05 Mart 2015, Perşembe 10:10:29

TAV BERLİN FUARI'NDA...

TAV Havalimanları, dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı ITB Berlin-Uluslararası Turizm Borsası’nda bu yıl işlettiği İzmir, Gazipaşa-Alanya ve Milas-Bodrum havalimanlarının tanıtımını ön plana taşıdı.

TAV Havalimanları, dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı ITB Berlin-Uluslararası Turizm Borsası’nda bu yıl işlettiği İzmir, Gazipaşa-Alanya ve Milas-Bodrum havalimanlarının tanıtımını ön plana taşıdı.

TAV’ın havalimanlarını işlettiği Gürcistan’ın Batum, Makedonya’nın Ohrid ve Tunus’un Enfidha – Hammamed bölgeleri de diğer gözde turizm destinasyonları arasında yer aldı.

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları, bu yıl 49. kez düzenlenen ve uluslararası turizm-seyahat endüstrisinin en prestijli etkinliklerinden olan ITB Berlin-Uluslararası Turizm Borsası Fuarı’na katıldı. TAV Havalimanları’nın, İzmir, Gazipaşa-Alanya ve Milas-Bodrum tanıtımını ön plana taşıdığı standında ayrıca Gürcistan’ın Batum, Makedonya’nın Ohrid ve Tunus’un Enfidha-Hammamed destinasyonları tanıtıldı.

TAV Havalimanları Pazarlama Direktörü Aslıhan Çörtük, “Dünyanın her yerinden turizm sektörünün önde gelen temsilcilerinin buluştuğu ITB Berlin Fuarı’nda bu yıl İzmir, Gazipaşa-Alanya ve Milas-Bodrum’u ön plana taşıdık. Bu destinasyonların yer aldığı çanakta turizm potansiyeline paralel uçuşların artışına katkı sağlamak amacıyla büyük çaba sarf ediyoruz. Ayrıca Gürcistan, Makedonya ve Tunus’ta işlettiğimiz havalimanlarının yer aldığı destinasyonları da tanıtıyoruz. 12. kez yer aldığımız bu fuarda hedefimiz bulunduğumuz bölgelere katkı sağlamak. TAV Havalimanları olarak, ülkelerin ve şehirlerin giriş-çıkış kapıları olan havalimanlarının turizmin gelişmesi için itici güce sahip olması gerektiğinin farkındayız. Bu anlamda, 7 ülkede işlettiğimiz 14 havalimanı ve çeşitli coğrafyalarda faaliyet gösteren hizmet şirketlerimizi temsil eden standımızda bugün katılımcılar ve ziyaretçilerin ilgisini görmek mutluluk verici” şeklinde konuştu.

TAV Havalimanları işletmesini üstlendiği havalimanı lokasyonları ve hizmet şirketlerinin tanıtımı için ulusal ve uluslararası pek çok fuarda pazarlama faaliyetleri yürütüyor. Bu yıl TAV’ın 12. kez katıldığı ITB Berlin, turizm ve seyahat sektörünün dünyadaki en büyük organizasyonu olarak gösteriliyor. Bu yıl fuar, 160 bin metrekarelik fuar alanında 180’den fazla ülkeden gelen yaklaşık 10 bin katılımcı ve 180 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor. 

 

TAV BERLİN FUARI'NDA...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000