07 Mart 2016, Pazartesi 12:00:34

TAV Bilişim'den Abu Dabi ve Köln çıkarması

Ürün ve hizmetleriyle üç kıtada 31 havalimanına ulaşan TAV Bilişim, hedef bölgelerine odaklanarak küresel ölçekte büyümesini sürdürüyor. Şirket, sektörün kalbinin attığı iki fuarda geliştirdiği ürün ve hizmetlerini tanıtacak.
  • Havacilikta sizi, bir Turk IT sirketini, yurtdisinda her gorup duydugumda gurur duyuyorum, gogsum kabariyor. IT alaninda TAV'in faaliyet gosteriyor olmasi da cok stratejik bir hareket bence. Masallah...
  • Yerli üreticilerin her alanda desteklenmesi lazım bilemiyorum yeterince destekleniyor musunuz ama görünen o ki biz yine başarıyı tebrik ve taktir etmek yerine saçma sapan yorumlar yapıyoruz. Uretmek, satmak, hizmet vermek, altyapı kurmak, uluslararası rekabet kolay iş değil hele ki hem üretici hem de hizmet veren bir Turk şirketi olarak. Yurtdışında bu kadar ilgi görüyor olmanız da işinizi iyi yaptığınızın göstergesi. Tebrik TAV Bilişim. Sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum hanımefendi...
  • Birazda Ramp Kule'deki TAV sistemlerin işleyişi hızlandırılabilirse iyi olur...Sık sık arızalanmakta.....
  • TAV Holding tarafından havalimanı işletmeciliğinin yanı sıra bilişim, cute sistemleri, havalimanı altyapı yatırımı vb işletmecilik konularında uzmanlaşmış şirketlerin kurulması takdir edilecek bir yatırım. Geliştirilerek sürdürülmesinde fayda bulunmaktadır. TAV Bilişim Gn.Md. Binnur Hanımefendiyi faaliyetlerinden dolayı tebrik ediyorum.
  • madem bilişim sektöründe bu kadar ilerlemiş bu hanımefendinin önderliğindeki şirket öncelikle bu bayanın da ülkesi olan ülkemiz için çalışmasını tavsiye ederim kendisine. Ve gözlemlenen kadarıyla AHL içerisindeki sistemleri pek düzgün çalıştığı söylenemez. AHL içerisindeki çoğu zaman çorba olan düzeni düzeltmelerinide tavsiye ederim.

Ürün ve hizmetleriyle üç kıtada 31 havalimanına ulaşan TAV Bilişim, hedef bölgelerine odaklanarak küresel ölçekte büyümesini sürdürüyor. Şirket, sektörün kalbinin attığı iki fuarda geliştirdiği ürün ve hizmetlerini tanıtacak.

Havalimanı bilişim çözümlerinde uzmanlaşarak dünyanın önde gelen markaları arasına giren TAV Bilişim, sektörün önde gelen buluşmalarından Abu Dhabi Air Expo ve Passenger Terminal Expo fuarlarına katılıyor. Son dönemde yeni havalimanı yatırımlarıyla öne çıkan ve TAV Bilişim’in hedef bölgeleri arasında yer alan Orta Doğu’nun havacılık otoritelerini buluşturan Abu Dhabi Air Expo 8-10 Mart tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri’nde gerçekleşecek. Bu yıl 90 ülkeden 5 bin katılımcıyı ağırlayacak olan Passenger Terminal Expo ise 15-17 Mart’ta Almanya’nın Köln şehrinde düzenleniyor.

