03 Şubat 2016, Çarşamba 09:41:40

TAV İK'da yeni atama

TAV Havalimanları Holding İnsan Kaynaklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan Hakan Öker, İK, Personel Departmanı ve TAV Akademi’den sorumlu olacak.
  • Dikkat dikkat dikkat. Havaş İK ya dikkat
  • Once tebrik ediyorum. Yalniz. Sakal yakismamis. Sakal olmadan cok yakisikli olursun Allah askina Bir acayip. Sakal modasi alip basini gidiyor , is yerinde. Ve. Devlet dairesinde sakalli. Calistiriyorlarmi., ben. THY de. Calistigim vakit. Bir az ense. Saci. Uzattim. Benim zamanimin genelmudurle. Gorusuyoduk. Sacin uzundur kertir dedi, sacimi kestim , kurallara uymak lazim. Top sakal olur hemde yakisir,
  • Adami çıkarıldı tav Havalimanı tecrüben var diye havada kaptı. Ama şimdi o da çıkarma ya çalışıyo. Tazminat ödemeyi sevmiyor tav a.ş
  • Hayirli olsun, kendisi tgs de mukemmel pushback operasyonlariyla yakindan tanidigimiz bir isimdi
  • hayırlı olsun
  • Dear Sani Şener su Havas İk için de bir çözüm bulsanız ! Havaş İk sosyal medyada çok iyi ! Göz göre göre istasyonları emanet ettiğiniz adamları tanısanız ekmek vermez sizin gibi değerli biri .
  • Hakan Bey hayırlı olsun. Rica ediyoruz bir inceleseniz, hangi departmanların çalışanlarının ne kadar sürede terfi ettiklerini, okullarını, iş tecrübelerini ama en önemlisi akrabalarını.. bir de konuşup kendileri ile tanıssanız , o makamları doldurabiliyorlarmı görseniz ne güzel olur!!
  • hayırlı olsun kendisini tanımıyoruz fakat TAV'ı çok iyi biliyoruz.. IK işi artık zor şirketimizde, çalışanları elde tutmak için her yıl terfi listeleri çıkıyor. müdürler, koordinatörler her yerde, oda kalmadı, verin maaşları ,primleri, arabaları para çok..önümüzdeki yıllarda ne olacak bakalım, lise mezunu , mağaza satışından gelen IKcı idare edemezdi tabiki..

TAV Havalimanları Holding İnsan Kaynaklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan Hakan Öker,  İK, Personel Departmanı ve TAV Akademi’den sorumlu olacak. 

Hakan Öker, 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. 1988 yılında Beksa, Bekaert-Sabancı Çelik Kord A.Ş.’de Personel Uzmanı olarak başladıktan sonra, 1988-1998 arasında Beksa’da farklı sorumluluklar üstlendi.

Kariyerine Kordsa Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü, Lastik, Takviye Malzemeleri ve Otomotiv Grubu Kalite ve Bilgi Sistemleri, Ortak Hizmetler Direktörü ardından da Sabancı Holding, Projeler Direktörü olarak devam etti.  Öker, Ocak 2007’de Kordsa Global’de, Küresel İnsan Kaynakları sorumluluğunu üstlendi. Ocak 2009’da İnsan Kaynakları ve Bilgi Sistemleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Türkiye Tekstil Sanayi İşverenleri Sendikası Danışma Kurulu Üyeliği, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Mükemmellik Ödülleri Yürütme Kurulu Başkanlığı görevlerinde de bulunan Öker, Ocak 2016’da TAV’a katılmadan önce Kordsa Global’de İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekteydi.

TAV İK'da yeni atama

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Havaş ~ 8 yıl önce
Dikkat dikkat dikkat. Havaş İK ya dikkat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 8 yıl önce
Once tebrik ediyorum. Yalniz. Sakal yakismamis. Sakal olmadan cok yakisikli olursun Allah askina Bir acayip. Sakal modasi alip basini gidiyor , is yerinde. Ve. Devlet dairesinde sakalli. Calistiriyorlarmi., ben. THY de. Calistigim vakit. Bir az ense. Saci. Uzattim. Benim zamanimin genelmudurle. Gorusuyoduk. Sacin uzundur kertir dedi, sacimi kestim , kurallara uymak lazim. Top sakal olur hemde yakisir,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başka sirketten atılan kişiyi çalıştırmayi seven şirket ~ 8 yıl önce
Adami çıkarıldı tav Havalimanı tecrüben var diye havada kaptı. Ama şimdi o da çıkarma ya çalışıyo. Tazminat ödemeyi sevmiyor tav a.ş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 8 yıl önce
Hayirli olsun, kendisi tgs de mukemmel pushback operasyonlariyla yakindan tanidigimiz bir isimdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaan ~ 8 yıl önce
hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnvisible ~ 8 yıl önce
Dear Sani Şener su Havas İk için de bir çözüm bulsanız ! Havaş İk sosyal medyada çok iyi ! Göz göre göre istasyonları emanet ettiğiniz adamları tanısanız ekmek vermez sizin gibi değerli biri .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ölümüne uzman ~ 8 yıl önce
Hakan Bey hayırlı olsun. Rica ediyoruz bir inceleseniz, hangi departmanların çalışanlarının ne kadar sürede terfi ettiklerini, okullarını, iş tecrübelerini ama en önemlisi akrabalarını.. bir de konuşup kendileri ile tanıssanız , o makamları doldurabiliyorlarmı görseniz ne güzel olur!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerekliydi.. ~ 8 yıl önce
hayırlı olsun kendisini tanımıyoruz fakat TAV'ı çok iyi biliyoruz.. IK işi artık zor şirketimizde, çalışanları elde tutmak için her yıl terfi listeleri çıkıyor. müdürler, koordinatörler her yerde, oda kalmadı, verin maaşları ,primleri, arabaları para çok..önümüzdeki yıllarda ne olacak bakalım, lise mezunu , mağaza satışından gelen IKcı idare edemezdi tabiki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000