19 Ocak 2009, Pazartesi 10:45:15

TAV'dan terminal esnafına büyük jest

TAV Havalimanları Holding, işletmeciliğini yaptığı Atatürk Havalimanı’nda kiracılarına indirim yaptı.
  • ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞÜNÜZ SAYIN TAV FAKAT BİRDE BAŞTA HAVAŞ OLMAK ÜZERE ,DUTY FREE ,BTA ,TAV GÜVENLİK GİBİ ŞİRKETLERİNİZDE ÇALIŞAN PERSONELE,DE ZAM YAPARSANIZ ONLARIDA MUTLU EDİCEKSİNİZ EN DÜŞÜK İŞÇİ MAAŞI 500 TL ŞOFÖR MAAŞI700 YTL BU PARAYA GEÇİNMEK ÇOK ZOR ÇOK PERSONELİNİZ SİZ LERİ NASIL MUTLU EDİYORSA SİZLERDE ONLARI MUTLU EDİN SAYIN SANİ ŞENER BEY VE MÜJDAT YÜCEL BEY

Dolar üzerinden kira ödeyen Atatürk Havalimanı esnafı ekonomik kriz ve dolardaki hızlı artış nedeniyle kiralarının sabitlenmesi taleplerine TAV Havalimanları Holding’den olumlu yanıt geldi. Dünyada küresel krizin yaşandığı şu günlerde TAV Havalimanları Holding, Atatürk Havalimanı’nda bulunan kiracılarının dükkân kiralarını sabitledi.

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanı esnafının toplanarak TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu’na önerge sunması 6 aylık süreyle kabul edildi. Kriz nedeniyle iş yapamadıklarını da belirten esnaf, artan dolar karşısında kiralarını ödeyemez hale geldiklerini dile getirdiler. Bunun üzerine TAV Havalimanları Holding’in aldığı kararla dolar üzerinden kira bedelleri iç hatlar terminalinde 1 doları 1,4 TL’ye, dış hatlar terminalinde ise 1,5 TL’ye sabitlendi. 

Atatürk Havalimanı’nda küçük bir tezgâhın kira bedeli 2 bin dolardan başlarken, mağazaların kira bedelleri 5 bin dolar civarında. Dükkânın metrekaresi artıkça fiyat da yükseliyor.

Alınan kararla kira bedellerinin sabitlenmesi Ocak ayından itibaren Haziran ayına kadar devam edecek. Bu uygulamayla Atatürk Havalimanı esnafı rahat nefes almış olacak.

TAV

TAV

TAV

©AirportHaber.com

TAV'dan terminal esnafına büyük jest

Yorumlar

KAPTAN F/C ~ 15 yıl önce
ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞÜNÜZ SAYIN TAV FAKAT BİRDE BAŞTA HAVAŞ OLMAK ÜZERE ,DUTY FREE ,BTA ,TAV GÜVENLİK GİBİ ŞİRKETLERİNİZDE ÇALIŞAN PERSONELE,DE ZAM YAPARSANIZ ONLARIDA MUTLU EDİCEKSİNİZ EN DÜŞÜK İŞÇİ MAAŞI 500 TL ŞOFÖR MAAŞI700 YTL BU PARAYA GEÇİNMEK ÇOK ZOR ÇOK PERSONELİNİZ SİZ LERİ NASIL MUTLU EDİYORSA SİZLERDE ONLARI MUTLU EDİN SAYIN SANİ ŞENER BEY VE MÜJDAT YÜCEL BEY

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000