21 Ağustos 2011, Pazar 15:34:45

TEST YAYINLARI BAŞLADI

Atatürk Havalimanı işletmeci şirketi TAV, Dış Hatlar'da uçacak yolculara yepyeni bir hizmet sağlıyor.
  • Alttaki test yayınıdır yazan yer kayan yazı şeklinde sağdan sola gidiyor. Türkçe mesajdan sonra İngilizce'side geliyor.
  • TV yayını mı bu alt tarafı iki satır bilgi test diye yazmasalardı daha iyi olurdu. Birde test yayınıdır yazmışsan ingilizcesini de yaz . İtiraz ederse yabancılar eder. Bro.
  • 2 gün önce hong kong a giderken bu ekranları gördüm ,bazı kapılarda tek bazı kapılarda arkalı önlü 2 tane ekran vardı.Ekranlar çok profesyonelce hazırlanmış ve bilgilendirme ekranları olarak çok güzel düşünülmüş,kim hazırladıysa eline sağlık.
  • Bozo'nun Posky boyamasının tescilli olup olmaması değil konu. Koskoca THY ya da TAV başka tayyare resmi bulamadı mı? Bunu bile anlamaktan acizseniz ne diyeyim. Bu arada, ben tezimi 25 yıl önce verdim. Sanala gelince, merak etmeyin sanalcılar hadlerini bilirler. İçlerinde gerçek pilot ve ATC'ler de var, bilin diye söyledim.
  • Bilgi monitörlerinde reklam yapılması DHMI'e göre yasaktır. Nasıl olucak şimdi ?
  • Hayatta herşeyimiz o kadar kusursuz ve mükemmel ki burada gayet güzel hizmete yönelik bir işlem var onda bile hemen kusur arıyoruz , ekrandaki uçağına ( open in solundaki ) bu uçağ ı kim niye,böyle yaptı da bu resmi buraya koyduyu tartışacağız şimdi , boşverin beyler o resimde TK 1919 u ve bilgilere odaklanalım yazı karakteri zevke göre değişir resimlerde ahlaka aykırı değil , sorun yok yani.iyi günler dilerim.
  • üstteki THY uçağı kuyruk boyaması orijinalinden çok daha güzel, bence öyle olsun.
  • sanal havacılık dediğin nedir ya? tescilli mi bozo'nun poski bilmemnesi? bu gün sen bile bi ödev yaparken, tez yazarken copy-paste konusunda usta oluyorsun. sanal havacılığa bu kadar kapılmayın, sanal sonuçta, bu kadar kasıp kendnizi pilot zannetmeyin. pilotların hakkını yiyorsunuz
  • Bu işin TK ile alakası ne Tav güzel düşünmüş lması gerekeni yapmış yakışmış ancak yolcunun asıl sıkıntı yaşadığı bir konu varki o da çok kıymetli yolcu Uçak tan inip ARR geldiğinde bagajını kaç saat bekleyecek bu konuda varsa cesaretiniz bir pano geliştirin. ama sizde haklısınız operasyonun geniş bir kısmı Acemi TGS de bu iş tutmaz.
  • HTC gibi olmuş 3 + 6 = 10 " işleminin sonucunu girin.
Atatürk Havalimanı'nda bulunan körüklere konulan ekranlar ile uçuş ve varış noktası hakkında detaylı bilgiler yer almaya başladı.

Bilgi monitörleri yaklaşık 1 ay önce yolcuların son güvenlik kontrollerinin yapılarak bekledikleri arındırılmış salonlara takılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde yayına başlayan ekranlardan uçuş saati, uçuş kodu, tahmini varış-kalkış, gidilecek alan, gidilecek ülkedeki sıcaklık ve nem oranları gibi detaylar yolcuları önceden bilgilendirmiş olacak.





©AirportHaber.com Özel
TEST YAYINLARI BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 13 yıl önce
Alttaki test yayınıdır yazan yer kayan yazı şeklinde sağdan sola gidiyor. Türkçe mesajdan sonra İngilizce'side geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TV yayını mı bu alt tarafı iki satır bilgi test diye yazmasalardı daha iyi olurdu. Birde test yayınıdır yazmışsan ingilizcesini de yaz . İtiraz ederse yabancılar eder. Bro.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2 gün önce hong kong a giderken bu ekranları gördüm ,bazı kapılarda tek bazı kapılarda arkalı önlü 2 tane ekran vardı.Ekranlar çok profesyonelce hazırlanmış ve bilgilendirme ekranları olarak çok güzel düşünülmüş,kim hazırladıysa eline sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bozo'nun Posky boyamasının tescilli olup olmaması değil konu. Koskoca THY ya da TAV başka tayyare resmi bulamadı mı? Bunu bile anlamaktan acizseniz ne diyeyim. Bu arada, ben tezimi 25 yıl önce verdim. Sanala gelince, merak etmeyin sanalcılar hadlerini bilirler. İçlerinde gerçek pilot ve ATC'ler de var, bilin diye söyledim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bilgi monitörlerinde reklam yapılması DHMI'e göre yasaktır. Nasıl olucak şimdi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hayatta herşeyimiz o kadar kusursuz ve mükemmel ki burada gayet güzel hizmete yönelik bir işlem var onda bile hemen kusur arıyoruz , ekrandaki uçağına ( open in solundaki ) bu uçağ ı kim niye,böyle yaptı da bu resmi buraya koyduyu tartışacağız şimdi , boşverin beyler o resimde TK 1919 u ve bilgilere odaklanalım yazı karakteri zevke göre değişir resimlerde ahlaka aykırı değil , sorun yok yani.iyi günler dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
üstteki THY uçağı kuyruk boyaması orijinalinden çok daha güzel, bence öyle olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sanal havacılık dediğin nedir ya? tescilli mi bozo'nun poski bilmemnesi? bu gün sen bile bi ödev yaparken, tez yazarken copy-paste konusunda usta oluyorsun. sanal havacılığa bu kadar kapılmayın, sanal sonuçta, bu kadar kasıp kendnizi pilot zannetmeyin. pilotların hakkını yiyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu işin TK ile alakası ne Tav güzel düşünmüş lması gerekeni yapmış yakışmış ancak yolcunun asıl sıkıntı yaşadığı bir konu varki o da çok kıymetli yolcu Uçak tan inip ARR geldiğinde bagajını kaç saat bekleyecek bu konuda varsa cesaretiniz bir pano geliştirin. ama sizde haklısınız operasyonun geniş bir kısmı Acemi TGS de bu iş tutmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HTC gibi olmuş 3 + 6 = 10 " işleminin sonucunu girin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000