19 Haziran 2009, Cuma 08:11:48

Sani Şener'den çarpıcı açıklamalar...

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği tarafından düzenlenen "Enerji ve İnşaat Sigortaları Semineri" İstanbul Four Seasons Hotel Bosphorus'ta gerçekleştirildi...
  • buyuksun sanı kaptan ve tav'ın tum tayfaları!!!!

Toplantıya katılanlar arasında bulunan TAV Havalimanları Holding Başkanı ve Grup CEO'su Dr. Müh. M. Sani Şener yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Havalimanları mimarisi ülkelerin gurur kaynağı olması gereken, yolcularımız için geniş kapsamlı projelerin hayata geçirilmesi gereken alanlardır. Dünyada 19.000 ticari uçak, 4.2 milyar yolcu kapasitesine sahip 2000 ticari havaalanı mevcut. Dünyadaki yolcuların % 64'ünü 93 havaalanı karşılayabiliyor. 2020 yılına baktığımızda ise, ticari yolcu uçakların 35.000'e, yolcu kapasitesinin 9 milyar'a ulaşacağını ve bunu karşılayabilmek için de 300 milyar dolarlık kapasiteye ihtiyaç var. TAV olarak yurtdışında ve yurtiçinde çok büyük projelere imza attık. Yap-işlet-devret projeleri ile bütün dünyada başarılı şirketler kurduk. Bunun yanısıra Dubai'ye mahsus olmak üzere 101 tower, Majestik tower, EFT twin towers ve Sulafa Tower'ı yaptık. Bundan sonra da çok büyük projelere imza atmaya devam edeceğiz".

 

Sani Şener'den çarpıcı açıklamalar...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
buyuksun sanı kaptan ve tav'ın tum tayfaları!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000