17 Mart 2015, Salı 11:29:54

TAV'IN GENÇ YÖNETİCİSİNE BÜYÜK GURUR

TAV Havalimanları Finans Başkan Yardımcısı Burcu Geriş, Dünya Ekonomik Forumu tarafından her yıl geleneksel olarak seçilen Genç Küresel Liderler listesinde yer aldı.
  • Acaba o göreve ge(tiri)lirken kimlerin üstüne basmış(lar) ve egosundan kimleri baskılamış önce bu konuyu da araştırıp ondan sonra övgüler düzmeye başlayın... Bir laf vardır ya "Biz 40 Kişiyiz Birbirimizi İyi Biliriz", diye işte bu özlü söz bu arkaşa için geçerli bir laftır.... Terminalde baloya gider gibi güzel ve pahalı elbiseler giyip, şirketin zirvesindeki bazı kişilere göz süzerek vaynı zamanda alt pozisyondaki çalışanlara "Ali Kıran Baş Kesen" tavırlar sergileyerek ve üstünlük taslayıp bu pozisyonlara getirilenlere verilen hiç bir ödül ve başarı, takdir'lerin anlamı yoktur hükmündedir!!!
  • Neden bir TK GMY'si, baskani veya Muduru secilemiyor acaba? Kartal'dan okul arkadasi olmak yetmiyor mu yoksa?
  • Egemen Bağış hangi özelliği ile seçilmiş acaba,sırf bu adamın seçilmiş olması ödüllerin özentisiz dağıtıldığının kanıtı bence...
  • Kariyeri ve okuduğu üniversiteler süper her türk gencinin hayalinde olan üniversiteler
  • Tebrikler
  • Bu ülkede özel şirketlerde bu tip üst görevlere ve yönetici pozisyonlarına kimlerin, hangi kimliğe sahip olanların, hangi bazı özel derneklere üye olanların geleceği, yazılı olmayan ancak uygulamada aksi asla düşünülemeyen ve gerçekleşmeyen bir kuraldır. Allameyi cihan olsanız, eğer bu kimliklere sahip değilseniz geleceğiniz yer en fazla iki kazıklı kıdemli başçavuştur. Ötesine asla ilerletmezler. O pozisyonlar arkalarından gelen kendi nesilleri için rezerve edilmiştir. Haa bu arada bunlara işi öğretmek için, ilikleri kuruyana, posaları çıkana kadar başçavuş benzetmesi ile tanımlanabilecek işi bilenlerden faydalanılır. Bu ülkenin kaymağı, parti yandaşlarınca iktidarda oldukları süre boyunca ama bu zümreler tarafından devamlı yenir.
  • SİZİ CANDAN KUTLUYORUM. GURURLANDIK. APH ÇETİN ÖZBEY

TAV Havalimanları Finans Başkan Yardımcısı Burcu Geriş, Dünya Ekonomik Forumu tarafından her yıl geleneksel olarak seçilen Genç Küresel Liderler listesinde yer aldı. Genç Küresel Liderler; akademi, iş dünyası, sanat, sivil toplum kuruluşları ve siyasetçiler arasından dünyanın geleceğini şekillendirmede potansiyel etkiye sahip olabilecek kriterlere sahip adaylardan seçiliyor.

TAV Havalimanları Finans Başkan Yardımcısı Burcu Geriş, Dünya Ekonomik Forumu’nun yüksek prestijli Genç Küresel Liderleri arasında gösterildi.

TAV Havalimanları Finans Başkan Yardımcısı (CFO) Burcu Geriş: “Genç Küresel Liderler 2015 Forumu’nda yer almaktan dolayı çok gururluyum. Havalimanı tasarımı, inşaatı, finansmanı ve operasyonlarında dünyada öncü bir marka olan TAV Havalimanları olarak, her zaman finansal başarıyı, daha geniş toplumlar için değer yaratma algısıyla birleştirmeyi amaçlıyoruz. Bunun için faaliyet gösterdiğimiz bölgelerin ve ülkelerin sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunuyoruz. Ekonomiye doğrudan katkıların yanı sıra 14 bin 500 çalışanın kişisel ve profesyonel gelişimini destekliyor ve çok sayıda kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle yerelde toplumsal fayda yaratmaya çalışıyoruz. Ayrıca TAV olarak, kadınlara güç ve yetki verilmesini destekliyoruz ve fırsat eşitliği anlayışına güçlü bir şekilde bağlıyız. İnsani değerlere saygılı böyle bir kuruluşta çalışıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Genç Küresel Liderler topluluğunun bir parçası olarak, dünyanın gelecek nesil liderleriyle tecrübelerimi paylaşacağım ve olumlu bir değişiklik yaratmak için çalışmalarımı destekleyecek bu fırsatı değerlendireceğim için çok heyecanlıyım” dedi.

Dünya Ekonomik Forumu, bu yıl için 62 ülkeden 187 kişiyi Genç Küresel Lider olarak ilan etti. Genç Küresel Liderler arasında Burcu Geriş’in yanı sıra McKinsey ortağı Bengi Korkmaz ve milletvekili Şafak Pavey, Türkiye’den Forum’a seçilenler arasında yer aldı. Programın başladığı 2004 yılından bu güne kadar listeye aralarında Ali Koç, Ferit Şahenk, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Suzan Sabancı Dinçer, Özlem Denizmen, Murat Özyeğin, Erdem Başçı, Ali Babacan, Egemen Bağış, Osman Boyner ve Serpil Timuray’ın da yer aldığı 18 Türk seçilmişti.

