22 Aralık 2020, Salı 12:49:52

TAV Technologies'e “Great Place to Work” sertifikası

TAV Technologies “Great Place to Work” sertifikasyonunu aldı
  • iyinin ve güzelin; başarının reklama ihtiyacı var mıdır? Atatürk havalimanı dönemindeki yapılanlar ile ayakta durduğunuzu düşünüyorum.
  • bayan gen. Müd. Vardı bir zamanlar. Eksi yıllar...
  • Bir de personellere sorun gerçekten öyle miymiş ?

TAV Technologies “Great Place to Work” sertifikasyonunu aldı

TAV Technologies, 60’tan fazla ülkede iş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda çalışan Great Place to Work Enstitüsü’nün yürüttüğü programa katılarak sertifikasyon almaya hak kazandı.

Havalimanı teknoloji çözümleri konusunda uzmanlaşan TAV Technologies, çalışan memnuniyeti konusunda yaptığı çalışmaları bağımsız bir değerlendirmeyle tescil etti. Şirket, kurum kültürü konusunda araştırma ve danışmanlık hizmeti veren Great Place to Work Enstitüsü tarafından verilen sertifikasyonu almaya hak kazandı.

TAV Technologies Genel Müdürü Kerem Öztürk “Bugün 12 ülkede 30’dan fazla havalimanında ürün ve hizmetlerimizle yer alıyoruz. Sahip olduğumuz çok uluslu ve yetkin insan kaynağı sayesinde küresel ölçekte rekabet ediyoruz. Çalışan memnuniyeti tüm süreçlerimizin odağında yer alıyor. Şeffaf ve açık iletişime dayalı, çalışanların karar süreçlerine katıldığı, güvene dayalı bir iş kültürünü geliştirmek üzere çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmaların sonuçlarını, bu alanda uluslararası ölçekte kapsamlı bir program yürüten Great Place to Work Enstitüsü ile değerlendirdik. Çalışanlarımızın mutluluğunu en üst düzeyde tutarak en iyi işverenler arasında yer almak üzere çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

TAV Technologies İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Candemir Akyıldız “İş hayatında, özellikle de içinde bulunduğumuz havacılık sektörü gibi emek yoğun sektörlerde çalışan bağlılığını ve memnuniyetini sağlamak çok değerli bir süreçtir. Bizler, TAV Havalimanları İnsan Kaynakları Grup Başkanı Hakan Öker’in tüm grup şirketleri için hedeflemiş olduğu ‘çalışan için adil, şirket için doğru olanı yapmak’ ilkesini, şeffaf ve adil yönetim kültürümüzün vazgeçilmezi olarak belirledik” açıklamasını ekledi.

TAV Technologies'e “Great Place to Work” sertifikası

Yorumlar

Hakan ~ 3 yıl önce
iyinin ve güzelin; başarının reklama ihtiyacı var mıdır? Atatürk havalimanı dönemindeki yapılanlar ile ayakta durduğunuzu düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir ~ 3 yıl önce
bayan gen. Müd. Vardı bir zamanlar. Eksi yıllar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
personellere ~ 3 yıl önce
Bir de personellere sorun gerçekten öyle miymiş ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000