24 Mart 2009, Salı 15:31:15

TASSA'DA OLAĞAN GENEL KURUL HEYECANI

Havayolları Kabin Memurları Derneği’nin olağan genel kurulu ve yönetim kurulu seçimi bugün yapıldı...
  • YENİ SEÇİLEN EKİBE ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM.HEPSİ TECRUBELİ ARKADAŞLAR.ÇOK DAHA GÜZEL ŞEYLER YAPACAKLARINA İNANIYORUM.KOLAY GELSİN ONLARA.BİZLERDE DESTEK OLALIM.
  • sen güzel Türkçemize bakacağına çalışma şartlarımıza bak.iyi kötü bir sahip çıkanımız var.
  • bu gibi gereksiz ayrıntılarla uğraştığınız için esas önemli şeyleri kaçırıyor ve kabin olarak güçsüz kalıyorsunuz.bunları bir yana bırakın da birlik olun.çok ayıp,çok yazık.
  • Ben de bu tür hataları sorun edip, büyüten takıntılı vatandaşlarımızı kınıyorum. Ben yurtdışındayım. Eğer sizin gibi tipler burada olsaydı biz kesinlikle bu dili konuşmaya cesaret edemezdik.
  • TASSA başkanımız izzet leviye AYRICANA başarılar diliyorum. bizi temsil edecek olan arkadaşımızın güzel türkçemizde bulunmayan bu kelimeyi konuşmalarında 7 kere tekrarlaması hayli gülünçtü...

Derneğin Başkanı İzzet Levi yeni dönemde de yine başkanlığa aday olarak, üyelerden toplanan aidatlarla okul yaptırarak, uçak kazasında şehit olan kabin memurlarının isimlerinin verileceğini planladıklarını açıkladı.

Atatürk Havalimanı İç Hatlar TAV konferans salonunda sabah saatlerinde başlayan Havayolları Kabin Memurları Derneği’nin /TASSA) genel kurulda geçmiş dönem faaliyet ve denetleme raporu açıklandı.

Dernek Başkanı İzzet Levi yaptığı konuşmada, ‘TASSA yeni dönemde bir ilkokul yaptıracak ve bu okuldaki sınıflara uçak kazasında şehit olan kabin memurlarının isimlerini verecek. Bu proje üyelerden en çok takdir alan plan oldu. 3 senede bitirilmesi planlanan okul, dernek üyelerinin aidatları ve sponsorların katkılarıyla inşa edilecek.’ dedi.

Genel kurulda ayrıca derneğin tüzüğüne ilişkin değişiklikler getirildi. En büyük değişiklik dernek adının Türkiye Havayolları Kabin Memurları Derneği olarak değiştirilmesi oldu.

Düzenlenen genel kurulda dernek üyeleri tarafından bir tek yönetin listesi oluşturulurken, TASSA Olağan Genel Kurulu’nda oluşan yeni yönetim ise şöyle; Başkan İzzet Levi olmak üzere İsmail Ömer Atalay, Zeynep Konak, Semra Dereli Civelekhan, Feride Daldık, Zerrin Ercan, Burak Irmak, Sertap Mermer, Elif Can Arpağ’dan oluşuyor.

İç Hatlar TAV konferans salonunda şu saatlerde devam eden seçimler ise saat 17.00 sıralarında son bulacak.

TASSA-SEÇİM

TASSA-SEÇİM

TASSA-SEÇİM

TASSA'DA OLAĞAN GENEL KURUL HEYECANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
YENİ SEÇİLEN EKİBE ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM.HEPSİ TECRUBELİ ARKADAŞLAR.ÇOK DAHA GÜZEL ŞEYLER YAPACAKLARINA İNANIYORUM.KOLAY GELSİN ONLARA.BİZLERDE DESTEK OLALIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sen güzel Türkçemize bakacağına çalışma şartlarımıza bak.iyi kötü bir sahip çıkanımız var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu gibi gereksiz ayrıntılarla uğraştığınız için esas önemli şeyleri kaçırıyor ve kabin olarak güçsüz kalıyorsunuz.bunları bir yana bırakın da birlik olun.çok ayıp,çok yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben de bu tür hataları sorun edip, büyüten takıntılı vatandaşlarımızı kınıyorum. Ben yurtdışındayım. Eğer sizin gibi tipler burada olsaydı biz kesinlikle bu dili konuşmaya cesaret edemezdik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TASSA başkanımız izzet leviye AYRICANA başarılar diliyorum. bizi temsil edecek olan arkadaşımızın güzel türkçemizde bulunmayan bu kelimeyi konuşmalarında 7 kere tekrarlaması hayli gülünçtü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000