28 Mayıs 2010, Cuma 10:28:05

TAV'a 5 ödül birden

Thomson Reuters ve Acclaro işbirliğiyle, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “Türkiye Yatırımcı İlişkileri Ödülleri”nde TAV Havalimanları beş kategoride ödül kazandı.
  • daha nice nice başarılara.
  • yakisir Sani Baba'ya. Turkiyenin gercek CEO'su...
  • eeeeee boşuna dememişler ATOM karınca diye.....
  • ne varsa topladınız. baskalarına da bırakın :)))

TAV Havalimanları Holding, “En İyi Yatırımcı İlişkileri CEO”su “En İyi Yatırımcı İlişkileri CFO’su”  ve  “En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi” olmak üzere üç dalda ise “en iyi” seçildi.

Thomson Reuters ve Acclaro tarafından bu yıl ikincisi gerçekleşen “Türkiye Yatırımcı İlişkileri Ödülleri” kapsamında TAV Havalimanları, “En İyi Yatırımcı İlişkileri CEO’su”, “En İyi Yatırımcı İlişkileri CFO’su”  ve  “En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi” olmak üzere  üç dalda “en iyi” seçildi. “Türkiye Yatırımcı İlişkileri Ödülleri 2010” kapsamında TAV Havalimanları ayrıca Yatırımcı İlişkileri Web Sitesi ve Yatırımcı İlişkileri Departmanı ile de ödüle layık görüldü.

“En İyi Yatırımcı İlişkileri CEO’su” ödülüne layık görülen TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener, “Türkiye Yatırımcı İlişkileri Ödülleri, Dünya ekonomisinin ekseninin Batı’dan Doğu’ya kaydığının ve İstanbul’un en önemli finansal merkezlerden biri haline geldiğinin işaretidir. Türkiye’de yatırımcı ilişkileri alanında büyük önem taşıyan bu yarışmada halka açılmamızın ardından henüz kısa bir süre geçmesine karşın beş dalda kazanılan bu ödüller bizleri gururlandırmıştır. 15 binin üzerindeki çalışan adına takdir görüldüğümüz bu başarı aynı zamanda bizlerin yatırımcılara verdiğimiz önemin de en güzel  karşılığıdır. Bu ödüller borsaya kayıtlı Türk firmalarının yatırımcı ilişkileri uygulamalarının önemine olan inancını da perçinleyecektir. Dünya ölçeğinde rekabet edebilir bir şirket olabilmek adına sürekli olarak yaptığımız iyileştirme çalışmalarının karşılığını alıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Türkiye’de borsaya kayıtlı şirketlerin, yatırımcı ilişkileri alanındakiuzmanlığını bölgesel açıdan üstünlük kuracağı bir konuma taşımayı hedefleyen “Türkiye Yatırımcı İlişkileri Ödülleri” kapsamında “En İyi Yatırımcı İlişkileri CFO’su” seçilen TAV Havalimanları Holding Finans Direktörü  Murat Uluğ da ” Şeffaflıkla tüm mevcut ve gelecekte olası ortaklarımız arasında bilginin zamanında, doğru, eksiksiz ve şirketimizin gerçek değerini ortaya çıkaracak şekilde iletilmesi ilkesi ile üç seneyi aşkın bir süredir yatırımcı ilişkileri fonksiyonu yürütüyoruz. Finans dünyasında gerçek bilginin değerinin ne kadar yüksek olduğunun bilinciyle, bilginin hemen ve eşit olarak paylaşılması konusundaki proaktif yaklaşımımızın sonucunda beş dalda ödüllendirilmemiz,  işimizi ne kadar doğru yaptığımızın bu işin uzmanları tarafından da onaylanması büyük bir onur.” dedi.

Ödüller kapsamında “En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi” olarak gösterilen TAV Havalimanları Holding Yatırımcı İlişkileri Koordinatörü Nursel İlgen, “TAV Havalimanları Holding olarak uluslararası standartlarda yatırımcı ilişkileri uygulamaları ile hissedar değerini artırmak için çalışıyoruz. Üst yönetim tarafından desteklenen bir yatırımcı ilişkileri birimi ve proaktif, istikrarlı ve etkin bir yatırımcı ilişkileri stratejisinin bu ödülleri kazanmamızda büyük payı var. Özellikle TAV Havalimanları gibi sürekli değişimin yaşandığı bir şirkette bunu yapmak çok daha önemli. Yatırımcı İlişkileri Ödülleri ile belirlenen standartlar, uygulamalarımızı her yıl yükselen bir çizgiye taşımamızda bizleri motive etmektedir” dedi.

İlki geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen “Türkiye Yatırımcı İlişkileri Ödülleri”nde TAV Havalimanları Holding CEO’su M. Sani Şener “En İyi Yatırımcı İlişkileri CEO’su”, TAV Havalimanları Holding Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Nursel İlgen “En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi”, TAV Havalimanları Yatırımcı İlişkileri Websitesi de “En İyi Yatırımcı İlişkileri Websitesi“ kategorisinde ödül almıştı.



TAV'a 5 ödül birden

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
daha nice nice başarılara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yakisir Sani Baba'ya. Turkiyenin gercek CEO'su...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eeeeee boşuna dememişler ATOM karınca diye.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne varsa topladınız. baskalarına da bırakın :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000