23 Şubat 2011, Çarşamba 09:09:55

TAV İŞÇİLERİNİ TAHLİYE ETTİ

TAV İnşaat Libya'da yaşanan olaylar nedeniyle çalışanlarını tahliye etti. TAV İnşaat CEO'su Sani Şener'in de katıldığı tahliye operasyonunda 128 Türk çalışanını ülkeden çıkarttı.
  • En Alttaki resimde görüldüğü üzere showmenler kareye girmişler yine
  • Karadeniz insanı başkadır.Hele ki inançlı ve çalışkan bir insansa sonuna kadar gider.Her şirkete lazım gelen bir lider.
  • Gemimizin kaptanı her zamanki gibi çalışanlarımızın yanındaydı. Sani beye sonsuz teşekkürler. Darısı başka şirketlerde çalışan diğer vatandaşlarımızın başına. Allah herkese kolaylık versin.
  • Sayın başbakan sani beyden kurtarma dersleri alsın. Ne hikmetse bizim ne gemiler yanaşıyor ne de uçaklar iniyor. Ama tahliye edenlerde istedi mi yapıyor. Helal sani bey.
  • buyuk firmalar ve onlarin buyuk yoneticileri, ancak krizlerde, icinde bulunduklari o krizi yonetebilme becerisi ile kendilerini kanitlarlar. TAV ve yoneticilerinin bu anlamdaki degeri, kendilerinin calisanlarina verdikleri degerle her olayda bir kat daha artmaktadir. Zaten uluslarlarasi arenada ayakta kalmanin ve basarili olmanin temel noktalarindan biriside calisan odakli planlardir. Birkez daha tesekkurler TAV tesekkurler Sani bey. Iyiki varsiniz.....
  • Tebrikler Sani bey.Tüm çalışanlarına değer ve önem veren mükemmel başarılı üst düzey yönetici Sani Şener... Tebrikler:)
  • Helal olsun Sani Şener e.... işçilerini gitti aldı geri getirdi. uçak inemedi, feribot yanaşamadı demeden çözümler üretip işi bitirdi. İş bitiricilik işte böyle bir şey. Tebrik ediyorum....
Şirketten yapılan açıklamada; "Libya’nın başkenti Trablus’ta gerçekleştirilen Yeni Tripoli Havalimanı Projesi’ni ortaklarıyla üstlenen TAV İnşaat, Bingazi’de ağırlıklı olarak meydana gelen olayların ülke geneliyle birlikte Başkent Trablus’a da yayılması nedeniyle çalışanlarına yönelik tahliye kararı almıştır. Bu çerçevede, çalışanların Libya’daki durum istikrar kazanana kadar ülkelerine dönmeleri kararlaştırılmıştır" denilirken, projede çalışan 4 bin kişiden 250’sinin Türk vatandaşı, 3 bini Taylandlı ve Vietnamlı olduğu tahliyelerin devam edeceği belirtildi.

TAV İnşaat CEO’su M. Sani Şener de katıldığı 128 çalışanın ülkeden tahliye operasyonunu Tunus Air’den kiralanan özel uçakla gerçekleştiren TAV İnşaat, Libya’nın başkenti Trablus'tan hareketle önce Tunus’un Enfidha Havalimanı’na ardından İstanbul Atatürk Havalimanı’na getirmiş oldu. 

Şirketten edinilen bilgilere göre Libya’nın başkenti Trablus’ta gerçekleştirilen Yeni Tripoli Havalimanı projesine yönelik hâlihazırda bir olumsuzluk meydana gelmediği ifade edildi.



TAV İŞÇİLERİNİ TAHLİYE ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
En Alttaki resimde görüldüğü üzere showmenler kareye girmişler yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Karadeniz insanı başkadır.Hele ki inançlı ve çalışkan bir insansa sonuna kadar gider.Her şirkete lazım gelen bir lider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gemimizin kaptanı her zamanki gibi çalışanlarımızın yanındaydı. Sani beye sonsuz teşekkürler. Darısı başka şirketlerde çalışan diğer vatandaşlarımızın başına. Allah herkese kolaylık versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın başbakan sani beyden kurtarma dersleri alsın. Ne hikmetse bizim ne gemiler yanaşıyor ne de uçaklar iniyor. Ama tahliye edenlerde istedi mi yapıyor. Helal sani bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
buyuk firmalar ve onlarin buyuk yoneticileri, ancak krizlerde, icinde bulunduklari o krizi yonetebilme becerisi ile kendilerini kanitlarlar. TAV ve yoneticilerinin bu anlamdaki degeri, kendilerinin calisanlarina verdikleri degerle her olayda bir kat daha artmaktadir. Zaten uluslarlarasi arenada ayakta kalmanin ve basarili olmanin temel noktalarindan biriside calisan odakli planlardir. Birkez daha tesekkurler TAV tesekkurler Sani bey. Iyiki varsiniz.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tebrikler Sani bey.Tüm çalışanlarına değer ve önem veren mükemmel başarılı üst düzey yönetici Sani Şener... Tebrikler:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Helal olsun Sani Şener e.... işçilerini gitti aldı geri getirdi. uçak inemedi, feribot yanaşamadı demeden çözümler üretip işi bitirdi. İş bitiricilik işte böyle bir şey. Tebrik ediyorum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000