30 Nisan 2010, Cuma 09:44:01

TAV "EN İYİ HAVALİMANI İŞLETMECİSİ" SEÇİLDİ

TAV Havalimanları, EMA Ödülleri’nde üç dalda en iyi seçildi.
  • bu basarıyı saglıyan personelı de bıraz hatırlasa su bızım patron bu nebe bıraz ınsan gıbı yasıyalım lufthansa dakı thy dekı personelın tavdan ne farkı var kı bızden 2-3 kat fazla maas alıyolar hersey para degıl ama dımı unutmusum dogru bravo tav a
  • Seyahat tecrubesi cok olanlar, disaridaki havalimanlari ile karsilastirdiklarinda farki anlayacaklardir. ABD ve Avrupa'daki havalimanlari dahil bircok unlu havalimanindan cok daha iyi ve konforlu bir havalimanimiz var. Ayrica yine ABD ve Avrupa dahil bircok havalimaninda personeller yolcularin yuzune bile bakip ilgilenmezken , Atatürk Havalimaninda yardima ihtiyaci olanlara yardim edilip bilgilendiriliyor. TAV'in basarili isletmesi sayesinde cok iyi bir konuma geldik. Iyi guzel seyleri gorup takdir etmek lazim.
  • Artık bu kategoride TAV ve diğerleri var. Umarım diğer havalimanı işletmecileri TAV dan biraz birşeyler öğrenip kendilerine çeki düzen verirler.
  • kulis faaliyetleri sağolsun :D
  • Bu işi layığıyla yerine getirdikleri için haklı bu ödüller.Tebrik ediyorum.Kendilerini havalimanı işletiyor sanan bknz: ATM gibiler biraz örnek alsın bu iş nasıl yapılır nasıl yapılmalıdır,müşteriyi görünce gözünde € ,$ çakanlara hizmet nedir nasıl verilir ispatıdır...
  • keşke bir rakibimiz olsa da 2020 deki AHL ihalesi için biraz heyecan yapsak :))
  • Kıskanmaya gerek yok. Lütfen ders alalım. Herkese örnek olsun.
  • avrupa nin en kullanissiz , en hantal , en bicimsiz havaalanlarindan belki de 1. si olan TAV a bu odulleri kim, nasil veriyor cok merak ediyorum..Avrupa nin en pahali ve en kalitesiz restorantlari nerede?? o daracik alanda arabalari ile first class yolcularini tasiyan prime class personellerinin yolculara akrobatlik becerisi gelistirme dersleri verdikleri yer neresi?? tasarruf diye elektrikleri yakmayan, los ortamlarda is yapilan alan neresi?? otobusle alana inen yolcularin gecis yaptigi daracik 205 kapisi ve transit yolcularin hangi sivrizekalinin icadi oldugu henuz bilinmeyen turnikelerden gecip alt alta ust uste balik istifi seklinde gidis katina cikmaya calistiklari yer nerede?? tav a bu odulu verenler gelsinler bir gorsunler...
  • Birileri ders alsın bu haberden. Tebrikler TAV
  • TAV bizi gururlandırmaya devam ediyor.Başarıların artarak devam etmesini diliyorum.

Havacılık sektörünün en iyilerinin belirlendiği Emerging Markets Airport Awards TAV Havalimanları’nı üç dalda ödüllendirdi. Birleşik Arap Emirlikleri’nden Dubai’de gerçekleştirilen ödül töreninde TAV Havalimanları “En iyi havalimanı işletmecisi” seçildi. TAV Havalimanları’nın işlettiği Gürcistan’ın Tiflis ve Tunus’un Monastir Habib Bourguiba Uluslararası Havalimanları da kendi bölgelerinin “en iyi”leri olarak belirlendi. 

Uluslararası havacılık sektörü otoritelerini ağırlayan Birleşik Arap Emirlikleri’nden Dubai’deki Emerging Markets Airport Awards - Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri kapsamında TAV Havalimanları “En iyi havalimanı işletmecisi” seçildi. EMAA’da ayrıca TAV Havalimanları Holding’e bağlı olarak işletilen Gürcistan’ın Tiflis Uluslararası Havalimanı, Rusya, Kafkaslar, Doğu Avrupa ve Baltık Ülkeleri havalimanlarının yarıştığı kategoride “en iyi” seçildi. Tunus’ta TAV Havalimanları tarafından işletilen Monastir Habib Bourguiba Havalimanı da Afrika havalimanlarını geride bırakarak “en iyi” unvanı aldı.