Genç Küresel Liderler Forumu, binlerce seçilmiş genç liderlerden oluşan özel ve çok paydaşlı bir topluluk olarak faaliyet gösteriliyor. Genç Küresel Liderler; akademi, iş dünyası, sanat, sivil toplum kuruluşları ve siyasetçiler arasından dünyanın geleceğini şekillendirmede potansiyel etkiye sahip olabilecek kriterlere sahip 40 yaş altı genç adaylardan seçiliyor. Genç Küresel Liderler Forumu, Dünya Ekonomik Forumu’nun bir parçası konumunda bulunuyor. Genç Küresel Liderler, topluluğun aktiviteleriyle ilgili kararlarda önemli rol oynuyorlar.

TAV'IN GENÇ YÖNETİCİSİNE BÜYÜK GURUR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Bu Arkadaş... ~ 9 yıl önce
Acaba o göreve ge(tiri)lirken kimlerin üstüne basmış(lar) ve egosundan kimleri baskılamış önce bu konuyu da araştırıp ondan sonra övgüler düzmeye başlayın... Bir laf vardır ya "Biz 40 Kişiyiz Birbirimizi İyi Biliriz", diye işte bu özlü söz bu arkaşa için geçerli bir laftır.... Terminalde baloya gider gibi güzel ve pahalı elbiseler giyip, şirketin zirvesindeki bazı kişilere göz süzerek vaynı zamanda alt pozisyondaki çalışanlara "Ali Kıran Baş Kesen" tavırlar sergileyerek ve üstünlük taslayıp bu pozisyonlara getirilenlere verilen hiç bir ödül ve başarı, takdir'lerin anlamı yoktur hükmündedir!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir'den ~ 9 yıl önce
Her kimsen, yorumunu geç gördüm, bağışla, ama seni tanımak alnından öpmek isterdim arkadaşım. Yazmak istediklerimi yazmışsın. Bir fazlasını söyleyeyim; TAV'ın zirvesi böyleleriyle dolu, çünkü oradaki yapı bu. İzmir'de de bunlardan çok var. Sen öğle vakti bistroya bir yemeğe git. Ne demek istediğimi anlarsın... Hürmetlerimle
Örnek Olmadı ~ 9 yıl önce
Bunun bir benzeri direktör, personelinin bedeni bir rahatsızlık geçirdiğini söyleyip eskiden çalıştığı pozisyonda gündüz shiftine alınmasını rica ettiğinde, "hasta olduğunu bilseydik seni hiç işe almazdık" cevabını gözümün önünde vermişti. Böyle bir diyaloga şahit olduğuma ben utandım. Ama o direktör utanmadı... O direktörün yanındaki astları da direktörlerine imrenerek bakıyorlardı. Merak etmeyin bu kafa tepenizde olduğu müddetçe bir gün aynısını siz de yaparsınız...
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Neden bir TK GMY'si, baskani veya Muduru secilemiyor acaba? Kartal'dan okul arkadasi olmak yetmiyor mu yoksa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Egemen Bağış hangi özelliği ile seçilmiş acaba,sırf bu adamın seçilmiş olması ödüllerin özentisiz dağıtıldığının kanıtı bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.B. ~ 9 yıl önce
Kariyeri ve okuduğu üniversiteler süper her türk gencinin hayalinde olan üniversiteler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATCO ~ 9 yıl önce
Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Roket ~ 9 yıl önce
Bu ülkede özel şirketlerde bu tip üst görevlere ve yönetici pozisyonlarına kimlerin, hangi kimliğe sahip olanların, hangi bazı özel derneklere üye olanların geleceği, yazılı olmayan ancak uygulamada aksi asla düşünülemeyen ve gerçekleşmeyen bir kuraldır. Allameyi cihan olsanız, eğer bu kimliklere sahip değilseniz geleceğiniz yer en fazla iki kazıklı kıdemli başçavuştur. Ötesine asla ilerletmezler. O pozisyonlar arkalarından gelen kendi nesilleri için rezerve edilmiştir. Haa bu arada bunlara işi öğretmek için, ilikleri kuruyana, posaları çıkana kadar başçavuş benzetmesi ile tanımlanabilecek işi bilenlerden faydalanılır. Bu ülkenin kaymağı, parti yandaşlarınca iktidarda oldukları süre boyunca ama bu zümreler tarafından devamlı yenir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SEVİNDİK. ~ 9 yıl önce
SİZİ CANDAN KUTLUYORUM. GURURLANDIK. APH ÇETİN ÖZBEY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fakirleştik ~ 9 yıl önce
Bu ödül ve paylaşımlar ilgili kurum ve kuruluşların sponsorluk , mali destek vs. ilişkisi içerisinde olmasına bağlı olarak yapılmaktadır. Halen komik rakamlarla insanların sırtına basarak ben başarı elde ettim denilebiliyorsa bence bu komik.
Niye fakirlestin ki? ~ 9 yıl önce
TAV Dunya Ekonomi forumuna sponsor oldu mu diyorsunuz? pek sanmamakla beraber olsaydi bu da bir gurur kaynagi olurdu emin olun.. Diger firmalarin antin kuntin organizasyonlara 5-10bin Euroluk reklamlar vererek aldiklari odullere pek benzemiyor bu.. :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000