17 Haziran 2013, Pazartesi 12:15:05

TAV YİNE ZİRVEYİ GÖRDÜ!

TAV Havalimanları Holding, Thomson Reuters Extel Surveys tarafından her yıl Avrupa ülkelerini kapsayacak şekilde yapılan ve tüm dünyadan 15.000 fon ve aracı kurum çalışanı tarafından derecelendirmesi yapılan “Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketinde”, 'Yatırımcı İlişkileri alanında Türkiye’nin En iyi Şirketi' (Avrupa’da emsal grubu içerisinde üçüncü) seçildi...
  • İstanbul elden gittikten sonra bunlar olsa ne olur olmasa ne olur.....

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener: “Tüm dünyadan finans piyasası katılımcılarının Avrupa için yapmış oldukları değerlendirmede şirketimiz yatırımcı ilişkileri alanında bir kez daha Türkiye’nin en iyisi, Avrupa emsal grubu içinde de en iyi üçüncü seçildi. Ayrıca üç kişiden oluşan yatırımcı ilişkileri takımımızın tüm çalışanları Avrupa’da ilk yedi içinde derece alırken, Türkiye’de ilk üçe takımımızdan iki kişinin girmesi bizi çok gururlandırdı. Bizim için gelenekselleşen bu başarılar, bu alandaki yüksek performansımızın sürdürülebilirliğini açıkça ortaya koyuyor.” dedi.

Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketinde, Yatırımcı İlişkileri Direktörü Nursel İlgen Türkiye üçüncüsü (Avrupa’da dördüncü), Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı Ali Özgü Caneri Türkiye ikincisi (Avrupa’da üçüncü) ve Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı Besim Meriç Avrupa yedincisi seçildi.

TAV YİNE ZİRVEYİ GÖRDÜ!

Yorumlar

misafir ~ 11 yıl önce
İstanbul elden gittikten sonra bunlar olsa ne olur olmasa ne olur.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000