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener, “Kuruluşumuzun 10. yılını kutladığımız 2010’da Türkiye, Gürcistan, Tunus ve Makedonya’da 10 havalimanı işletiyoruz. İşlettiğimiz havalimanları ile gelişen havacılık endüstrisinin nabzını tutan EMAA’da “En iyi havalimanı işletmecisi” seçilmek bizi gururlandırdı. Ayrıca Gürcistan ve Tunus’ta işlettiğimiz havalimanlarının gelişmekte olan pazarların “en iyi”leri olarak seçilmeleri bizim için oldukça önemli. Çünkü TAV Havalimanları olarak gelişmekte olan pazarlara çok ciddi yatırımlar yapıyoruz. Bu ödüller, TAV çalışanlarını motive ediyor” dedi.

Şener, TAV Havalimanları olarak elde edilen uluslararası başarılara dikkati çekti: “Ülkemizden sonra Tunus ve Gürcistan havalimanları işletmelerimizle ödüle layık görülmek bizi mutlu etti. Geçtiğimiz yıl 42 milyonu aşkın yolcuyu terminallerimizde ağırladık. 2010 yılının ilk çeyreğinde ise işlettiğimiz havalimanlarındaki yolcu sayısını bir önceki yılın aynı dönemine göre %19 arttırmış bulunuyoruz. Elde ettiğimiz başarılar ve ödüller her koşulda hazırlıklı olmamızın ve vizyoner yapımızın doğal sonucudur.”

TAV Havalimanları 2010 yılında, İstanbul Atatürk Havalimanı işletmesi ile dünyanın en prestijli iş ve yaşam dergisi Monocle’ın, “En İyi 50 Seyahat Merkezi” listesinde Transit Uçuşların Cazibe Merkezi” olarak yer almış, İngiltere merkezli araştırma grubu Skytrax tarafından yapılan araştırmalar sonucunda da Atatürk Havalimanı, Güney Avrupa’nın “En İyi Havalimanı” seçilmişti.

Bu yıl ilki düzenlenen Emerging Markets Airport Awards, EMAA havacılık dünyasında gelişmekte olan pazarların nabzını tutmayı hedefliyor. Sektörün önde gelen temsilcilerini ağırlayan EMAA’nın gelenekselleşmesi amaçlanıyor.

TAV "EN İYİ HAVALİMANI İŞLETMECİSİ" SEÇİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
bu basarıyı saglıyan personelı de bıraz hatırlasa su bızım patron bu nebe bıraz ınsan gıbı yasıyalım lufthansa dakı thy dekı personelın tavdan ne farkı var kı bızden 2-3 kat fazla maas alıyolar hersey para degıl ama dımı unutmusum dogru bravo tav a

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Seyahat tecrubesi cok olanlar, disaridaki havalimanlari ile karsilastirdiklarinda farki anlayacaklardir. ABD ve Avrupa'daki havalimanlari dahil bircok unlu havalimanindan cok daha iyi ve konforlu bir havalimanimiz var. Ayrica yine ABD ve Avrupa dahil bircok havalimaninda personeller yolcularin yuzune bile bakip ilgilenmezken , Atatürk Havalimaninda yardima ihtiyaci olanlara yardim edilip bilgilendiriliyor. TAV'in basarili isletmesi sayesinde cok iyi bir konuma geldik. Iyi guzel seyleri gorup takdir etmek lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Artık bu kategoride TAV ve diğerleri var. Umarım diğer havalimanı işletmecileri TAV dan biraz birşeyler öğrenip kendilerine çeki düzen verirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kulis faaliyetleri sağolsun :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu işi layığıyla yerine getirdikleri için haklı bu ödüller.Tebrik ediyorum.Kendilerini havalimanı işletiyor sanan bknz: ATM gibiler biraz örnek alsın bu iş nasıl yapılır nasıl yapılmalıdır,müşteriyi görünce gözünde € ,$ çakanlara hizmet nedir nasıl verilir ispatıdır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
keşke bir rakibimiz olsa da 2020 deki AHL ihalesi için biraz heyecan yapsak :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kıskanmaya gerek yok. Lütfen ders alalım. Herkese örnek olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
avrupa nin en kullanissiz , en hantal , en bicimsiz havaalanlarindan belki de 1. si olan TAV a bu odulleri kim, nasil veriyor cok merak ediyorum..Avrupa nin en pahali ve en kalitesiz restorantlari nerede?? o daracik alanda arabalari ile first class yolcularini tasiyan prime class personellerinin yolculara akrobatlik becerisi gelistirme dersleri verdikleri yer neresi?? tasarruf diye elektrikleri yakmayan, los ortamlarda is yapilan alan neresi?? otobusle alana inen yolcularin gecis yaptigi daracik 205 kapisi ve transit yolcularin hangi sivrizekalinin icadi oldugu henuz bilinmeyen turnikelerden gecip alt alta ust uste balik istifi seklinde gidis katina cikmaya calistiklari yer nerede?? tav a bu odulu verenler gelsinler bir gorsunler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birileri ders alsın bu haberden. Tebrikler TAV

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TAV bizi gururlandırmaya devam ediyor.Başarıların artarak devam etmesini diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000