11 Nisan 2011, Pazartesi 08:23:14

TAV MAKEDONYA HAVAALANI'NI YENİLEDİ

TAV Havalimanları Holding tarafından başlatılan Ohrid St. Paul The Apostle Havalimanı’nın yenileme çalışmaları 1 yılda tamamlandı.
  • EMEKÇİNİN HAKKINI VERMEYİP TÜRKİYENIN SARTLARINI BAGANE GOSTERIP EMEKCIYI SOMUREN BU ZİHNİYETI BEGENMENIZ BENI UTANDIRIYOR.TUM SAYGIMLA.TKP GENCLİK KOLLARI BASKANI
  • Kutlariz. basarili bir calisma. Keske daha cok fotograf koyulsaydi havaalanindan. THY Ohrid'e direk sefer koymali. Üsküp - Ohrid otobüsle 6 saat. :(
  • TAV verdiği sözü zamanında yerine getirerek, Makendoya'ya verdiği önemi göstermiş. Tebrikler. İnşallah operasyonlarıda başarıyla gerçekleşir ve Türkiye'nin adını gururla temsile devam ederler.
Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski, dün gerçekleştirilen açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Havaalanı, Makedonya turizmine büyük katkılar sağlayacak. TAV’ın sağladığı bağlantılarla Hollandalı ve Rus turistlerin sayısında büyük artış olmasını öngörüyoruz” dedi.

Makedonya’nın önde gelen turizm merkezi olan ve UNESCO’nun Dünya Mirası listesinde yer alan Ohrid’in Havalimanı’nın TAV Havalimanları Holding tarafından üstlenilen ve 1 yıl süren yapım ve yenileme çalışmaları tamamlandı. TAV Havalimanları, 1 Mart 2010’da Makedonya’nın Başkenti Üsküp Havalimanı ile birlikte işletmeye başladığı Ohrid St. Paul The Apostle Havalimanı’na VIP binası, uçak hangarı ve 6 bin metrekarelik bir otopark eklerken, terminal binasını, otoparkı, yönetim binasını ve kargo hangarını yeniledi.

Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski, havalimanının dün gerçekleştirilen açılış töreninde yaptığı konuşmada TAV Havalimanları’nın ülkeye gelişiyle Makedonya’nın dünya ile bağlantısı sağlandığını belirterek, “Makedonya’nın turizm potansiyeli en yüksek bölgesi olan Ohrid’de, turizm alanında büyük bir gelişme bekliyoruz. Özellikle TAV’ın sağladığı bağlantılarla Hollandalı ve Rus turistlerin sayısında büyük bir artış yaşanmasını öngörüyoruz. Bu çerçevede yenilenen St. Paul the Apostle Havalimanı, Makedonya turizmine büyük katkılar sağlayacaktır. Ekonomik krize rağmen ülkemize yatırım yapan ve projeyi başarıyla tamamlayan TAV Havalimanları’na teşekkür ediyorum” dedi.

Üsküp Havalimanı sırada
Makedonya’nın başkenti Üsküp Havalimanı’nda yeni terminal binasının da bu yılın son çeyreğinde tamamlanacağını belirten TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener ise, “İşletmesini 20 yıllığına üstlendiğimiz Üsküp Alexander the Great ve Ohrid St. Paul the Apostle Havalimanı’yla Makedonya’da bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Ülkenin ve sektörün geleceğine inancımız tamdır” diye konuştu.

Şener, Üsküp’te de diğer modernizasyon çalışmalarının yanı sıra yeni terminal binasıyla yıllık yolcu kapasitesini 3 milyona çıkaracaklarını, apron ve pisti genişleterek kargo ve otopark kapasitesini artıracaklarını kaydetti.
TAV MAKEDONYA HAVAALANI'NI YENİLEDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
EMEKÇİNİN HAKKINI VERMEYİP TÜRKİYENIN SARTLARINI BAGANE GOSTERIP EMEKCIYI SOMUREN BU ZİHNİYETI BEGENMENIZ BENI UTANDIRIYOR.TUM SAYGIMLA.TKP GENCLİK KOLLARI BASKANI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kutlariz. basarili bir calisma. Keske daha cok fotograf koyulsaydi havaalanindan. THY Ohrid'e direk sefer koymali. Üsküp - Ohrid otobüsle 6 saat. :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TAV verdiği sözü zamanında yerine getirerek, Makendoya'ya verdiği önemi göstermiş. Tebrikler. İnşallah operasyonlarıda başarıyla gerçekleşir ve Türkiye'nin adını gururla temsile devam ederler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000