14 Şubat 2011, Pazartesi 12:29:52

TAV ROUTES AKDENİZ'DE

TAV Havalimanları, Akdeniz turizminin kalbi ‘Routes Akdeniz Güzergâh Geliştirme Forumu’nda…
  • gazipaşa havalimanı o bölgede yaşayan insanlarla tur ve turizm sektörü sahip çıktığı zaman bölgeye rahatlıkla hitap edeceği ve zamandan faydanılarak insanların rahat yolculuk ve kısa sürede ulaşacakları yerlere vara bilmeleri için tur vr turizm sektörü bu havalimanına sahip çıkmaları şarttır.
TAV Havalimanları, dünya havacılık sektörünün yakından takip ettiği ve sektör liderlerinin nabzını tutan en önemli forumlardan Routes’un bu yıl ilk kez Antalya’da düzenlediği Akdeniz Güzergâh Geliştirme Forumu’nda yerini aldı. TAV Havalimanları, Akdenizli turizmcileri bir araya getirmek amacıyla ilk kez bölgesel çapta düzenlenen Routes Akdeniz’e, Tunus Enfidha Havalimanı ve Antalya Gazipaşa Havaalanı’nı temsil eden stantlarıyla katıldı.

Dünya havacılık sektörünün en önemli forumlarından Routes Dünya Güzergâh Geliştirme Forumu, bu yıl bölgesel çapta ilk defa Antalya’da gerçekleştirilen Routes Akdeniz Güzergâh Geliştirme Forumu ile Akdenizli turizmcileri, havalimanı işletmecilerini ve hava yolu temsilcilerini bir araya getiriyor. TAV Havalimanları’nın işlettiği Tunus Enfidha Havalimanı ve Antalya Gazipaşa Havaalanı’nı tanıtan stantlar, 13-15 Şubat tarihleri arasında Akdeniz ülkelerinden gelen havacılık ve turizm sektörü temsilcilerini bir araya getiren Routes’ta görücüye çıktı. Forum, Akdeniz ülkelerinin havacılık otoritelerini temsil eden yaklaşık 350 delegenin katılımı ile gerçekleşiyor.

TAV Havalimanları Holding İşletmeler Direktörü Murat Örnekol, “Routes Akdeniz Güzergâh Geliştirme Forumu, bu yıl ülkemizde Akdeniz ülkelerinden turizmcileri ve havacılık sektörünün önemli isimlerini bir araya getirdi. Routes Forumu, dünya havacılık sektörünün en prestijli organizasyonlarındandır. TAV Havalimanları olarak, Tunus Enfidha Havalimanı ve Antalya Gazipaşa Havaalanını iki stantla temsil edilyoruz. Stantlarımızın gördüğü büyük ilgi, sektörün taşıdığı önemli potansiyelin yanında TAV Havalimanları’nın işlettiği meydanların turizm sektörünün en önemli geçiş noktaları olduğunu da kanıtlamıştır” dedi. Örnekol, Tunus Enfidha Havalimanı ve Antalya Gazipaşa Havaalanı’nın Akdeniz turizminde önemli bir yere sahip olmasını hedeflediklerini ve cazip fiyat uygulamalarıyla sektör otoritelerinden alınan geri bildirimlerin TAV Havalimanları’nın tanıtım ve pazarlamada doğru strateji ile hareket etmesinin bir göstergesi olduğuna dikkati çekti.

TAV Havalimanları tarafından, yüksek bir turizm potansiyeline sahip Tunus Enfidha Havalimanı ve Antalya Gazipaşa Havaalanı’nın temsil edildiği Routes Akdeniz’e, 35 Akdeniz ülkesinden çok sayıda havalimanı işletmecisi, tur operatörü, hava yolu temsilcisi ile birlikte Sivil Havacılık otoriteleri ve havacılık sektörünün önde gelen isimlerinden delegeler katılıyor. TAV Havalimanları stantlarının yoğun ilgi gördüğü Forum’da, gelen katılımcılara katalog ve tanıtım broşürleri dağıtılarak, Tunus Enfidha ve Antalya Gazipaşa Havaalanı ile ilgili bilgiler aktarılıyor.

TAV Havalimanları 2010 yılında, yaklaşık 300 havalimanı, 80 hava yolu ve yüzlerce ülkeden turizm ve ekonomi çevrelerinin bir araya geldiği Routes 16. Dünya Güzergâh Geliştirme Forumu’nda, İstanbul Atatürk Havalimanı ile ‘Yüksek Övgüye Değer Ödülü’ almıştı. 280 havalimanının oylandığı ve pazarlama faaliyetlerinde hava yolu şirketleri üzerinde olumlu izlenim bırakan ve yine hava yollarının gelişim planlamasında olumlu etki yaratan havalimanlarının ödüllendirildiği yarışmada, TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı Güney Avrupa Bölgesi kapsamında ilk dördün içinde yer almış, coğrafi kategoriye göre belirlenen ödüllerde İstanbul Atatürk Havalimanı, Güney Avrupa Bölgesi’nde ‘Yüksek Övgüye Değer Ödülü’ne layık görülmüştü.
TAV ROUTES AKDENİZ'DE

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
gazipaşa havalimanı o bölgede yaşayan insanlarla tur ve turizm sektörü sahip çıktığı zaman bölgeye rahatlıkla hitap edeceği ve zamandan faydanılarak insanların rahat yolculuk ve kısa sürede ulaşacakları yerlere vara bilmeleri için tur vr turizm sektörü bu havalimanına sahip çıkmaları şarttır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000