18 Haziran 2014, Çarşamba 14:13:43

SANİ ŞENER EN İYİ CEO SEÇİLDİ

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener 41. Geleneksel Thomson Reuters Extel Surveys’in Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi’nde, Türkiye’nin “en iyi CEO”su olarak gösterildi. Şener’in yönetimindeki TAV Havalimanları da yatırımcı ilişkileri alanında “Türkiye’nin en iyi şirketi” olarak seçildi.
  • Yine bir takım başarısı , Şener, Geriş , İlgen, Caneri ve Meriç herbirinizi tebrik ediyorum . Şener'i 80'lerin ikinci yarısından bu yana tanıyorum , bu seviyeleri sonuna kadar haketmektedir , çalışkanlığı, insanlarla barışıklığı ve kolay ilişki kurması , sıfıra yakın egosu ve etrafındakilere sonuna kadar inanarak teşvik etmesi de bu başarılarının sırrıdır.
  • haketti.
  • AHL iç hatlar dökülüyor, herhalde ödülü almasında katkısı vardır.
  • Sani be y siz bizler için bir şanssınız
  • Daha iyi yerleri hakettigine gönülden katılıyorum havaş saygılar
  • Sani ŞENER baba dır. Tav teknik.
  • Sani Şener'in %100 hakettiği bir ödül olduğunu düşünüyorum
  • Muhteşem bir yönetici saygilarimla bta

Dünya genelinde 16 bin fon yöneticisinin değerlendirmesiyle bu yıl 41.’si düzenlenen Thomson Reuters Extel’in Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi’nde, “Yatırımcı İlişkileri alanında TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener Türkiye’nin “en iyi CEO’su” seçildi. Şener ayrıca Avrupa Ulaştırma Sektörü arasında da ilk üç CEO arasında yer aldı.

Şener yönetimindeki TAV Havalimanları aynı ankette “en iyi şirket” olurken, Avrupa ulaştırma sektöründe de beşinci sırada yer aldı. Ayrıca TAV Havalimanları Finans Başkan Yardımcısı Burcu Geriş en iyi CFO alanında Türkiye’de 2. seçilirken, Yatırımcı İlişkileri Direktörü Nursel İlgen “en iyi yatırımcı ilişkileri yetkilisi” alanında birinci oldu.

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener: “Yatırımcı İlişkileri’ne çok önem veriyoruz. Çünkü yatırımcılarımız bir fiil şirket yönetiminde yok. Onların her zaman bize ve bilgilerimize ulaşabilmesi lazım. Biz bunu sağlıyoruz. Ödüller aslında birer sembol, çalışanlarımızı motive ediyor. Ben esasen tüm operasyonel ve finansal yöneticilerimizi ve de onların başarılarını çok doğru ve açık bir şekilde yatırımcılarımıza ileten Yatırımcı İlişkileri Departmanımızı kutluyorum. Bu onların başarısıdır” dedi.

Thomson Reuters Extel’in Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi’nde, TAV Havalimanları Finans Başkan Yardımcısı Burcu Geriş “Türkiye’de Yatırımcı İlişkileri Alanından En iyi CFO - ikinci ” (Avrupa ulaştırma sektöründe dördüncü),TAV Havalimanları Yatırımcı İlişkileri Direktörü Nursel İlgen “Türkiye’de En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi” (Avrupa ulaştırma sektöründe ikinci), TAV Havalimanları Yatırımcı İlişkileri Müdürü Ali Özgü Caneri “Türkiye’de En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi – sekizinci” (Avrupa ulaştırma sektöründe onbirinci), TAV Havalimanları Yatırımcı İlişkileri Müdürü Besim Meriç  “Türkiye’de En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi – onüçüncü” (Avrupa ulaştırma sektöründe onyedinci) seçildi.

SANİ ŞENER EN İYİ CEO SEÇİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

BİLEN ~ 10 yıl önce
Yine bir takım başarısı , Şener, Geriş , İlgen, Caneri ve Meriç herbirinizi tebrik ediyorum . Şener'i 80'lerin ikinci yarısından bu yana tanıyorum , bu seviyeleri sonuna kadar haketmektedir , çalışkanlığı, insanlarla barışıklığı ve kolay ilişki kurması , sıfıra yakın egosu ve etrafındakilere sonuna kadar inanarak teşvik etmesi de bu başarılarının sırrıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
en iyisi ~ 10 yıl önce
haketti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meka ~ 10 yıl önce
AHL iç hatlar dökülüyor, herhalde ödülü almasında katkısı vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airports ~ 10 yıl önce
Sani be y siz bizler için bir şanssınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Daha iyi yerleri hakettigine gönülden katılıyorum havaş saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sani ŞENER baba dır. Tav teknik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviation ~ 10 yıl önce
Sani Şener'in %100 hakettiği bir ödül olduğunu düşünüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Muhteşem bir yönetici saygilarimla bta

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000