29 Haziran 2013, Cumartesi 08:33:31

TAV GÜVENLİK GÖZ DOLDURUYOR

Günde ortalama bin 100'den fazla uçağın iniş kalış yaptığı ve aynı zamanda 130 binden fazla yolcunun geçiş yaptığı İstanbul Atatürk Havalimanı'nda terminal güvenliğini sağlayan TAV Özel Güvenlik çalışanlarının, İç ve Dış Hatlar Terminali giriş kapılarındaki yolcu üzerinde ve bagajlarında yaptığı başarılı tespitlerle dikkat çekiyor.
  • Ruhi maaş 15.000.TL Tav Güvenlik uçak işçi çalışma çalışan okudum anladım
  • Havalimanında silahlı güvenlik maaşı nekadar
  • Maaş bilen var mi
  • haklısın kardes
  • Havaalaninda vize pasaport gorevlisi ne maas alir calisma sartlari nelerdir. Yazan olursa sevinirim
  • 1.450TL maaş yıllık izin kışın 14+2 (yani 16gün) günde 2saat mola oluyorr. "Bir buçuk saate yarım saat istirahat oluyor." :) Yazın izin almak için önceki kış izin yapmış olmanız gerekiyor.
  • arkadaşlar 3 yıldır hakkari de uzman çavuşum aile sebeberimden dolayı sözleşmemi yenilemicem bana göre uygun pozisyon şef/amir olduğunu öğrendim güvenlik konusunda tecrübem yok ama işi öğrenip adapte olmam çok uzun sürmez havalimanlarında alımdalar nasıl amire ödenen maaş nedir bilen varmı.
  • bende ozel guvenligim anfada havalimaninda calisilmaz zor oraya bomba birakirlarsa ne olacak onlarin halini dusunun
  • Arkadasim havaalaninda guvenlik olarak calismayi bende dusunuyorum. Önerirmisiniz.maas durumu veya haklarimiz neler.biraz bahsedermisin.
  • Sabiha Gökçen de calistim ISS PROSERDE de isi girerken sole bole dediler sonra en ufak seyde pirim kesiyolar elindekindende oluyosun bu firmalarin adam akilli denetlenmesi lazim hastasin 1 gun rapor aliyosun 170 lirani bide gelmedin gununu kesiyolar bunun gibi neler neler sirtimiZdan geciniyolar hakkimi helal etmiyorum. ..

Yolcuların yanlarında getirdiği kesici ve delici aletler TAV Özel Güvenlik çalışanları tarafından tespit edilerek uçağın içine girmesi engelleniyor. Atatürk Havalimanı'nda X-Ray cihazlarında el konulan ürünler görenleri hayrete düşürüyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde X-Ray cihazlarındaki güvenlik personelinin dikkatli çalışması sonucu uçağa sokulmak istenen baston şeklinde yapılmış kılıç, av tüfeği, pompalı tüfek, samuray kılıcı, ok ve yay, dalış tüpü, zıpkın gibi ilginç ürünlere el konularak olası bir tehlikenin yaşanmasını önledi.

- KESİCİ VE DELİCİ ALETLERİN PARASI YARDIM KURUMLARINA VERİLİYOR -
Atatürk Havalimanı'nda X-Ray cihazlarında uçağın içine sokulması yasak olan delici kesici ve yanıcı maddelere el koyan TAV Özel Güvenlik personeli bunları bir süre beklettikten sonra geri alınmayan kesici, delici ve yanıcı maddeleri satarak parasını sivil toplum örgütlerine yardım amaçlı veriyor. TAV Özel Güvenlik personelinin kontroller esnasında uçağa sokulması yasak olan oyuncaklar ise bir süre bekletildikten sonra, ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere dernek veya belediyelere veriliyor.

TAV Havalimanları Holding iştiraklerinden havalimanı güvenliği alanında hizmet veren TAV Özel Güvenlik, terminal giriş kontrol noktalarında, uçağa binmeden önceki son kontrol noktalarında ve Otopark Bölgesi'nde Sorumluluk Sahası Protokolü ile belirlenmiş alanlarda Sivil Havacılık Güvenliği'nin sağlanmasına yönelik ulusal ve uluslararası standartlar doğrultusunda yolcu güvenliği için çalışıyor.

