23 Haziran 2011, Perşembe 13:35:07

TAV PASSPORT 1. YILINI KUTLADI, GECEYE YILDIZ YAĞDI

TAV Havalimanları tarafından işletilen havalimanlarında, yolculara havalimanı girişinden itibaren, hızlı işlem ayrıcalıkları sağlayan ve seyahate ilişkin tüm detayları, tek bir kart altında birleştirerek avantajlar sunan Passport Kart, 1. yılını dün gece verdiği özel bir davetle Park Şamdan'da kutla
TAV Passport'un 1 .yılı için Maçka Park Şamdan'da verilen özel davete iş dünyası ve cemiyet hayatından ünlü konuklar katıldı.

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Eda Bildiricioğlu, 'Yaz aylarıyla hava trafiği yoğunlaşırken, TAV Havalimanları'nın küresel ölçekte edindiği deneyimin bir sonucu olarak, milyonlarca yolcuyu hızlı, güler yüzlü ve kaliteli hizmetle karşılamaya devam ediyoruz. TAV Passport bir yılda 4500 üyeye ulaştı. Üyelerimizin özellikle sıklıkla kullandıkları hizmetlerimizi değerlendirerek sürekli geliştiriyoruz. Aynı zamanda üyelerimize başka nasıl avantajlar sağlayıp seyahatlerini daha da keyifli hale getirebiliriz diye çalışıyoruz. Mesela misafirlerimiz için özel ve dünyada olmayan yeni bir lounge açmayı hedefliyoruz. İddia ediyorum ki bu karta sahip olan kişiler hizmetin yanı sıra pek çok özelliği de yanında getiriyor. Mesela şöyle bir örnek vereyim, 30 gün ücretsiz Vale ve otopark hizmetimiz bu kart sahiplerine ücretsiz. Ama karta sahip olmayan ve aracını 1 ay havalimanına bırakan yolcunun ödediği ücret kartla aynı fiyata geliyor. Kısacası kartın diğer özellikleri hızlı geçiş, Duty Free indirimi, Avis Rent A Car'da %40 indirim gibi onlarca hizmeti kişi bedavaya almış oluyor. Üyelerimizle birlikte büyük bir ailenin fertleri olduğumuz bilinciyle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

TAV İşletme Hizmetleri tarafından 2010 yılında hayata geçirilen TAV Passport Kart ile havalimanlarına özel girişlerden giriş yapan yolcular, güvenlik geçişlerinde zaman kazanıyor, check-in yaptırırken anlaşmalı havayollarının Business Class kontuarlarını kullanabiliyor. TAV Passport Kart avantajları arasında kendi aracı ile gelenlere 30 gün ücretsiz otopark ve dileyenlere vale servisi de hazır bulunuyor. TAV Passort sahipleri, pasaport ve diğer güvenlik geçişlerinden ayrıcalıklı ve hızlı geçiş yapabiliyorlar. Ayrıca TAV Passport üyeleri uçuş öncesi özel salonlarda ağırlanıyor, uçuş kapılarına kadar terminal içindeki golf araçları ile bırakılıyorlar. Duty Free mağazalarında karta özel indirimler ve özel kasalarda işlemi de TAV Passport ile gerçekleştirilebiliyor. TAV Passport sahipleri havalimanındaki restoran ve kafeteryalarda, araç kiralama şirketlerinde, otellerde ve transferlerde de kendilerine özel indirim alabiliyor.

TAV Passport Kart Türkiye'de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar'da, Gürcistan'ta Tiflis ve Batum Havalimanları'nda, Tunus'ta Enfidha Havalimanı, Makedonya'da Üsküp Alexander the Great ve ohrid ST. Paul the Apostle Havalimanları'nda geçerli.



TAV PASSPORT 1. YILINI KUTLADI, GECEYE YILDIZ YAĞDI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000