29 Mayıs 2009, Cuma 13:32:09

TAV üç ödül birden aldı

Thomson Reuters ve Acclaro işbirliğiyle, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen “Yatırımcı İlişkileri Ödülleri” sahiplerini buldu. TAV Havalimanları Holding üç dalda ödüle layık görüldü...
  • Birazda personele yatırım yapılsın lütfen unutmayın ki başarılar tek kişiyle kazanılmaz hizmetlilerinize kadar zincir bi emek var bu işte. Onların motivasyonu bitmişse hizmette bitmiştir. Bunlarıda dikkate alsalar keşke...
  • Temizlik hizmetleriniz aksıyor.WC.ler kokuyor.Telefon kulübeleri dökülüyor iç hatlara bakın pls..Güv.Personeli motivasyonunu kaybetmiş.. Salt yatırım , yatırım ile olmuyor bunlar.Duyurulur

Bu yıl ilki düzenlenen Yatırımcı İlişkileri Ödülleri’nde; TAV Havalimanları Holding, “En İyi Yatırımcı İlişkileri CEO”,  “ En İyi Yatırımcı İlişkileri Websitesi “ ve “En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi” olmak üzere  üç dalda ödüle layık görüldü.


Türkiye Birinci Yatırımcı İlişkileri Ödülleri Yarışmasını düzenleyen Acclaro Genel Müdürü Charles Ross, yarışmayla ilgili şu yorumu yaptı: “Bu ödüller, Türkiye’yi borsaya kayıtlı anonim şirketlerini, finansal kurumlarını ve mali konulardaki uzmanlığını bölgesel açıdan üstünlük kuracağı bir konuma taşıyacak yoldaki ilk adımı oluşturuyor. Böyle bir konum da İstanbul’u tam bir bölgesel finansal merkez haline getirecek. Buradaki yetkinlik ve kararlığının farkındayız. Bu ödüller sayesinde, borsaya kayıtlı Türk firmalarının yatırımcı ilişkileri uygulamalarının önemine olan inançlarının artacağına ve bunun hızla yaygınlaşacağına inanıyoruz.”

Bu yıl ilki düzenlenen Yatırımcı İlişkileri Ödülleri’nde; TAV Havalimanları Holding, “En İyi Yatırımcı İlişkileri CEO”,  “ En İyi Yatırımcı İlişkileri Websitesi “ ve “En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi” olmak üzere  3 dalda ödüle layık görüldü.

Türk iş dünyasından önemli isimlerin katıldığı gecede sekiz  kategoride düzenlenen yarışmada “En İyi Yatırımcı İlişkileri CEO” Ödülü’nde, ikinciliği kazanan TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su  M. Sani Şener, “Türkiye’de yatırımcı ilişkileri alanında ilk kez gerçekleşen  bu yarışmada halka açılmamızın ardından  henüz iki yıl geçmesine rağmen, üç dalda  kazanılan bu ödül  bizleri gururlandırdı. 11 bin çalışan adına aldığımız ödüller aynı zamanda bizlerin yatırımcılara verdiğimiz önemin en güzel  karşılığıdır” dedi.
 
“En İyi Yatırımcı İlişkileri Websitesi“ kategorisinde birinciliği TAV  Havalimanları Holding kazanırken, “En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi” Ödülü’nde  TAV Havalimanları Holding Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Nursel İlgen ikinciliği kazandı.

Nursel İlgen, “TAV Havalimanları Holding, olarak uluslararası standartlarda yatırımcı ilişkileri uygulamaları ile hissedar değerini arttırmak için çalışıyoruz bunun için tüm yatırımcılara ve analistlere zamanında doğru istikrarlı eş zamanlı ve düzenli bir şekilde bilgi iletmekteyiz. Yatırımcı İlişkiler ödülleri ile belli standartlar belirlendiği için bu konudaki uygulamalarımız her yıl yükselen bir çizgiye taşımak için  bizleri daha çok motive etmektedir” dedi.

Türk iş dünyasından önemli isimlerin katıldığı gecede, En İyi Yatırımcı İlişkileri CEO Ödülü’nü Ergun Özen (Garanti Bankası) kazanırken,  Kurumsal Yönetim ve Kamuoyu Bilgilendirme En İyi İletişim Ödülü Turkcell’in ve Finansal Sonuçlarda En İyi İletişim Ödülü de Koç Holding’in oldu. Gecede, En İyi Yatırımcı İlişkileri Faaliyet Raporu dalında ödülünü Turkcell, En İyi Yatırımcı İlişkileri Departmanı Garanti Bankası, En İyi Yatırımcı İlişkileri CFO Ödülü’nü de  Serkan Okandan (Turkcell), En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi ödülüne Koç Holding’den Funda Güngör layık görüldü. En İyi Finansal Analist Ödülü’nü Merrill Lynch’ten Mike Harris’in aldığı gecede, En İyi Finansal Araştırma Enstitüsü ödülü de Bank of America Securities, Merrill Lynch’in oldu.

Acclaro Ödülü (Sermaye Piyasaları Hizmeti)’nü ise Cüneyt Türktan ve Alpaslan Korkmaz alırken, Kamuoyu Bilgilendirme ve Yatırımcı İlişkileri Büyük Ödülü’ne Turkcell layık görüldü.

Thomson Reuters ve Acclaro tarafından gerçekleşmesine olanak tanınan bu bağımsız anket, kendi türünün ilkiydi. Şirketlere yönelik duyarlılıklar ve onların yatırımcı ilişkileri alanında gösterdikleri faaliyetlerin, ne derece etkili olduğu konusunda eşsiz ve derinlemesine bir değerlendirme sonucunda belirlenen finalistlere, ödülleri düzenlenen gala gecesinde takdim edildi.

TAV ödül

TAV üç ödül birden aldı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Birazda personele yatırım yapılsın lütfen unutmayın ki başarılar tek kişiyle kazanılmaz hizmetlilerinize kadar zincir bi emek var bu işte. Onların motivasyonu bitmişse hizmette bitmiştir. Bunlarıda dikkate alsalar keşke...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Temizlik hizmetleriniz aksıyor.WC.ler kokuyor.Telefon kulübeleri dökülüyor iç hatlara bakın pls..Güv.Personeli motivasyonunu kaybetmiş.. Salt yatırım , yatırım ile olmuyor bunlar.Duyurulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000