12 Mayıs 2011, Perşembe 15:05:56

TAV, CORPOTATE GAMES'TE İDDİALI

12-15 Mayıs tarihlerinde 9.kez düzenlenecek İstanbul Corporate Games’de 17 spor branşında 165 farklı şirketi temsilen 4.800 şirket çalışanı hem sportif rekabeti yaşayacak hem de keyifli bir hafta sonu geçirecek. TAV Grubu da Corporate Games’de 120 sporcuyla yer alacak.
  • başlıktaki CORPORATE olmalı, CORPOTATE değil. kolay gelsin
  • THY ve THY Technic'e de başarılar ve iyi eğlenceler dileriz. İstiklal'de ve oyunlarda görüşmek dileğiyle :)
  • thy de iddaalı hemde 206 sporculuk rekor katılımıyla yarın akşam herkesi istiklal caddesine beklioruzzz

“Yaşam Boyu Spor” felsefesiyle kişilere spor bilinci verme amacını taşıyan Corporate Games, şirketlerde takım ruhu ve motivasyonu artırmak, işyerinde zindelik ve verimlilik yaratmak amacıyla her yaştan sporseveri bir araya getiriyor. Kurumsal şirketlerin kendi içlerinden oluşturdukları spor takımlarıyla mücadele ettikleri Corporate Games bu yıl 13 Mayıs 2011, Cuma Günü saat 18.00’de Taksim'de gerçekleştirilecek gösteri yürüyüşüyle başlayacak ve 14-15 Mayıs'ta gerçekleşecek maçlarla tamamlanacak.

TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül “TAV Havalimanları 3 kıtada 18 bin çalışanı olan uluslararası bir şirket niteliğine sahiptir. Farklı iş alanlarında faaliyet gösteren çalışanlarımızın motivasyonunu artırmak, takım ruhunu geliştirmek ve iş performanslarını artırmak amacıyla bu tür takım yarışmalarında yer almaktan keyif alıyoruz. Bu yıl da Corporate Games 2011'de “ Başarımızın sırrı en iyi bildiğimiz şey Takım Olmak” sloganımızla  oyunlarda yer almaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Corporate Games 2011, 165 şirketten 4 bin 800 sporcunun katılımı ile gerçekleşecek. TAV Havalimanları ve iştirakleri de bu yıl ikinci kez katılacağı Corporate Games 2011’de 120 sporcuyla yer alacak. TAV Grubu, oyunlarda futbol, basketbol, voleybol, satranç, masa tenisi, dragon bot, tenis ve bovling olmak üzere 8 branşta mücadele edecek.



TAV, CORPOTATE GAMES'TE İDDİALI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
başlıktaki CORPORATE olmalı, CORPOTATE değil. kolay gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY ve THY Technic'e de başarılar ve iyi eğlenceler dileriz. İstiklal'de ve oyunlarda görüşmek dileğiyle :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy de iddaalı hemde 206 sporculuk rekor katılımıyla yarın akşam herkesi istiklal caddesine beklioruzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000