29 Temmuz 2013, Pazartesi 11:09:44

TAV AMERİKA VİZESİNİ KAPTI

TAV Havalimanları, Aeroports de Paris ve ABD'li dev yatırım bankası Goldman Sachs ortak girişim grubunun oluşturduğu konsorsiyum, Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde bulunan LaGuardia Uluslararası Havalimanı Ana Terminali ihalesine teklif vermek üzere yeterlilik aldı.
  • bence Sani ŞENER ve ekibi bir daha Türkiye ye sıfırdan nasıl bir dünya devi MEYDANA GETİREBİLECEĞİNİ GÖSTEREBİLMELİ...
  • esenboga'yi tav yapti degil mi? peki neden koskoca alan gecen gun yagmurda sular altinda kaldi, catisi uctu ? neden alanin insaat kalitesi bu kadar dusuk ve neden bu dusuk kalitede is yapan firmalar denetlenmez ve boyle durumlarda gereken yapilmaz ? yagmur yagdiginda ataturk'de ayni rezalet yasaniyor..orda da metro katini sular basiyor...bu haliyle mi tav odul aliyor ve yeni alanlara talip oluyor ?
  • Yeni Havalimanı Projesini almayan Tav Dünya Havalimanlarına göz koydu sanırım. Eminim ki bunu da başaracaklar.. ! Sani Şener ve Ekibini Dünya'ya Ülkemisi ve Şirketlerini Kaliteli ve başarılı bir marka olarak tanıttıkları için tevrik ediyorum..
  • "TAV ?" Türkiye'de de Hizmet kalitesini düşürmeden ekonomik acıdan geri dönüşü olan her projenin içinde olur Tav. Sen rahat ol!
  • TAV bence Dünya 'nın en iyileri arasına girmeyi hak ediyor.3. Hava limanını TAV almadı çünkü akıllı adımlar atıyor ve bundan sonra ne olacağını hep birlikte göreceğiz alan firmalar bence bu işin altından kalkamayacak çünkü TAV ' ın vizyonu onlarda yok.
  • ADP ye dua etsin begenmediginiz fransizlar sizden cok daha ilerideler oyle aile sirketiyle yurumuyo isler orda dayi oglu Amca kizi.
  • Sen kendi ülkende kendi vatandaşının ekmek yiyeceğini binlerce kişiye iş sağlayacak ekmek kapısı olacak ihaleden arada çok büyük fark olmadan geri çekil şimdi kalk git amerikada yeterlilik al. Nedir bu ABD yandaşı meraklılığı anlayamadım. Sizin hakkınızdan ancak onlar gelir.Gidin onların ülkesine yatarım yapın.Benim işçim benim vatandaşım aç kalmaya mahkum zaten böyle devlerin dışarıya yatırım yaptığı sürece. Saygılar...
  • Vay anasını, çok gurur verici
  • TAV, La Guardia'dan önce Paris'teki havalimanlarını düzene soksun :) Dünyanın en kötüleri arasında sayılan havalimanlarına sahip olan bir şirketin (ADP) TAV sayesinde başka bir ülkenin havalimanı ihalesine girmesi ne kadar da anlamlı değil mi? Günün birinde bu Fransızlar TAV'a bir şey yapacak, hep birlikte göreceğiz...
  • Hayırlısı olsun ..İstanbul'daki 3 ncü Hava limanı İhalesini TAV Degil Bence Türkiye Kaybetti. Alt Yapısı ile tecrübesi ve Dünya Havacılık ve Ekonomisi üzerinde başarı ile yerini alan TAV Umarım Amerika'daki bu ihaleyi alır...Yapım ve işletmede sorun yok...Aynası iştir kişinin diyor ve TAV'ın yapıp işlettigi HavaLimanlarına bakmanız yeterlidir diyorum.. Hayırlı olsun...İhale de TAV'a Başarılar Diliyorum..

Yerel idare New York ve New Jersey Liman işletmeleri tarafından düzenlenen ihaleyle 2012'de 26 milyon yolcuya hizmet veren LaGuardia Havalimanı'nın ana terminal binası yenilenecek.

Havalimanı işletmeciliği alanında Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları, ABD'nin New York kentinde bulunan LaGuardia Havalimanı'nın ana terminal binası Dizayn/Yapım/Finans/İşletim ve Bakım-Onarım projesi için Aeroports de Paris ve Goldman Sachs ile liderlik ettiği konsorsiyum ile birlikte yeterlilik aldı. Kısa süre içinde gerçekleşmesi planlanan LaGuardia Havalimanı ihalesi Dizayn/Yapım/Finans/İşletim ve Bakım-Onarım’ı kapsıyor.

