03 Mart 2015, Salı 15:41:06

TAV'DA HEDEF BELLİ: SIFIR KAZA

TAV İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda bir tanıtım filmi hazırladı.
  • Koskoca TAV a hiç yakışmayan ucuz bir film. Powerpointte yapsanız daha etkili olurdu valla. Ayıp ya. Hiç izlemediniz mi ?
  • Kim ne derse desin meyve veren ağaç taşlanır
  • Tav çok başarılı bir şirket ancak bu çok amatörce yapılmış film o kurumsallığa hiç yakışmamış. Bunu hazırlayan ajansı çok tanımak isterim. Bu kadar mı ucuzladı bu işler. Tav çok daha dikkatli olmalı ve kendine yakışan işleri kamuoyuna sunmalıdır.
  • Tabii yurtdışı projeleri üstünden reklam yapmak kolay, sanki imzaladığınız sözleşmelerde bu işler açık seçik anlatılıp , yapılmaz ise ağır yaptırımlar koyulmamış gibi. O sözleşmeler, o İngiliz müşavirleriniz ve onların İngiliz safety müdürleri olmasa görürüm ben iş güvenliğinizi..Gelin Türkiyede yapın aynı işi bakalım ne kadar safesiniz? Ne dubai de ne katar da , 10 -15 gün gerekli eğitimleri almadan sahaya ayak basamazsınız... Kusura bakmayın İş güvenliği bir iş ahlakı ve kültürüdür. O da ne yazık ki bizim firmalarımızın çoğunda ve işçilerimizde yok...

TAV İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda bir tanıtım filmi hazırladı.

Yöneticilerin ve çalışanlarının ağzından iş sağlığının önemi vurgulanarak Hedef: 'Sıfır Kaza' olarak belirlendi. 

Çekimleri Türkiye ve yurtdışındaki projelerde gerçekleştirilen filmde; İş Sağlığı ve Güvenliği’nin TAV İnşaat için temel bir değer; ihale aşamasından başlayıp mobilizasyon, yapım ve devir teslim aşamasına kadar her aşamada takip edilen çok önemli bir konu olduğu vurgulanıyor.

İşte o tanıtım filmi:

TAV'DA HEDEF BELLİ: SIFIR KAZA

Yorumlar

Yapım ~ 9 yıl önce
Koskoca TAV a hiç yakışmayan ucuz bir film. Powerpointte yapsanız daha etkili olurdu valla. Ayıp ya. Hiç izlemediniz mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kim ne derse desin meyve veren ağaç taşlanır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tav çok başarılı bir şirket ancak bu çok amatörce yapılmış film o kurumsallığa hiç yakışmamış. Bunu hazırlayan ajansı çok tanımak isterim. Bu kadar mı ucuzladı bu işler. Tav çok daha dikkatli olmalı ve kendine yakışan işleri kamuoyuna sunmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir-Duayen ~ 9 yıl önce
Tabii yurtdışı projeleri üstünden reklam yapmak kolay, sanki imzaladığınız sözleşmelerde bu işler açık seçik anlatılıp , yapılmaz ise ağır yaptırımlar koyulmamış gibi. O sözleşmeler, o İngiliz müşavirleriniz ve onların İngiliz safety müdürleri olmasa görürüm ben iş güvenliğinizi..Gelin Türkiyede yapın aynı işi bakalım ne kadar safesiniz? Ne dubai de ne katar da , 10 -15 gün gerekli eğitimleri almadan sahaya ayak basamazsınız... Kusura bakmayın İş güvenliği bir iş ahlakı ve kültürüdür. O da ne yazık ki bizim firmalarımızın çoğunda ve işçilerimizde yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000