07 Haziran 2011, Salı 08:12:25

TAV TEKLİFİNİ VERDİ...

25 yıl olarak düzenlenen ihaleye, Saudi Oger Ltd. ve Al Rajhi Holding Group ile birlikte teklif verdiği bildirildi...
  • İnşallah kazanan TAV olur.
  • TAV önüne koyduğu büyük hedeflere koşan, vizyon sahibi bir şirket olarak, başarı hikayeleri yazmaya devam ediyor. Evet, artık Türkiye'nin değil sadece; dünyanın bilinen bir markasıdır. Tebrikler, inşallah kazanırlar.
TAV Havalimanları'nın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında şirketin, Suudi Arabistan'ın Medine şehrinde bulunan Medine Uluslararası Havalimanı için, Suudi Arabistan Krallığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından işletim süresi 25 yıl olarak düzenlenen ihaleye, Saudi Oger Ltd. ve Al Rajhi Holding Group ile birlikte teklifini sunduğu bildirildi.

Açıklamada, her bir şirketin eşit payı bulunduğu konsorsiyumda TAV Havalimanları Holding olarak paylarının 1/3 oranında olduğu, idarenin yapacağı teknik ve finansal değerlendirme süreci sonrasında kazanan tarafın açıklanmasının beklendiği belirtildi.

CNN Türk
TAV TEKLİFİNİ VERDİ...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
İnşallah kazanan TAV olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TAV önüne koyduğu büyük hedeflere koşan, vizyon sahibi bir şirket olarak, başarı hikayeleri yazmaya devam ediyor. Evet, artık Türkiye'nin değil sadece; dünyanın bilinen bir markasıdır. Tebrikler, inşallah kazanırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000