10 Eylül 2011, Cumartesi 15:10:40

TAV SİLDİ SÜPÜRDÜ!

TAV Havalimanları, uluslararası finansal yatırım değerlendirme kuruluşları Thomson Reuters Extel Surveys ve Acclaro tarafından gerçekleştirilen, "Türkiye Yatırımcı İlişkileri Ödülleri" kapsamında 6 ödül birden aldı...
  • Hamdi bey ekmeginizi yiyorum ama benim sayemde yediğiniz ekmeğinde bilincindeyim ve diyorumki yazıktır ayıptır bu kadar açgözlü olmayın açlık sınırında çalışanlarınız refah düzeyi çok düşük
  • bide vergide silse süpürse...
  • Havacılık endüstrisinin kurumsallaşarak uluslar arası marka olduğunu her alanda kanıtlayan en önemli şirketi TAV olduğu bir kez daha isbat edildi. Kutluyorum.
  • Hamdi beyinde bir gün Blackberry'sini alırlar aklından cıkarmasın.Aequitas///
  • Ne Serkan Kaptanı. YAzıyor ya haberde murat uluğ diye.
  • Serkan Kaptan değil mi sağındaki.
TAV Havalimanları, uluslararası finansal yatırım değerlendirme kuruluşları Thomson Reuters Extel Surveys ve Acclaro tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen "Türkiye Yatırımcı İlişkileri Ödülleri" kapsamında "En İyi Yatırımcı İlişkileri CEO’su" kategorisinde ilk sırada olmak üzere, "En İyi Yatırımcı İlişkileri CFO’su", "En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi", "En iyi Yatırımcı İlişkileri Internet Sitesi", "En iyi Yatırımcı İlişkileri Birimi", "Finansal Sonuçların Paylaşımı Alanında En İyi Şirket" olmak üzere altı dalda ödüle layık görüldü.
 
"En İyi Yatırımcı İlişkileri CEO’su" kategorisinde ilk sırada yer alan TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener, "Geçtiğimiz yıl beş dalda elde ettiğimiz bu başarının ardından bu yıl da altı dalda kazandığımız ödüller, başarımızın sürdürülebilir olduğunu göstermesi bakımından bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Bugün 3 kıtada ve 5 farklı ülkede 20 binin üzerinde çalışanı ile faaliyet gösteren TAV Havalimanları Holding, yatırımcı ilişkileri uygulamalarını ilke olarak edindiği kurumsal yönetim ilkeleri çerçevesinde eksiksiz olarak ve bir bütün halinde tüm paydaşlarına sunmaya devam edecektir" dedi.
 
TAV Havalimanları Holding Finans Direktörü Murat Uluğ ve TAV Havalimanları Holding Yatırımcı İlişkileri Koordinatörü Nursel İlgen’de ödüllerini TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener’le birlikte aldı.
TAV SİLDİ SÜPÜRDÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Hamdi bey ekmeginizi yiyorum ama benim sayemde yediğiniz ekmeğinde bilincindeyim ve diyorumki yazıktır ayıptır bu kadar açgözlü olmayın açlık sınırında çalışanlarınız refah düzeyi çok düşük

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bide vergide silse süpürse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havacılık endüstrisinin kurumsallaşarak uluslar arası marka olduğunu her alanda kanıtlayan en önemli şirketi TAV olduğu bir kez daha isbat edildi. Kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hamdi beyinde bir gün Blackberry'sini alırlar aklından cıkarmasın.Aequitas///

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne Serkan Kaptanı. YAzıyor ya haberde murat uluğ diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Serkan Kaptan değil mi sağındaki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000