TAV Bilişim Hizmetleri Genel Müdürü Binnur Güleryüz Onaran, “Havalimanı işletmeciliğinde entegre bilişim çözümleri sunan ve dünyanın farklı noktalarında projeler üstlenen bir şirket olarak, bilgi birikimimizi havacılık otoriteleriyle buluşturuyoruz. Yüksek katma değer içeren bilişim çözümleri ihraç eden bir şirket olarak, Türkiye’nin dünya havacılık sektöründe geldiği noktaya katkı sağlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Son olarak geliştirdiğimiz BRS (Baggage Reconciliation System) ürünümüzü bu iki önemli platformda da tanıtacağımız için ayrıca gururluyuz. BRS, bagaj uçağa yüklenirken, sefer doğrulaması ve yolcu-bagaj eşleştirilmesi yapan; bunun sonucunda uçuş güvenliğine katkı sağlayan ve kayıp bagaj oranlarını azaltmaya hizmet eden bir havacılık uygulamasıdır. Müşterilerimiz, hizmetlerimiz ve çalışan portföyümüzü beş kıtada büyütmeyi hedefleyen şirketimiz; havayolları ve yer hizmetleri firmaları ile havalimanı içerisindeki terminal havacılık sistemlerinin entegrasyonunu kolaylaştırarak yolcu memnuniyetinin en üst seviyede olmasını amaçlıyor. Bunun için gerçekleştirdiğimiz projelerin ve kazanacağımız yeni ihalelerin, ülkemizi ve TAV Bilişim’i havacılık sektöründe küresel ölçekte daha bir güçlü konuma getirmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

2005 yılında kurulan TAV Bilişim, üç kıtada, 31 havalimanına ve 21 şirkete hizmet veriyor. Tamamlandığında dünyanın tek çatı altındaki en büyük terminali olacak Abu Dabi Havalimanı Midfield Terminal Binası için açılan 50 milyon dolar değerinde iletişim teknolojileri ihalesini kazanan şirket, şu an beş kıtada, farklı noktalarda yer alan havalimanları için büyük montanlı ve yüksek kapasiteli ihalelere hazırlanıyor.

TAV Bilişim'den Abu Dabi ve Köln çıkarması

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Masallah ~ 8 yıl önce
Havacilikta sizi, bir Turk IT sirketini, yurtdisinda her gorup duydugumda gurur duyuyorum, gogsum kabariyor. IT alaninda TAV'in faaliyet gosteriyor olmasi da cok stratejik bir hareket bence. Masallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 8 yıl önce
Yerli üreticilerin her alanda desteklenmesi lazım bilemiyorum yeterince destekleniyor musunuz ama görünen o ki biz yine başarıyı tebrik ve taktir etmek yerine saçma sapan yorumlar yapıyoruz. Uretmek, satmak, hizmet vermek, altyapı kurmak, uluslararası rekabet kolay iş değil hele ki hem üretici hem de hizmet veren bir Turk şirketi olarak. Yurtdışında bu kadar ilgi görüyor olmanız da işinizi iyi yaptığınızın göstergesi. Tebrik TAV Bilişim. Sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum hanımefendi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramp Kule ~ 8 yıl önce
Birazda Ramp Kule'deki TAV sistemlerin işleyişi hızlandırılabilirse iyi olur...Sık sık arızalanmakta.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAV Bilişim ~ 8 yıl önce
TAV Holding tarafından havalimanı işletmeciliğinin yanı sıra bilişim, cute sistemleri, havalimanı altyapı yatırımı vb işletmecilik konularında uzmanlaşmış şirketlerin kurulması takdir edilecek bir yatırım. Geliştirilerek sürdürülmesinde fayda bulunmaktadır. TAV Bilişim Gn.Md. Binnur Hanımefendiyi faaliyetlerinden dolayı tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
madem bilişim sektöründe bu kadar ilerlemiş bu hanımefendinin önderliğindeki şirket öncelikle bu bayanın da ülkesi olan ülkemiz için çalışmasını tavsiye ederim kendisine. Ve gözlemlenen kadarıyla AHL içerisindeki sistemleri pek düzgün çalıştığı söylenemez. AHL içerisindeki çoğu zaman çorba olan düzeni düzeltmelerinide tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000