26 Mayıs 2009, Salı 08:27:19

TAV'a büyük övgü

Yoğun turist potansiyeline kendilerini şimdiden hazırlamaları gerektiğine inandıklarını vurgulayan turizmciler, havaalanının açılmasıyla birlikte Alanya'nın üvey evlatlıktan kurtarılmış olacağına işaret ettiler.

Başta Alanyalı turizmciler olmak üzere birçok turizmci, "Gazipaşa Havaalanı'nın TAV Havalimanları Holding gibi büyük bir şirket tarafından yapılması bizim için büyük bir şans. TAV bu konuda gerçekten çok iyi ve deneyimli bir şirket. Diğer firmaların bir senede yapabileceği işi TAV bir ayda yapabilecek güce ve donanıma sahip. Havaalanının hizmete açılmasından sonra ilçe turizmi canlanacak. Havalimanıyla birlikte bir yolcu sirkülasyonu başlayacak. Gözlemlediğimiz kadarıyla Türkiye genelinde yatak sıkıntısı yok ancak Alanya bölgesinde kaliteli tesislere ihtiyaç var" diye konuştular.

Havaalanının en kısa sürede açılmasının bölgenin ekonomik olarak kalkınmasına ivme kazandıracağına inandıklarını söyleyen turizmciler, Alanya'nın yanı sıra Gazipaşa ve Anamur ilçelerinde de büyük gelişme yaşanacağının altını çizdiler.

TAV'a büyük övgü

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000