27 Nisan 2009, Pazartesi 15:45:04

TAV, krize rağmen 2008'de %107 kâr etti

TAV İnşaat, 31 Aralık 2008 tarihinde sona eren dönemde denetlenmiş UFRS konsolide bazda hazırlanan mali tablolarında 42 Milyon USD net kâr açıkladı.
  • Sayın TAV halkla ilişkiler. Lütfen şu fotoğrafı koydurmayın. Millete malzeme verip komik duruma düşüyorsunuz. Başka fotoğraf mı yok ???
  • "Ahanda na büüle" der gibi olmuş hakkaten :)
  • Lions seviyesi de , üslubu da böyle değildir..bu cahillerin lions falanla ilgisi olduğunu sanmıyorum. sadece özentiler dir.Sn.Gn.Müdür ve Tav a tebrikler,sevgiler
  • TAV güçlü kadrosuyla her geçen gün büyüyüp, gelişip, genişliyor.. daha da YAYILIP GENİŞLİYECEĞİ ne inanıyoruz.Gn.Müdürüm ve Tav'a Tebrikler, Sevgiler....
  • SAYIN EDİTÖR MOSKOW- LALELİ LİONSN GİBİ YORUM YAPAN ARKADAŞLAR YETERİNCE SAÇMALIYORLAR LÜTFEN BU KİŞİLERİN YORUMLARINI YAYINLAMAYIN LÜTFEN ARTIK SAÇMA SAPAN HAKARET VE TERBİYESİZCE YORUMLARDAN BIKTIK YETERİN LÜTFEN
  • gerçekten tebrikler. krizde zarar yerine kar yapabilen her şirkete tebrikler. TAV Havalimanları Holding A.Ş. dünya genelinde gelişimini sürdürmektedir. tebrikler TAV. daha nice kar'lı yıllara.... ((:
  • Airporthaber'in editörünü gerçekten çok merak ediyorum.Bundan böyle Airporthaber şöyle ilkeli olacak böyle seviyeli olacak edebiyatı yaptınız ama kendiniz söyleyip kendiniz dinlediniz ,okudunuz...Haberlere yapılan yorumları ve yorumcuları aynı zamanda editörü, havacılık çalışanlarının takdirine bırakıyorum.
  • Fotoğraftaki abla eliyle çevresindeki arkadaşlara neyi tarih ediyor acaba? :)

TAV İnşaat ayrıca, faaliyetlerinden 680 milyon USD ciro yaptığını belirtti.

TAV İnşaat Genel Müdürü Aylin Selen “TAV İnşaat’ın Körfez ve Kuzey Afrika bölgelerinde yapımına devam etmekte olduğu projeler ile toplam cirosunda bir önceki yıla oranla %107 artış gerçekleştirmiştir. Bilindiği gibi TAV İnşaat, havalimanı inşaatı yapımı projelerinde uluslararası bir Türk markası olmuştur. Hız kesmeden devam eden inşaat projelerimizle birlikte, hem kâr açıklayabilmemiz, hem de çalışan sayımızı %29 oranında artırarak ekonomiye sağladığımız katkı dikkate alındığında, kriz ortamında aldığımız çok hızlı kararların, çalışanlarımız arasındaki iletişimin ve analitik yönetimin en güzel örneğini sergilediği açıktır. 2008 yılında şirketimiz konsolide bazda 42 milyon USD net kâr elde etmiştir. Bu rakam, firmamızın yürütmekte olduğu çizginin ve yaptığı işlerin, global krize dayanaklılığının da bir göstergesidir”

TAV İnşaat Genel Müdürü Aylin SelenSelen ayrıca, “Atatürk Havalimanı’nın inşaatı ile başlayan projelerimizin büyüklüğü bugüne kadar toplam 8 milyar USD’ye ulaşmıştır. Bu büyüklüğün 1,6 milyar USD’lik kısmını tamamladık ve 6,4 milyar USD yapımını sürdürmekteyiz. TAV İnşaat olarak havalimanı inşaatı sektöründe stratejik ortaklarımız, oluşturduğumuz iş modelimiz ile beraber üstlenmiş olduğumuz ve üstlenmeyi planladığımız yeni projelerimizle büyümeye ve kârlılığımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Türkiye, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Kafkaslar’da inşaat sektöründe kısa sürede büyük projelere imza atan ve kaliteli iş anlayışını hızlı inşaat bitirme becerisi ile bütünleştiren TAV İnşaat, Türkiye’de İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Terminali, Ankara Esenboğa Havalimanı, İzmir Dış Hatlar Terminali’nin yapımını Atatürk ve Adnan Menderes Havalimanları’nın ise İç Hatlar Terminalleri’nin yenilenmesini gerçekleştirdi.

Yurtdışında TAV İnşaat’ın imza attığı projeler arasında ise Birleşik Arap Emirlikleri’nden Dubai’de bulunan Emirates A380 Hangarları, Gürcistan’da başkent Tiflis ve Batum’un Uluslararası Havalimanları ve Kahire de TB3 Kahire Havalimanı Terminal Binası'nın yapımı bulunuyor. TAV İnşaat halen Katar’da Yeni Doha Havalimanı Yolcu Terminali, Libya’da Tripoli ve Sabha Uluslararası Havalimanı ve Tunus’un Enfidha Zine El Abidine Ben Ali Havalimanları’nın inşaatını yürütüyor. 

TAV, krize rağmen 2008'de %107 kâr etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın TAV halkla ilişkiler. Lütfen şu fotoğrafı koydurmayın. Millete malzeme verip komik duruma düşüyorsunuz. Başka fotoğraf mı yok ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"Ahanda na büüle" der gibi olmuş hakkaten :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Lions seviyesi de , üslubu da böyle değildir..bu cahillerin lions falanla ilgisi olduğunu sanmıyorum. sadece özentiler dir.Sn.Gn.Müdür ve Tav a tebrikler,sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TAV güçlü kadrosuyla her geçen gün büyüyüp, gelişip, genişliyor.. daha da YAYILIP GENİŞLİYECEĞİ ne inanıyoruz.Gn.Müdürüm ve Tav'a Tebrikler, Sevgiler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SAYIN EDİTÖR MOSKOW- LALELİ LİONSN GİBİ YORUM YAPAN ARKADAŞLAR YETERİNCE SAÇMALIYORLAR LÜTFEN BU KİŞİLERİN YORUMLARINI YAYINLAMAYIN LÜTFEN ARTIK SAÇMA SAPAN HAKARET VE TERBİYESİZCE YORUMLARDAN BIKTIK YETERİN LÜTFEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
gerçekten tebrikler. krizde zarar yerine kar yapabilen her şirkete tebrikler. TAV Havalimanları Holding A.Ş. dünya genelinde gelişimini sürdürmektedir. tebrikler TAV. daha nice kar'lı yıllara.... ((:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Airporthaber'in editörünü gerçekten çok merak ediyorum.Bundan böyle Airporthaber şöyle ilkeli olacak böyle seviyeli olacak edebiyatı yaptınız ama kendiniz söyleyip kendiniz dinlediniz ,okudunuz...Haberlere yapılan yorumları ve yorumcuları aynı zamanda editörü, havacılık çalışanlarının takdirine bırakıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Fotoğraftaki abla eliyle çevresindeki arkadaşlara neyi tarih ediyor acaba? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000