15 Ocak 2016, Cuma 10:07:20

TAV kurumsal yönetimde 2. sırada

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD) düzenlediği ödüllerde TAV Havalimanları, Türkiye’de kurumsal yönetimde en yüksek nota sahip ikinci şirket oldu. TAV son altı yıldır ilk üçte yer alıyor.
  • Ne olacak herkes basin caresine bakacak olacagi bu, kusura bakmayin
  • Cok guzel TAV. Gurur veriyor. Fakat. Kariyerli bir kisi. Ise bas vuruyor. Ordan. Oraya. Saga sola gonderiyorlar. Su beye git su hanima git Yok TGS git , bunu tava yakistiramadim , sayin baskanla gorusmek lazim , baska care yok,
  • YENİ HAVALİMANI BİTİP AHL KAPANDIĞINDA O KADAR TAV ÇALIŞANI NOLCAK ACABA MERAK EDİYORUM.ÖDÜLLER KARLAR GÜZEL ŞEYLER AMA BİRDE BU KONUYA DEĞİNİLİRSE NE GÜZEL OLURDU. O KADAR EKMEK YİYEN VAR BİRİDE ABİM TABİKİ :(
  • Sakallı arkadaşların görünümü bir arap şirketini andırıyor!
  • Biraz da Havaşa sahip çıkın allah rızası için. Herkes iş arıyor bu ik kafası ile şirket bitti.
  • BTA da 1. heralde :) kesinlikle hakediyor
  • Onemli. Rezalet durumda. Frankfurtta camel'in ozel sigara odalari var. beles.
  • Sayın Sani Bey az ileride tgs haberinin altında yazılanları okumanızı öneririm. Geçen yıl çorapçı amca için gösterdiğiniz ilgiyi tgs ve havaş da çalışanlarınıza da göstermenizi dilerim.Bazı yazılanlar size anlamsız gelebilir ama aralarında haklı serzenişleri de fark edebilirsiniz.Biraz ilgi hiç de zor olmasa gerek.
  • Ayıptır ya. Adamlar kurumsal yönetim ödülü almış sen sigara keyfinin peşindesin. İçme kardeşim sen de.
  • Bir de adam gibi havalimanı işletseler. Dış hatlardaki sigara içilen yer, yazın yakar, kışın da içine yağmur yağar. Ayıptır beyler ayıptır. Ya tamamen kapatın ya da insanlara uygun olarak düzenleyin. Başka iş alamamaktan mı korkuyorsunuz. Her gidişimde yedi ceddinize rahmet okıyorum!

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD) düzenlediği ödüllerde TAV Havalimanları, Türkiye’de kurumsal yönetimde en yüksek nota sahip ikinci şirket oldu. TAV son altı yıldır ilk üçte yer alıyor.

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) tarafından altıncısı bu yıl düzenlenen ödüllerde en yüksek ikinci nota sahip şirket ödülünü aldı. TAV, ödüllerin başlangıcından bu yana, her yıl ilk üçte yer almayı başardı.

TAV Havalimanları Yatırımcı İlişkileri Direktörü Nursel İlgen “Borsa İstanbul Kurumsal Yönetim Endeksi’nde son altı yıldır ilk üç sırada yer alıyoruz ve başarılarımızın TKYD tarafından verilen bu ödüllerle tescil edilmesinin gururunu yaşıyoruz. Özellikle yönetim kurulumuz ve yönetim kurulumuza bağlı komitelerde ortaya çıkan ortak aklı şirket stratejimize yansıtmaya büyük önem veriyoruz. Paydaşlarımız ve çalışanlarımızın da bu ortak akla dahil olması için iç süreçlerimizi düzenliyoruz. Kurumsal yönetim uygulamalarını da esas itibarıyla bu ruhu ortaya çıkarmaya yarayan araçlar olarak görüyor ve şirketimizin büyümesinin uzun vadede sürdürülebilirliğini mümkün kılıyoruz. Kurum kültürümüzün iki önemli sacayağı olan kurumsal yönetim ve inovasyon bir araya gelince, bu alanda her sene kendimizle yarışarak kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Yatırımcılarımızdan aldığımız geri dönüşler de şirketlerin bu alandaki farkındalığının özellikle büyük kurumsal fonların yatırım kararlarında çoğu zaman tayin edici önem arz ettiği yönünde” dedi.

TKYD tarafından kurumsal yönetim ilkelerinin yaygınlık kazanması amacıyla verilen ödüllerde ikinci sırada yer alan TAV Havalimanları, 9,41 olan Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu’nu 2015 yılında 9,52 seviyesine çıkarttı.

TAV Havalimanları Holding, aynı zamanda Borsa İstanbul Sürdürülebilirlik endeksindeki 29 şirket arasında yer alıyor.



TAV kurumsal yönetimde 2. sırada

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Siyaset Hawaii ~ 8 yıl önce
Ne olacak herkes basin caresine bakacak olacagi bu, kusura bakmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hawaii den siyaset ~ 8 yıl önce
Cok guzel TAV. Gurur veriyor. Fakat. Kariyerli bir kisi. Ise bas vuruyor. Ordan. Oraya. Saga sola gonderiyorlar. Su beye git su hanima git Yok TGS git , bunu tava yakistiramadim , sayin baskanla gorusmek lazim , baska care yok,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİRİSİ ~ 8 yıl önce
YENİ HAVALİMANI BİTİP AHL KAPANDIĞINDA O KADAR TAV ÇALIŞANI NOLCAK ACABA MERAK EDİYORUM.ÖDÜLLER KARLAR GÜZEL ŞEYLER AMA BİRDE BU KONUYA DEĞİNİLİRSE NE GÜZEL OLURDU. O KADAR EKMEK YİYEN VAR BİRİDE ABİM TABİKİ :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 8 yıl önce
Sakallı arkadaşların görünümü bir arap şirketini andırıyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaş ~ 8 yıl önce
Biraz da Havaşa sahip çıkın allah rızası için. Herkes iş arıyor bu ik kafası ile şirket bitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BTA kolik ~ 8 yıl önce
BTA da 1. heralde :) kesinlikle hakediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sigara yeri ~ 8 yıl önce
Onemli. Rezalet durumda. Frankfurtta camel'in ozel sigara odalari var. beles.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaş ~ 8 yıl önce
Sayın Sani Bey az ileride tgs haberinin altında yazılanları okumanızı öneririm. Geçen yıl çorapçı amca için gösterdiğiniz ilgiyi tgs ve havaş da çalışanlarınıza da göstermenizi dilerim.Bazı yazılanlar size anlamsız gelebilir ama aralarında haklı serzenişleri de fark edebilirsiniz.Biraz ilgi hiç de zor olmasa gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sigara ~ 8 yıl önce
Ayıptır ya. Adamlar kurumsal yönetim ödülü almış sen sigara keyfinin peşindesin. İçme kardeşim sen de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Bir de adam gibi havalimanı işletseler. Dış hatlardaki sigara içilen yer, yazın yakar, kışın da içine yağmur yağar. Ayıptır beyler ayıptır. Ya tamamen kapatın ya da insanlara uygun olarak düzenleyin. Başka iş alamamaktan mı korkuyorsunuz. Her gidişimde yedi ceddinize rahmet okıyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zavallı ~ 8 yıl önce
Ya ne zavallı bir yazı bu. Sigara içme odasının kanunu hakkında hiç bir bilgin olmadığı gibi bir de utanmadan şikayet yazıyorsun. Uzaylı mısınız siz. Nerede yaşıyorsunuz. Cahillik diz boyu olmuş. Bir de bu insanlarla benim oyum eşit. Yazıklar olsun be.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000