06 Mart 2013, Çarşamba 14:18:02

TAV ITB BERLİN'DEKİ YERİNİ ALDI

TAV Havalimanları, uluslararası turizm ve seyahat endüstrisinin en prestijli organizasyonlarından ITB-Uluslararası Turizm Borsası Fuarı’na katıldı. Bu yıl onuncu kez fuarda yerini alan TAV’ın operasyon ve hizmet şirketleriyle temsil edildiği standı fuarın ilk gününde yoğun ilgi gördü.

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları, bu yıl 47.kez düzenlenen ITB-Uluslararası Turizm Borsası Fuarı’nda yerini aldı. Almanya’nın başkenti Berlin’de 6-10 Mart arasında düzenlenen fuar turizm profesyonellerini ortak bir platformda buluşturmayı hedefliyor. Almanya Şansölyesi Angela Merkel’in katılımıyla açılan fuarı beş gün boyunca 170 binden fazla insanın ziyaret etmesi bekleniyor. 180’den fazla ülkeden yaklaşık 10 bin şirketin temsil edildiği fuarda TAV Havalimanları, Hall 3.2/105 numarada bulunan 55 metrekarelik standıyla yer alıyor.

TAV Havalimanları Pazarlama Koordinatörü Aslıhan Çörtük, “Bu yıl fuarda Türkiye’de işlettiğimiz havalimanlarının yanı sıra Makedonya, Gürcistan ve Tunus’taki havalimanı işletmelerimiz ile hizmet şirketlerimizi temsil eden standımızla yer alıyoruz. ITB Berlin, uluslararası turizm endüstrisinin tüm oyuncularını buluşturan kapsamlı bir organizasyon. Türkiye ve bölgenin lider havalimanı işletmecisi olarak gördüğümüz ilgiden memnuniyet duyuyoruz. Gelecek dönemin trendlerinin oluşturulduğu bu etkinlikte farklı sektör temsilcileriyle doğrudan ilişki kurarak, hedeflerimiz doğrultusunda portföyümüzde yer alan destinasyonları ve hizmetleri tanıtıyoruz” dedi.

1966’da beş ülkenin katılımıyla başlayan ITB Berlin, zaman içinde gelişerek bugün turizm ve seyahat sektöründe dünyanın en kapsamlı etkinliği haline geldi. İlk yıl 580 metrekarelik alanda yer alan fuar bu yıl 160 bin metrekareden geniş bir bölgeye yayılıyor.
Fuar süresince yaşanan gelişmeleri TAV Havalimanları’nın Twitter hesabı üzerinden anlık olarak takip etmek mümkün olacak.

TAV ITB BERLİN'DEKİ YERİNİ ALDI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000