25 Mart 2009, Çarşamba 15:50:20

TAV Özel Güvenlik ve Kültür Üniversitesi İşbirliği

Havalimanı güvenliği alanında faaliyet gösteren TAV Özel Güvenlik, çalışanlarının kişisel gelişimini artırmak ve yolculara daha iyi hizmet sunmak amacıyla İstanbul Kültür Üniversitesi işbirliğiyle “Proaktif Davranış Geliştirme” eğitimini düzenledi.

Eğitimi tamamlayan 300 TAV Özel Güvenlik personelinin bir bölümüne, düzenlenen törende sertifikaları verildi.

Havalimanı güvenliği alanında faaliyet gösteren TAV Özel Güvenlik, sunduğu hizmet kalitesini ve verimliliğini artırmaya yönelik İstanbul Kültür Üniversitesi işbirliği ile özel bir eğitim programı düzenledi. ‘Proaktif Davranış Geliştirme’ eğitimini tamamlayan TAV Özel Güvenlik çalışanlarına sertifikaları, 25 Mart 2009, Çarşamba Günü, İstanbul Atatürk Havalimanı İç Hatlar Konferans Salonu’nda gerçekleşen törenle verildi. Törene TAV Havalimanları Holding Yöneticileri’nin yanı sıra, Kültür Üniversitesi Rektörü ve Rektör Yardımcıları ile öğretim görevlileri de katıldı.

TAV Özel Güvenlik Genel Müdürü Yusuf Acıbiber, “Güvenlik alanındaki başarılarımızı 2000 yılından bu yana, yaklaşık 1200 kişilik kadromuzla hizmet sunduğumuz Atatürk Havalimanı’nda perçinledik. Hizmet kalitemizi daha sonra Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ne de taşıdık. Şu anda 2 bin’i aşkın kadromuzla Özel Güvenlik sektörünün önde gelen isimleri arasında yerimizi aldık. Başarımızın sırrı, personelimizin kişisel gelişimine de verilen önemden geçiyor. Bundan hareketle; İstanbul Kültür Üniversitesi işbirliği ile personelimizin gelişimine yönelik çeşitli eğitimler düzenledik” dedi.

Eğitimin her meslek ve her aşamada öneminin büyüklüğünü üstüne basarak tekrar tekrar dile getiren Acıbiber, “Bilindiği üzere günümüzde insan kaynaklarına verilen önem giderek artıyor, bu bağlamda iletişim çok önemli bir yer tutuyor. Etkili bir iletişim için, teknik bilgi ve pratik uygulama kazandıran, bireyin duygu, düşünce ve davranışlarına yansıyacak bir farkındalık düzeyi gerekmektedir. Bizim işimiz stresle iç içedir; bu kapsamda iletişim ve algılama, kendini tanıma, beden dili gibi birçok eğitim alanını, programlarımız içine dâhil ettik. İstanbul Kültür Üniversitesi’nin yanı sıra birçok üniversite ile de farklı eğitim alanlarında iletişimimiz var. Çalışanlarımızın yoğun temposuna rağmen bu tür eğitimlere katılımı ile müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyoruz ve yolcularımızın güvenliğini tüm hassasiyetimizle de sağlamaya devam ediyoruz’’ dedi.

TAV Havalimanları Holding bünyesinde dünyanın en stratejik noktası olarak gösterilen alanlarda 24 saat kesintisiz hizmet sunduklarına da dikkat çeken Acıbiber, “Akademik anlamdaki işbirlikleri bizim için önem taşıyor. Büyük bir özveri ile görevlerini yerine getiren çalışanlarımıza, çeşitli üniversiteler ve TAV Akademi’nin işbirliği ile uluslararası standartlarda eğitim imkanları sunuyoruz. Başarımız, çalışanlarımızın katılımı ve eğitime gösterdiğimiz önem ile daha da büyüyor” dedi.

TAV Havalimanları Holding’e bağlı alanındaki en büyük ve deneyimli şirketlerden biri olarak 2000 yılından bu yana hizmet veren TAV Özel Güvenlik, Atatürk Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı ve Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminalleri’nde görev yapıyor. Havalimanı güvenliğinin yanı sıra; Hava Kargo Güvenliği, Fiziki Güvenlik, VIP-Yakın Koruma, Müsadeli Silah Taşıma alanlarında da hizmet veren TAV Özel Güvenlik; Sivil Havacılık Güvenliği, Güvenlik Cihazları Kullanma, Mesleki Formasyon, Halkla İlişkiler, Etkili iletişim, Liderlik ve Takım Çalışması, Yangın Güvenliği ve İlkyardım alanlarında da eğitim görüyor.

TAV Özel Güvenlik ve İstanbul Kültür Üniversitesi İşbirliği

TAV Özel Güvenlik ve İstanbul Kültür Üniversitesi İşbirliği

TAV Özel Güvenlik ve Kültür Üniversitesi İşbirliği

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000