27 Ağustos 2009, Perşembe 10:17:04

TAV'a bir rötar daha...

Makedonya Ulaştırma Bakanlığı, TAV’ın Alexander the Great ve Ohrid'deki St Paul the Apostle Uluslararası Havalimanı ile yapımını üstleneceği Shtip Kargo Havalimanı projesinin 2010 yılı Mart ayına ertelendiğini açıkladı.
  • devlet ertelemiş yapacak birşey yok. krizden küçük ülkelerin daha çok etkilendiği düşünülürse normal bir durum aslında. bu krize rağmen TAV Tunus'taki havalimanını da açıyormuş.

Ulaştırma Bakanlığı, projenin daha önce de ertelendiğini hatırlatarak herhangi bir iptalin söz konusu olmadığını vurguladı.

Alexander the Great ve Ohrid’deki St Paul the Apostle Havalimanlarının işletme hakkını geçen yıl aralık ayında alan TAV, 20 yıl süreyle işletme hakkını elinde bulunduruyor. Ayrıca Shtip Kargo Havalimanı’nın da yapımının 2011 yılında tamamlanması bekleniyor.

Makedonya Ulaştırma Bakanlığı, küresel krizin meydana getirdiği maddi sorunlar nedeniyle gecikmenin yaşandığını ifade etti.

TAV'a bir rötar daha...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
devlet ertelemiş yapacak birşey yok. krizden küçük ülkelerin daha çok etkilendiği düşünülürse normal bir durum aslında. bu krize rağmen TAV Tunus'taki havalimanını da açıyormuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000