TAV Özel Güvenlik, Atatürk Havalimanı İç ve Dış Hat Terminal girişlerinde, X-Ray cihazları ile detektörlü kapılarda geçtiğimiz yıl 2 bin 698 hançer, 747 kılıç, bin 867 oyuncak tabanca; 9 bin 541 çekiç, tornavida, keser testere; 385 satır, 311 döner bıçağı, bin 158 ızgara ve döner aleti (şiş), 132 kasatura, 135 balta, bin 559 matkap, 4 bin 456 çakı, 186 zıpkın, 72 av tüfeği ve pompalı tüfek, 86 tabanca, 3 bin 145 araba parçası, 2 bin 933 çivi ve vida, 46 orak, 251 ok ve yay takımı, 143 dalış takımı, 3 bin 598 makas, 65 kelepçe, bin 878 bıçak takımı da tespit edildi.

TAV Özel Güvenlik, uluslararası havacılık kuralları doğrultusunda bagajlarda dahi taşınması yasak olan eşyalarda anında havalimanı polisine haberdar ediyor. Bu aletleri polis, Uluslararası Hava Taşıyıcıları Birliği kuralları gereğince, yolcuların uçuş sırasında yanlarına almaları yasak olduğu için alarak işlem yapıyor. TAV Özel Güvenlik, uçaklarda yolcuların yanlarına almaları yasak olan sadece bagajda götürülebilecek eşyaları da terminal girişlerinde tespit ettiğinde de durumu havalimanı polisine bildiriyor. Polis de havayolu şirketini uyararak yasak eşyanın bagaj bölümünde götürülmesini sağlıyor.

TAV GÜVENLİK GÖZ DOLDURUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Ruhi ~ 7 yıl önce
Ruhi maaş 15.000.TL Tav Güvenlik uçak işçi çalışma çalışan okudum anladım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esil ~ 7 yıl önce
Havalimanında silahlı güvenlik maaşı nekadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enelce ~ 7 yıl önce
1800 tl
selin ~ 7 yıl önce
Maaş bilen var mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hüseyin ~ 7 yıl önce
haklısın kardes

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şahin ~ 7 yıl önce
Havaalaninda vize pasaport gorevlisi ne maas alir calisma sartlari nelerdir. Yazan olursa sevinirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serkan ~ 8 yıl önce
1.450TL maaş yıllık izin kışın 14+2 (yani 16gün) günde 2saat mola oluyorr. "Bir buçuk saate yarım saat istirahat oluyor." :) Yazın izin almak için önceki kış izin yapmış olmanız gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serkan ~ 8 yıl önce
arkadaşlar 3 yıldır hakkari de uzman çavuşum aile sebeberimden dolayı sözleşmemi yenilemicem bana göre uygun pozisyon şef/amir olduğunu öğrendim güvenlik konusunda tecrübem yok ama işi öğrenip adapte olmam çok uzun sürmez havalimanlarında alımdalar nasıl amire ödenen maaş nedir bilen varmı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ıstanbullu ~ 8 yıl önce
güvenlik yapıllacak iş degil ordu iyidir 1400 bıraz fazla alırsın tanmızat yok ışın garantısı yok taşeron hayatın bok gıbı olur ızın kullanamazsın fazla çalısırsın ordu ısı garantılı serefı var ızını var tazmınatı var pişman olursun gecen gunzuzun olmaaz guvenlık ısınde garantı yok işveren sözleşme yenılemezse kapının önunu koyar guvenlık ısı yapılacak en son ıs yurt dısındakı gıbı lejyoner askerlık olsa bugun orduya katılırım saygılar
ankara ~ 8 yıl önce
bende ozel guvenligim anfada havalimaninda calisilmaz zor oraya bomba birakirlarsa ne olacak onlarin halini dusunun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevgi ~ 8 yıl önce
Arkadasim havaalaninda guvenlik olarak calismayi bende dusunuyorum. Önerirmisiniz.maas durumu veya haklarimiz neler.biraz bahsedermisin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sabiha gokcen ~ 8 yıl önce
Sabiha Gökçen de calistim ISS PROSERDE de isi girerken sole bole dediler sonra en ufak seyde pirim kesiyolar elindekindende oluyosun bu firmalarin adam akilli denetlenmesi lazim hastasin 1 gun rapor aliyosun 170 lirani bide gelmedin gununu kesiyolar bunun gibi neler neler sirtimiZdan geciniyolar hakkimi helal etmiyorum. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000