26 Ağustos 2009, Çarşamba 14:48:20

TAV ZARAR AÇIKLADI!

TAV Havalimanları Holding A.Ş, yılın ilk 6 ayında 5,3 milyon TL zarar ettiğini açıkladı.
  • SAW'ın TAV'ı rakip değilde,kendileri için örnek model seçmeli.TAV dünya markası olma yolunda büyük mesafeler kat etmiştir.İsterim ki SAW da TAV kadar büyük olsun,rekabet kaliteyi getirir,kalite markayı,marka da dünyayı getirir.TÜRK markalarının dünya piyasalarında söz sahibi olmalarını canı gönülden isterim.
  • Ben TAV da falan çalışmıyorum ama SAW personeli kendini neden TAV la kıyaslıyor. TAV 11.000 kişinin çalıştığı Atatürk, ESB, ADB ve yurtdışı meydanlarını işleten bir şirket. Havaş gibi bir şirketin sahibi. Siz daha çok yenisiniz. Okuduğum kadarı ile de düşük ücretli havayollarına bakıyormuşsunuz. Bence TAV ile uğraşmayın. Sizin rakip Çorlu havalimanı olabilir.
  • Bunların kimseden korkusu yok kardeşim be ayıp ayıp. Madem zarar ediyorsun daha ne etrafta nekadar havaalanı varsa talip oluyorsun. Nerden geliyor bu değirmenin suyu eğer zarar edeiyorsan. YUh diyorum be
  • gelin SAW'a da gösterelim bakalım size günde 3 uçağı, camdan havaalanı yapmakla dünya devi olunuyorsa bizim camcı da dünya devi o zaman...
  • yaw arkadaş ne kadar doğru yazmış dhm öder yav zaten bütün müdürleri orda dhmnin yaparlar bi eyülük kıyamazlar tav larına.
  • İzmitte (!) bulunan SAWcılar ne kadar heyecanlı. TAV zarar açıkladı diye hemen gümbür gümbür geliyoruz yazmışlar. Hayırdır ? Nereye geliyorsunuz ? Sizin İzmitten buraya gelmeniz çok vakit alır :))). İsterseniz TAV oraya gelsin sizleri satın alsın. Daha iyi fikir değil mi ? Lütfen komik olmayın ve kendinizi bir dünya devi ile aynı kefeye koymayın... Taşra terminali olmaya devam edin..
  • SAW kargo uçakları ve lowcost için değil mi ? Nereye geliyor anlayamadık ? Günde üç uçağa bakmakla koskoca TAV'ı bir mi tutuyorsunuz ? silivri açılınca tamamen kapatmak zorunda kalacaksınız herhalde. :)))
  • DHMİ öder ne kadar zarar ettiyse yaww.endişelenmesinler
  • SAW yeni terminali gumbur gumbur geliyor kaldı 60 gun esas o zaman dusunsunler:)
  • ne zaman kar açıkladı ki zaten??

TAV’dan yapılan yazılı açıklamada, yılın ilk yarısındaki vergi öncesi kârının 13,4 milyon lira (6 milyon avro) olduğu belirtildi.

Şirketin, geçen yılın aynı dönemindeki zararının 31,7 milyon lira (16,9 milyon avro) olduğu hatırlatılan açıklamada, vergi giderleri sonrasında şirketin, bu yılın ilk yarısında 5,3 milyon lira (2,5 milyon avro) zarar açıkladığı ifade edildi.

HAVAŞ VE BTA’NIN GELİRLERİ ARTTI

TAV Havalimanları Holding'in, özellikle Havaş ve BTA'nın gelirlerinde önceki yılın aynı dönemine göre artış olması sayesinde yılın ilk altı ayını yüzde 12 ciro artışı ile kapattığına dikkat çekilen açıklamada, şirketin, faaliyet karını yüzde 35 artırdığı belirtildi.

TAV Havalimanları Holding A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Sani Şener’in konuya ilişkin görüşleri ise şu şekilde:

"Geçen yılın aynı dönemine göre konsolide cironun lira bazında yüzde 12, faaliyet karının da yüzde 35 oranında artması; bu gerçekleşmelerin yaklaşık 200 milyon avro yatırımın yapıldığı ve ortalama çalışan sayısının yüzde 7 seviyesinde artarak 11 bin 775'e ulaştığı bir dönemde olması, şirketin krize dayanıklılığının ve yönetim ile çalışanların verimliliğe odaklanmasının sonucudur."

 

TAV ZARAR AÇIKLADI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
SAW'ın TAV'ı rakip değilde,kendileri için örnek model seçmeli.TAV dünya markası olma yolunda büyük mesafeler kat etmiştir.İsterim ki SAW da TAV kadar büyük olsun,rekabet kaliteyi getirir,kalite markayı,marka da dünyayı getirir.TÜRK markalarının dünya piyasalarında söz sahibi olmalarını canı gönülden isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben TAV da falan çalışmıyorum ama SAW personeli kendini neden TAV la kıyaslıyor. TAV 11.000 kişinin çalıştığı Atatürk, ESB, ADB ve yurtdışı meydanlarını işleten bir şirket. Havaş gibi bir şirketin sahibi. Siz daha çok yenisiniz. Okuduğum kadarı ile de düşük ücretli havayollarına bakıyormuşsunuz. Bence TAV ile uğraşmayın. Sizin rakip Çorlu havalimanı olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bunların kimseden korkusu yok kardeşim be ayıp ayıp. Madem zarar ediyorsun daha ne etrafta nekadar havaalanı varsa talip oluyorsun. Nerden geliyor bu değirmenin suyu eğer zarar edeiyorsan. YUh diyorum be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
gelin SAW'a da gösterelim bakalım size günde 3 uçağı, camdan havaalanı yapmakla dünya devi olunuyorsa bizim camcı da dünya devi o zaman...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yaw arkadaş ne kadar doğru yazmış dhm öder yav zaten bütün müdürleri orda dhmnin yaparlar bi eyülük kıyamazlar tav larına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İzmitte (!) bulunan SAWcılar ne kadar heyecanlı. TAV zarar açıkladı diye hemen gümbür gümbür geliyoruz yazmışlar. Hayırdır ? Nereye geliyorsunuz ? Sizin İzmitten buraya gelmeniz çok vakit alır :))). İsterseniz TAV oraya gelsin sizleri satın alsın. Daha iyi fikir değil mi ? Lütfen komik olmayın ve kendinizi bir dünya devi ile aynı kefeye koymayın... Taşra terminali olmaya devam edin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SAW kargo uçakları ve lowcost için değil mi ? Nereye geliyor anlayamadık ? Günde üç uçağa bakmakla koskoca TAV'ı bir mi tutuyorsunuz ? silivri açılınca tamamen kapatmak zorunda kalacaksınız herhalde. :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
DHMİ öder ne kadar zarar ettiyse yaww.endişelenmesinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SAW yeni terminali gumbur gumbur geliyor kaldı 60 gun esas o zaman dusunsunler:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne zaman kar açıkladı ki zaten??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000