17 Aralık 2008, Çarşamba 08:10:20

TAV'dan çok özel hizmet

Atatürk Havalimanı'nda, yolcu ve ziyaretçi hamile kadınlara özel menü uygulaması başlatıldı.
  • 10 YIL BAŞLIKLI YORUMUN SAHİBİ!ÖNCELİKLE YANLIŞLARINI DÜZELTEYİM. 1-TÜRKİYENİN İLK ÖZEL,BAŞARILI VE ÖNCÜ HİZMET VEREN HAVALİMANI FRAPORT ANTALYA HAVALİMANI 2-BU İLK VE ÖZEL HAVALİMANINDA POPONU SİLECEK TUVALET KAĞIDINI BULAMAMAN MÜMKÜN DEĞİLDİR.BEN 11 SENEDEN BERİ ÇALIŞTIĞIM BU HAVALİMANINDA BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞMADIM 3-BİR YOLCU TARAFINDAN İŞLETMENİZİN AKSAKLIKLARI GÖRÜLÜP UYARILDIĞINDA BUNU DİKKATE ALIP DAHA İLERİ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETLİ DAVRANACAĞINIZA RAKİP FRAPORT HAVALİMANINA ÇAMUR ATMAK İŞLETME ANLAYIŞINIZIN PROFESYONELCE OLMADIĞI VE ELEŞTİRİYE AÇIK OLMADIĞINIZI GÖSTERİYOR.HAVACILIK ACEMİ VE AMATÖRLERİ ÇOK BARINDIRMAZ.FRAPORT ANTALYA HAVALİMANINDAKİ O ÇAMUR ATTIĞINIZ TUVALETLERİN TEMİZLİK GÖREVLİLERİ BİLE PROFESYONEL İNSANLARDIRKİ 11 SENEDİR DİMDİK AYAKTAYIZ VE SİZLERE ÖNCÜLÜK YAPTIĞIMIZ İÇİN GURURLUYUZ.SAYGILAR...!!!
  • BU BEYEFENDİYE SÖYLENECEK TEK SÖZ '' GİDİN FRAPORT HAVALİMANINA BAKIN'' BELKİ BİLMEZSİNİZ FRAPORT DÜNYANIN EN ÖNDE GELEN VE EN BÜYÜK HAVALİMANLARINDAN... ORADAKİ TUVALETLERDE POPONUZU SİLECEK BİRŞEY BULAMAZSINIZ...ONUN İÇİN 10 YILDAN BERİ HİZMET VEREN TÜRKİYENİN İLK ÖZEL, BAŞARILI VE ÖNCÜSÜ OLAN BU HAVALİMANINI BU KADAR ACIMASIZCA ELEŞTİRMEYİN...AYRICA O APRON KARTLARI TAV TARAFINDAN VERİLMİYOR.
  • TAV devamlı atıp tutuyor fakat Atatürk havalimanını sık kullanan birisi olarak şunu söylemeliyim, ilk yaoıldığından beri hiç dokunulmayan havalimanın bir çok yeri (mesela tuvaletleri) dökülmeye başladı. Pasaport kontrolüne girmeden çok saçma firmalara yerler kiralanmış havalanı çok kalitesiz gözüküyor. Ayrıca geliş katı kapalıçarşı önü gibi, hanut peşinde birçok kişi gelen yabancıları rahatsız ediyor hepsindede yaka kartı var (TAV ın verdiği) ordaki dükkanlarda çalışıyor diye. İlk yapıldğında bu kadar güzel olan bir havalimanına yazık ediyorlar.
  • fiyat listesinide acçıklarsanız memnun olurum

TAV Havalimanları Holding'in yiyecek ve içecek kuruluşu BTA Catering Services, Atatürk Havalimanı'na gelen yolcu ve ziyaretçi hamile kadınlara yönelik özel menü hizmeti sunmaya başladı.  
  
