09 Haziran 2010, Çarşamba 12:35:07

TAV ve airBaltic sözleşme imzaladı

TAV Havalimanları Holding, Letonya’nın Riga Uluslararası Havalimanı’na yapılacak yeni terminal binasının inşası ve işletmesi için iyi niyet sözleşmesi imzaladı. TAV Havalimanları ve Letonya’nın bayrak taşıyıcı şirketi airBaltic bu kapsamda yüzde 50 ortak olacak.
  • KKTC nin lokomotif söktörü olan TURUZİM için ne yapılıyor. Turist bir ülkeye gittiği zaman önce nereyi görüyor. HAVAALANINI pekiala ERCAN için yorum ne olabilir. YETERSİZ. ve DÜZENSİZ ne yapılmalı. LETONYA örneği KKTC de niçin uygulanamıyor. bildiğim kadsarıyla KTHY ve HAVAŞ ortaklığı CAS şirketi kurulmuş. HAVAŞ IN büyük Hissedarı TAV olması işlerin daha kolay yapılabilmesi demektir. işte size KKTC için gerçek bir fırsat CAS şirketinin ERCAN HAVAALANINA yapacağı ciddi bir yatırımda izolasyonların kalkması durumunda çaresizliğin şimdiden çözümü. Ercan Havaalanında 36 yıldır el değiştirmeyen işletmeler izin verir ise. devlet önce bunu başarmalı ve TURUZİMİN önünü aşmalı işte size çözüm projesi
  • Dünyanın her tarafından ortaklığa davet edilen TAV'ı önce bir Türk sonra da havacı olarak, gönülden kutlarım. Başarılarının devamını dilerim.
  • Benim bildiğim TAV KTHY na sahip çıkar. Hadi gösterin büyüklüğünüzü. Kurtarın bizi şu Jetcilerden
  • Birileri bu yazıyı KKTC hükümetine faks gönderse ne iyi olur.
  • Görmek istemiyorlar veya birileri gözlerini sıkı sıkı bağlamış. onlara tebliğ edilen görevi yerine getirebilmek için canlarını dişlerine takmış mücadele ediyorlar, "halka rağmen" pavlovun ........i misali. Yoksa , "iki devlet arasındaki mali protokolu tekrar gözden geçirmek zorunda kalırız" diyorlar alenen AKP'nin bilinen talip havayolu şirketine yakın bakanları.
  • Herkes TAV'ı görüyor bir tek KKTC hükümeti görmüyor ne hikmetse.
  • Bu da KKTC hükümetine kapak olsun !!!!

TAV Havalimanları Holding ve Letonya’nın bayrak taşıyıcı havayolu airBaltic Riga Uluslararası Havalimanı’nın yeni terminal binası yapımı ve işletmesi için iyi niyet sözleşmesi imzaladı. İmzalanan iyi niyet sözleşmesiyle yıllık yolcusu yaklaşık 4 milyon 100 bin olan Riga Uluslararası Havalimanı’nın yaklaşık 2 milyon 800 bin yolcusunu taşıyan airBaltic ile TAV Havalimanları’nın yüzde 50 ortaklığı öngörülüyor.

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener, “Riga Uluslararası Havalimanı, son beş yıldır yolcu sayılarında ciddi bir artış yaşamaktadır. Kusursuz servis anlayışı, sunduğu müşteri hizmetleri ve üstün operasyonel başarısı ile airBaltic bu büyümenin başrol oyuncusudur. Bunun yanında yer hizmetleri şirketi North Hub Services ile şirketimiz Havaş arasında gerçekleşen son dönemdeki iş ortaklığımız da Riga Uluslararası Havalimanı’nın geliştirilmesi konusunda gösterdiğimiz istikrarlı çabamızın kanıtıdır. Bu sebeple, Riga Uluslararası Havalimanı’nda yeni bir terminal için geliştirme projesinde de Air Baltic ile beraber yer alacağımız bir fırsatı değerlendirmekten memnun olacağız” dedi.

airBaltic CEO’su Bertolt Flick ise “TAV Havalimanları, havalimanı yönetimi, gelişimi, işletmesi ve havalimanı hizmetlerinde kendini kanıtlamış uluslararası bir şirket. TAV Havalimanları Holding iştiraki Havaş ile Riga’da yer hizmetleri veren North Hub Services halihazırda Riga Havalimanı’nda faaliyet gösteriyor. Bu çerçevede gerçekleşmesi planlanan yeni terminal projesi çerçevesinde de airBaltic TAV Havalimanları’nı iş ortağı olarak tercih edecektir” dedi.

İyi niyet sözleşmesi, Riga’da düzenlenen Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Orta Doğu’daki 30 ülkeden 200’ü aşkın katılımcının yer aldığı “North Hub Riga” Uluslararası Havacılık Konferansı’nda imzalandı.

TAV ve airBaltic sözleşme imzaladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
KKTC nin lokomotif söktörü olan TURUZİM için ne yapılıyor. Turist bir ülkeye gittiği zaman önce nereyi görüyor. HAVAALANINI pekiala ERCAN için yorum ne olabilir. YETERSİZ. ve DÜZENSİZ ne yapılmalı. LETONYA örneği KKTC de niçin uygulanamıyor. bildiğim kadsarıyla KTHY ve HAVAŞ ortaklığı CAS şirketi kurulmuş. HAVAŞ IN büyük Hissedarı TAV olması işlerin daha kolay yapılabilmesi demektir. işte size KKTC için gerçek bir fırsat CAS şirketinin ERCAN HAVAALANINA yapacağı ciddi bir yatırımda izolasyonların kalkması durumunda çaresizliğin şimdiden çözümü. Ercan Havaalanında 36 yıldır el değiştirmeyen işletmeler izin verir ise. devlet önce bunu başarmalı ve TURUZİMİN önünü aşmalı işte size çözüm projesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dünyanın her tarafından ortaklığa davet edilen TAV'ı önce bir Türk sonra da havacı olarak, gönülden kutlarım. Başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Benim bildiğim TAV KTHY na sahip çıkar. Hadi gösterin büyüklüğünüzü. Kurtarın bizi şu Jetcilerden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birileri bu yazıyı KKTC hükümetine faks gönderse ne iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Görmek istemiyorlar veya birileri gözlerini sıkı sıkı bağlamış. onlara tebliğ edilen görevi yerine getirebilmek için canlarını dişlerine takmış mücadele ediyorlar, "halka rağmen" pavlovun ........i misali. Yoksa , "iki devlet arasındaki mali protokolu tekrar gözden geçirmek zorunda kalırız" diyorlar alenen AKP'nin bilinen talip havayolu şirketine yakın bakanları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Herkes TAV'ı görüyor bir tek KKTC hükümeti görmüyor ne hikmetse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu da KKTC hükümetine kapak olsun !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000