26 Ocak 2010, Salı 21:21:14

TAV'DAN FLAŞ AÇIKLAMA. TAV KİMİ MAHKEMEYE VERİYOR?

TAV Havalimanları Holding Maliye Bakanlığı'nı mahkemeye verme kararı aldı. İşte mahkeme kararına götüren sürecin özel açıklaması.
  • Tamam o zaman bitiriyorum arkadaşım.Başka bizleri ilgilendiren bir haberde yorumlarımızla grşrz......
  • yetmiş milyon cevap bekliyormuş ..valla 69 999 999 de bari.. beni dahil etme bende senin gibi misafirim bu alemde.. Komik adam seni.. Sende artık cevap yazma bence birader .. soru kendi içinde muamma zaten:))
  • Yetmiş milyon cevabını bekliyoruz............
  • Sorumuz dediğine göre bir grup olarak bu kampanyanın içindesiniz.. Siz alttada yazdığı gibi MİSAFİR siniz sanırım saygıda kusur etmemek lazım.. Ben ise ismim cismim belli karalama yaparken bilmeden atanlar bunu araştırsın bari..
  • Yan yollara sapma anayoldan git sorumuz TAV abağlı biryerde mi çalışıyorsun basit dimi cesaretli kardeşim....
  • Bak sevgili arkadaşım, yazdıklarımın hiçbiri subjektif değil gayet ahlaki ve objektif bir yorumdu. sen ve benzeri arkadaşların primden kastettiği şey ...fikri neyse zikri odur atasözüne benzemekte.. İsmimi verme konusuna gelirsek; Yalan dolan ve saptırarak karalama yaparken isim vermeyen o meçhul insanlar gibi '' HİÇ''' olmama gayesindendir.. Saygılarımla. Fatih YALÇIN
  • Kardeş bravo müthiş prim yaptın vallaaaa tebrikler...işi biliyosun.
  • Maliye Bakanlığını mahkemeye verecek kadar yaptıklarından ve kendilerine güvenlerinden eminse bir firma bunun neresi kötü ..Haklarını aramasınlar mı ? Neticede hukuk sürecine bağlı yasal haklarını arıyorlar, kaldıki hesap uzmanlarıda insan hata yapabilirler.. maddi belgeler olduğu takdirde tabiiki eli kuvvetli taraf kazanacaktır. Hakkını arama aczinde olup sessiz kalınsa nasıl yorum yapılacaktı acaba..TAV ın binde biri kadar ülkesine katma değer sağlamayanlar ül üstünde tutulurken uluslararası ödül alan gözde bir markayı lekelemeye çalışmak olsa olsa kötü niyetlilerin işidir.Allah bazı çok bilmiş yorumcuların şerrinden korusun.. Fatih YALÇIN
  • yanlış hatırlamıyorsam Bakırköy belediyesi ilede Reklam vergileri yüzünden bir anlaşmazlık sürüyor
  • Rahmetli dayım şöyle derdi eğer maliyenin önünde ayakkabın çıktıysa alma yürü yalınayak.mahkemelik olan bir olayda snucu beklemekten başka yapılacak bir şey yok.yorumda olmaz .

TAV Havalimanları Holding A.Ş.'nin %66,66 paya sahip olduğu BTA Havalimanları Yiyecek ve İçecek A.Ş. ("BTA")'nin Ekim - Aralık 2007 dönemlerine ilişkin olarak Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanlarınca yapılan incelemeler sonucunda tebliğ edilen raporda yer alan vergi aslı ve ilgili vergi cezası için uzlaşma talebinde bulunulmuş, ancak Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı ile uzlaşma sağlanamamıştır. BTA, söz konusu vergi aslı ve vergi cezasına karşı dava açmaya karar vermiştir. Konuyla ilgili tüm aşamalarda kamuoyuna bilgi verilecektir.

 

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

 

TAV'DAN FLAŞ AÇIKLAMA. TAV KİMİ MAHKEMEYE VERİYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
Tamam o zaman bitiriyorum arkadaşım.Başka bizleri ilgilendiren bir haberde yorumlarımızla grşrz......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yetmiş milyon cevap bekliyormuş ..valla 69 999 999 de bari.. beni dahil etme bende senin gibi misafirim bu alemde.. Komik adam seni.. Sende artık cevap yazma bence birader .. soru kendi içinde muamma zaten:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yetmiş milyon cevabını bekliyoruz............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sorumuz dediğine göre bir grup olarak bu kampanyanın içindesiniz.. Siz alttada yazdığı gibi MİSAFİR siniz sanırım saygıda kusur etmemek lazım.. Ben ise ismim cismim belli karalama yaparken bilmeden atanlar bunu araştırsın bari..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yan yollara sapma anayoldan git sorumuz TAV abağlı biryerde mi çalışıyorsun basit dimi cesaretli kardeşim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bak sevgili arkadaşım, yazdıklarımın hiçbiri subjektif değil gayet ahlaki ve objektif bir yorumdu. sen ve benzeri arkadaşların primden kastettiği şey ...fikri neyse zikri odur atasözüne benzemekte.. İsmimi verme konusuna gelirsek; Yalan dolan ve saptırarak karalama yaparken isim vermeyen o meçhul insanlar gibi '' HİÇ''' olmama gayesindendir.. Saygılarımla. Fatih YALÇIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kardeş bravo müthiş prim yaptın vallaaaa tebrikler...işi biliyosun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Maliye Bakanlığını mahkemeye verecek kadar yaptıklarından ve kendilerine güvenlerinden eminse bir firma bunun neresi kötü ..Haklarını aramasınlar mı ? Neticede hukuk sürecine bağlı yasal haklarını arıyorlar, kaldıki hesap uzmanlarıda insan hata yapabilirler.. maddi belgeler olduğu takdirde tabiiki eli kuvvetli taraf kazanacaktır. Hakkını arama aczinde olup sessiz kalınsa nasıl yorum yapılacaktı acaba..TAV ın binde biri kadar ülkesine katma değer sağlamayanlar ül üstünde tutulurken uluslararası ödül alan gözde bir markayı lekelemeye çalışmak olsa olsa kötü niyetlilerin işidir.Allah bazı çok bilmiş yorumcuların şerrinden korusun.. Fatih YALÇIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yanlış hatırlamıyorsam Bakırköy belediyesi ilede Reklam vergileri yüzünden bir anlaşmazlık sürüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Rahmetli dayım şöyle derdi eğer maliyenin önünde ayakkabın çıktıysa alma yürü yalınayak.mahkemelik olan bir olayda snucu beklemekten başka yapılacak bir şey yok.yorumda olmaz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000