiz.
  • buyuk bir ihtimal Zonguldakada inen Germania ucak tipi olacaktir.
  • uçakla uçacaklarmış?

Yeni Alanya Gazetesi'nde yer alan habere göre; 44'üncü Berlin Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'ndan (ITB) dönen Güner, fuarda TAV Havayolları Şirketi'nin de stant açtığını söyledi. TAV yetkililerinin kataloglarında Alanya-Gazipaşa Havaalanı'na yer verdiğini belirten Güner, Öger Tur ile yaptıkları görüşmeler sonucunda 22 Mayıs'ta Alanya-Gazipaşa Havaalanı'na ilk yolcu uçağının inmesinin netleştiği müjdesini verdi.

Turizmciler için önemli olanın ilk uçağın iniş tarihi olduğunu dile getiren Güner, diğer tur operatörlerinin de bunu takip edeceklerini kaydetti. 2010 turizm sezonunda Gazipaşa'ya inecek uçak sayısının birkaç adet olabileceğini aktaran Güner, havaalanının 2011 sezonunda tam anlamıyla hizmete girmesini beklediklerini bildirdi.
 
Şu anki turizm verilerin iyiye işaret ettiğini vurgulayan Güner, rehavete kapılmadan 2010 sezonunda hizmet kalitesini arttırmamız gerektiğinin altını çizdi.

ALMAN PAZARINDA ARTIŞ VAR

ITB Fuarı’nı da değerlendiren Güner, “Bu sene 44'üncü yılını dolduran ITB'ye 180 ülke katılmıştı. Katılımcı sayısının oldukça fazla olduğu ITB'nin bu seneki konuk ülkesi Türkiye'ydi. Bu nedenle Kültür ve Turizm Bakanlığı ciddi çalışmalar yaptı. Aldığımız reaksiyonlar oldukça olumlu. Diğer turizm destinasyonlarına göre Türkiye gayet iyi. Ülkede genç otellerin olması, hizmet kalitesinin yüksek olması, her şey dahil sisteminin yaygın olması bizi avantajlı kılıyor. Bizim konseptimizde olan ülkelerin bulunmaması da avantajımızı arttırıyor. Biz bundan sonra kaliteli turisti buraya nasıl çekeriz? Kum, güneş ve deniz üçgenindeki turizmi nasıl kültür ve eko turizme kaydırabiliriz? Buna bakmamız lazım. Orada yaptığımız görüşmelerde özellikle ön rezervasyonlarda Alman pazarında yüzde 5 ila 30 arasında artış olduğunu gördük” dedi.

VE GAZİPAŞA'YA İLK UÇUŞUN TARİHİ BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bilmediğim için soruyorum. Bu havaalanının adı Gazipaşa değil mi? Neden Alanya-Gazipaşa Havaalanı olarak geçiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AYT havalimanı felaket tellalığına başlamamış ? Hayret !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne kadar negatif yorumlar yapiyorsunuz arkadaslar ya bekleyin gorun lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gözlerim ile görmediğim sürece inanmam. inşallah dedikleri gibi olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tarih var ama havaalanı ile ilgili soru işaretleri açıklığa kavuşmadan çekilen fotoğrafta çözüm gölgede kaldı. tam seçilmiyor olmasına rağmen güzel günlerin ümidindeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
buyuk bir ihtimal Zonguldakada inen Germania ucak tipi olacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uçakla uçacaklarmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000