01 Mart 2021, Pazartesi 14:35:32

TAV'ın Havalimanları zirvede

TAV Havalimanları’nın işlettiği Zagreb ve Üsküp havalimanları ACI World tarafından yolcu değerlendirmelerine göre kendi kategorilerinde Avrupa’nın en iyi havalimanları seçildi. Üsküp Havalimanı aynı zamanda en iyi hijyen uygulamaları alanında da ödüllendirildi.
  • Tav zirvede bta personeli yerin dibinde
  • Üsküp hakikaten hakediyor. İki kere gittim gayet düzenli. Ancak zagreb’te ne varsa orası kendine gelemiyor. Ey TAV ne oluyor zagrepte.
  • Üsküp te Metin bey ve ekibini tebrik ederiz...
  • Üsküp havalimanı hakediyor ama zagreb havalimanı içler acısı. Balkanların en kötü işletilen havalimanı. Eski meydan daha rahattı. Tamamen palavra. Asq ya ne yaptılarsa artık.
  • Kürşat bey başarılarımız devamını dilerim

TAV Havalimanları’nın işlettiği Zagreb ve Üsküp havalimanları, yolcu memnuniyeti açısından Avrupa’nın en iyi havalimanları arasında yer aldı. İki havalimanı, Dünya Havalimanları Konseyi (ACI World) tarafından verilen Havalimanı Hizmet Kalitesi (Airport Service Quality ASQ) ödüllerinde “2-5 milyon yolcu” kategorisinde ödüllendirildi. Ayrıca, pandemi nedeniyle bu yıl anketlere eklenen hijyen değerlendirmesi sonucunda Üsküp, dünyada en iyi uygulamaları hayata geçiren 33 havalimanı arasında yer aldı.

TAV Havalimanları Havalimanları Grup Başkanı (COO) Kürşad Koçak “TAV olarak bugün sekiz ülkede 15 havalimanı işletiyoruz. Servis şirketlerimiz bizim portföyümüz dışında 18 ülkede yer alan 75 havalimanında daha hizmet veriyor. Pandemi döneminde yolcularımıza güvenli bir seyahat deneyimi sunmak üzere tüm süreçlerimizi hızlı bir şekilde uluslararası alanda belirlenen bilimsel kriterlere göre adapte ediyoruz.  Bu amaçla, yolcu ihtiyaçları ve beklentilerini yakından takip ederek inovatif çözümler üretiyoruz. Tüm havalimanlarımızda artırılmış hijyen ve fiziksel teması en aza indiren uygulamalarla birlikte yolcu konforunu en üst düzeyde tutmak üzere çalışıyoruz. Sahip olduğumuz insan kaynağı, bilgi birikimi ve teknolojiyle, havalimanı işletmeciliğinde dünyanın her yerinde tercih edilen bir marka haline geldik” dedi.

ACI World Genel Sekreteri Luis Felipe de Oliveira “Havalimanı Hizmet Kalitesi Ödülleri dünyanın her yerindeki havalimanı işletmecileri için olabilecek en yüksek seviyeyi ifade ediyor. Bu ödül, yolcularını dinleyerek onların beklentilerine cevap veren hizmetleri hayata geçiren ve bunu her zamankinden daha zorlu koşullarda gerçekleştiren havalimanlarını öne çıkarıyor. Sektör olarak pandeminin getirdiği zorluklarla mücadele ederken, ASQ programının odağında olan yolcu memnuniyeti bize yol gösteriyor” dedi.

TAV'ın Havalimanları zirvede

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Bta ~ 2 yıl önce
Tav zirvede bta personeli yerin dibinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Skp ~ 3 yıl önce
Üsküp hakikaten hakediyor. İki kere gittim gayet düzenli. Ancak zagreb’te ne varsa orası kendine gelemiyor. Ey TAV ne oluyor zagrepte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 3 yıl önce
Üsküp te Metin bey ve ekibini tebrik ederiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Palavra ~ 3 yıl önce
Üsküp havalimanı hakediyor ama zagreb havalimanı içler acısı. Balkanların en kötü işletilen havalimanı. Eski meydan daha rahattı. Tamamen palavra. Asq ya ne yaptılarsa artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zag ~ 3 yıl önce
Zagrep konusunda katılıyorum. Oraya daha fazla günceli yakalamış açık görüşlü profeayonel insanlara teslim etmek lazım. Bu kafayla olmuyor
Seyfullah Civil ~ 3 yıl önce
Kürşat bey başarılarımız devamını dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000