Dış Hatlar Terminali'nde geçen ay hizmete açılan 5 yıldızlı Restro-Eat'n Fly Restoranı'nda başlatılan uygulama ile en fazla 1 saat öncesinden bildirilmesi halinde hamilelere özel menü hazırlanıyor. BTA yetkilileri, ekstra ücret talep edilmeyen 'Reçete'siz menü' uygulamasının büyük ilgi gördüğünü belirterek, hamile kadınların daha çok, brokoli, enginar, karışık sebze ve ıspanak yemeği sipariş ettiğini söyledi. Sütlaç, kadayıf, dondurma gibi tatlıların da hamileler tarafından tercih edildiğini ifade eden yetkililer, meyve menüsünde, muz, çilek, kivi ve meyve salatasının istendiğini bildirdi.
 
Mustafa Gün / Zaman

TAV'dan çok özel hizmet

Yorumlar

SÜLEYMAN TAM ~ 15 yıl önce
10 YIL BAŞLIKLI YORUMUN SAHİBİ!ÖNCELİKLE YANLIŞLARINI DÜZELTEYİM. 1-TÜRKİYENİN İLK ÖZEL,BAŞARILI VE ÖNCÜ HİZMET VEREN HAVALİMANI FRAPORT ANTALYA HAVALİMANI 2-BU İLK VE ÖZEL HAVALİMANINDA POPONU SİLECEK TUVALET KAĞIDINI BULAMAMAN MÜMKÜN DEĞİLDİR.BEN 11 SENEDEN BERİ ÇALIŞTIĞIM BU HAVALİMANINDA BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞMADIM 3-BİR YOLCU TARAFINDAN İŞLETMENİZİN AKSAKLIKLARI GÖRÜLÜP UYARILDIĞINDA BUNU DİKKATE ALIP DAHA İLERİ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETLİ DAVRANACAĞINIZA RAKİP FRAPORT HAVALİMANINA ÇAMUR ATMAK İŞLETME ANLAYIŞINIZIN PROFESYONELCE OLMADIĞI VE ELEŞTİRİYE AÇIK OLMADIĞINIZI GÖSTERİYOR.HAVACILIK ACEMİ VE AMATÖRLERİ ÇOK BARINDIRMAZ.FRAPORT ANTALYA HAVALİMANINDAKİ O ÇAMUR ATTIĞINIZ TUVALETLERİN TEMİZLİK GÖREVLİLERİ BİLE PROFESYONEL İNSANLARDIRKİ 11 SENEDİR DİMDİK AYAKTAYIZ VE SİZLERE ÖNCÜLÜK YAPTIĞIMIZ İÇİN GURURLUYUZ.SAYGILAR...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru ~ 15 yıl önce
BU BEYEFENDİYE SÖYLENECEK TEK SÖZ '' GİDİN FRAPORT HAVALİMANINA BAKIN'' BELKİ BİLMEZSİNİZ FRAPORT DÜNYANIN EN ÖNDE GELEN VE EN BÜYÜK HAVALİMANLARINDAN... ORADAKİ TUVALETLERDE POPONUZU SİLECEK BİRŞEY BULAMAZSINIZ...ONUN İÇİN 10 YILDAN BERİ HİZMET VEREN TÜRKİYENİN İLK ÖZEL, BAŞARILI VE ÖNCÜSÜ OLAN BU HAVALİMANINI BU KADAR ACIMASIZCA ELEŞTİRMEYİN...AYRICA O APRON KARTLARI TAV TARAFINDAN VERİLMİYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 15 yıl önce
TAV devamlı atıp tutuyor fakat Atatürk havalimanını sık kullanan birisi olarak şunu söylemeliyim, ilk yaoıldığından beri hiç dokunulmayan havalimanın bir çok yeri (mesela tuvaletleri) dökülmeye başladı. Pasaport kontrolüne girmeden çok saçma firmalara yerler kiralanmış havalanı çok kalitesiz gözüküyor. Ayrıca geliş katı kapalıçarşı önü gibi, hanut peşinde birçok kişi gelen yabancıları rahatsız ediyor hepsindede yaka kartı var (TAV ın verdiği) ordaki dükkanlarda çalışıyor diye. İlk yapıldğında bu kadar güzel olan bir havalimanına yazık ediyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeba ~ 15 yıl önce
fiyat listesinide acçıklarsanız memnun olurum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000