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener, “Bu ihaleye yeterli görülmek demek ABD gibi bir ülkede sizin mühendisliğinizin, finansal ve işletmesel kabiliyetlerinizin yeterli görülmesi demektir. Bu ihaleye hazırlanmak uzun ve zahmetli bir yol. Ama TAV'ın genç yeteneklerinin bunu basarıyla gerçekleştireceğine inanıyorum. Akilli büyüme yönünde, stratejik tutarlılığımıza sadık kalarak bu çok önemli ihaleye en iyi şekilde hazırlanacağımızdan tüm yatırımcılarımız emin olabilirler. Aynı zamanda hissedarımız da olan, birlikte 37 havalimanı ile 200 milyon yolculuk bir havalimanı networkünü yönettiğimiz ADP ve ABD'nin dev yatırım bankası olan aynı zamanda dünyadaki altyapı projelerinde önemli rol oynayan Goldman Sachs ile ihalede ipi göğüslemek için elimizden geleni yapacağız. New York ve çevresinde çok büyük projelere imza atan inşaat firması Tutor Perini ve dizayn konusunda Dünya'nın en iyileri arasında gösterilen diğer konsorsiyum ortaklarımızla yapım, dizayn ve mühendislik için bir araya geldik” dedi.

New York'ta bulunan LaGuardia Uluslararası havalimanı geçtiğimiz yıl 26 milyon yolcuya hizmet verdi. TAV ile birlikte yeterlilik alan konsorsiyumda Aeroports de Paris (ADP), Goldman Sachs (GS Global Infrastructure Partners II LP ve GS International Infrastructure Parteners II LP.), Tutor Perini Corporation, Ove Arup & Partners PC, Kohn Pederson Fox Associates PC, Suffolk Construction Company, STV Incorporated and ADP Ingenierie yer alıyor. Havalimanı için yeterlilik alan toplam dört konsorsiyum bulunuyor.

TAV AMERİKA VİZESİNİ KAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

misafir ~ 11 yıl önce
bence Sani ŞENER ve ekibi bir daha Türkiye ye sıfırdan nasıl bir dünya devi MEYDANA GETİREBİLECEĞİNİ GÖSTEREBİLMELİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
???? ~ 11 yıl önce
esenboga'yi tav yapti degil mi? peki neden koskoca alan gecen gun yagmurda sular altinda kaldi, catisi uctu ? neden alanin insaat kalitesi bu kadar dusuk ve neden bu dusuk kalitede is yapan firmalar denetlenmez ve boyle durumlarda gereken yapilmaz ? yagmur yagdiginda ataturk'de ayni rezalet yasaniyor..orda da metro katini sular basiyor...bu haliyle mi tav odul aliyor ve yeni alanlara talip oluyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Yeni Havalimanı Projesini almayan Tav Dünya Havalimanlarına göz koydu sanırım. Eminim ki bunu da başaracaklar.. ! Sani Şener ve Ekibini Dünya'ya Ülkemisi ve Şirketlerini Kaliteli ve başarılı bir marka olarak tanıttıkları için tevrik ediyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tr ~ 11 yıl önce
"TAV ?" Türkiye'de de Hizmet kalitesini düşürmeden ekonomik acıdan geri dönüşü olan her projenin içinde olur Tav. Sen rahat ol!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
TAV bence Dünya 'nın en iyileri arasına girmeyi hak ediyor.3. Hava limanını TAV almadı çünkü akıllı adımlar atıyor ve bundan sonra ne olacağını hep birlikte göreceğiz alan firmalar bence bu işin altından kalkamayacak çünkü TAV ' ın vizyonu onlarda yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dorothée ~ 11 yıl önce
ADP ye dua etsin begenmediginiz fransizlar sizden cok daha ilerideler oyle aile sirketiyle yurumuyo isler orda dayi oglu Amca kizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAV ? ~ 11 yıl önce
Sen kendi ülkende kendi vatandaşının ekmek yiyeceğini binlerce kişiye iş sağlayacak ekmek kapısı olacak ihaleden arada çok büyük fark olmadan geri çekil şimdi kalk git amerikada yeterlilik al. Nedir bu ABD yandaşı meraklılığı anlayamadım. Sizin hakkınızdan ancak onlar gelir.Gidin onların ülkesine yatarım yapın.Benim işçim benim vatandaşım aç kalmaya mahkum zaten böyle devlerin dışarıya yatırım yaptığı sürece. Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tr ~ 11 yıl önce
Vay anasını, çok gurur verici

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pg10 ~ 11 yıl önce
TAV, La Guardia'dan önce Paris'teki havalimanlarını düzene soksun :) Dünyanın en kötüleri arasında sayılan havalimanlarına sahip olan bir şirketin (ADP) TAV sayesinde başka bir ülkenin havalimanı ihalesine girmesi ne kadar da anlamlı değil mi? Günün birinde bu Fransızlar TAV'a bir şey yapacak, hep birlikte göreceğiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baba Kartal ~ 11 yıl önce
Hayırlısı olsun ..İstanbul'daki 3 ncü Hava limanı İhalesini TAV Degil Bence Türkiye Kaybetti. Alt Yapısı ile tecrübesi ve Dünya Havacılık ve Ekonomisi üzerinde başarı ile yerini alan TAV Umarım Amerika'daki bu ihaleyi alır...Yapım ve işletmede sorun yok...Aynası iştir kişinin diyor ve TAV'ın yapıp işlettigi HavaLimanlarına bakmanız yeterlidir diyorum.. Hayırlı olsun...İhale de TAV'a Başarılar Diliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000