26 Mayıs 2009, Salı 13:24:56

TAV, faaliyet raporunu Kerem Görsev ile tanıttı

TAV Havalimanları Holding, 2008 Faaliyet Raporu’nu İstanbul Atatürk Havalimanı’nda önceki akşam Kerem Görsev’in verdiği konser ile tanıttı. Tanıtıma çok sayıda davetli katıldı...

TAV Havalimanları Holding, 2007 Faaliyet Raporu’ndaki farklı bakış açısını, 2008 Faaliyet Raporu’na da taşıdı. Geçtiğimiz yıl sanatsal bir yaklaşımla, edebiyat alanında bir çalışma yapan TAV Havalimanları bu yıl da müzik alanında yine inovatif bir çalışmaya imza attı.

Caz müziği sanatçısı Kerem Görsev, TAV Havalimanları’nın işlettiği havalimanlarına birbirinden farklı besteler yaptı. TAV Havalimanları Holding Yatırımcı İlişkileri Birim Yöneticisi Nursel İlgen, TAV Havalimanları Holding hisselerinin yaklaşık yüzde 42’sinin İMKB’de işlem görmesinin sorumluluğu ve bilincinde, yatırımcılara ve finans piyasası katılımcılarına şirketin faaliyetleri, finansal durumu hakkında bilgi vermek amacıyla, her yıl büyük bir özen ve dikkatle faaliyet raporunu hazırladıklarını belirtti. İlgen, TAV Havalimanları Holding olarak üç kıtada 41 milyon yolcuya hizmet sunduklarını ve yerelden küreselliğe emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti.

TAV Havalimanları Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül, “Farklı düşünmek ve bu farklılığı hayata geçirmeye cesaret etmek kurum kültürümüzün temelinde yer alıyor. TAV Havalimanları olarak kültür ve sanata verdiğimiz destekten hareketle, 2007 Faaliyet Raporu’nda edebiyat, 2008’de ise müzik alanında daha önce hiç düşünülmemiş inovatif projeleri gerçekleştirdik. 2008 Faaliyet Raporu’nda, hayatın buluşma mekanları havalimanlarıyla, şehrin müziği cazı bir araya getirdik” dedi. Geçtiğimiz yıl, Buket Uzuner’in “İstanbullular” romanından alıntılar yapılan TAV Havalimanları 2007 Faaliyet Raporu, Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenen Geleneksel Yaratıcılık Ödülleri Yarışması’nda “Silver Award” ve Türkiye Grafikerler Meslek Kuruluşu (GMK) tarafından gerçekleştirilen Grafik Ürünler Yarışması’nda “Yılın En İyi Tasarlanmış Faaliyet Raporu” ödüllerini kazanmış ve büyük ilgi görerek ikinci kez basılmıştı. 

TAV

TAV

TAV, faaliyet raporunu Kerem Görsev ile tanıttı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000