09 Temmuz 2011, Cumartesi 15:40:07

REKORLAR ALT ÜST!

Atatürk Havalimanı'nda dün tam 1003 uçak iniş-kalkış yaptı, Türkiye rekoru kırıldı...
  • atc lere lafım yok da havalimanında uçuşların artması garsonundan temizlikçiye güvenlikçiden bagaj yükleyenlere kadar herkesi etkilemekte ve bu insanlar atc ler gibi maaş almıyolar biliyosunuz çoğu açlık sınırında maaş almakta.Unutulmamalıdır ki kırılan bu rekor uçuş sayısı ülkeye katkısı vs kadar aynı zamanda bu emekçilerin hakkının yenmesi rekorudur(Sayın Binali Yıldırım'a)
  • o konuda zaten kaç sene dir BIRINCIYIZ duymadınız mı... 45 dk 1 saat falan beklerseniz şanslılardan sayılıyorsunuz... geçen günde 1000 tane uçak indi diye alkış yaptılar.. bekleyen olmadı galiba? yoksa hala kendilerine mi gelemediler...
  • Gecikmelerdede rekor kırılıyor bunuda yazarmısınız,
  • 600 lirayla çalışan emekcı ıcın bısey ıfade edermı kazanan kazanıyo ust tabaka rekor kırıyo ama ya alt taraf ///
  • Geliş katının fiziksel eksikliklerinden dolayı psikolojik olarak boğuluyorum.Aslına bakarsanız akşam saatlerindeki yoğunlukta 10-15 dakika beklemek çokta değilde bazı polislerin davranışı hoş değil.Gerçi bir sürü gereksiz yolcunun davranışlarından dolayı da olabilir.En iyisi Yeşilköy de denizi doldurarak Hon-kong limanı gibi muhteşem bi liman yapmak gerek.o zaman herkes rahat yolculuk yapabilir.
  • lüküs hayat lüküs hayatttttttt...
  • Arkadaşları canı gönülden kutlarım.gece gündüz demeden hava trafiğinde RADAR,SEYRÜSEFER ve HABERLEŞME hizmetlerini tam,eksiksiz ve kesintisiz olarak devam ettiren,görevini ;VATANINI EN ÇOK SEVEN GÖREVİNİ EN İYİ YAPAR anlayışıyla yapan bu arkadaşları rekorun EN ÖNEMLİ VE BAŞINDAKİ personel olarak görmek fazla övgü olmasa gerek. selam ve dua ile
  • yemek - içmek o kadar pahalı ki sanırım bir rekor da bundan kırmıştır.. ayrıca geliş - gidiş pasaport kuyruklarında uzun zuzn beklemek te bence AHL nin rekorudur.
  • bu maaşla bu kadar hizmet arkadaşlar aldığınız para kadar hizmet verin uçak rotar yapmış araçlar hasar görmüş size ne kendi malınız deyilde (gavur) malı gibi kullanın bunlar bunu hak ediyor.
  • TAV işletiyor diye reklam yapmayın,Tav işletmeci yani kiracı sahibi DHMİ ve hava trafik kontrol hizmetide DHMİ tarfından veriliyor gerçekleri çarpıtmayın.Havada bekliyoruz diyenler niye urt dışında bekleyince konuşmuyor yada konuşamıyorsunuz burada aslan kesilmeyin üst üste inecek kalkacak haliniz yok daha hava trafik kontrol merkezini görmemiş pilot sayısı toplam sayının %70-75 iken kim ne yapıyor,nasıl yapıyor bilmezken yorum yapmayın bilen biliyor....
TAV'ın işlettiği Atatürk Havalimanı 30 Haziran'daki 999 uçaklık rekorunu dün itibariyle genişleterek bu sayıyı 1003'e çıkardı.

Türk Sivil Havacılığı'nda bir ilk olan bu sayı, rekorun da adı oldu. Türk Havacılığında ilk kez bir havalimanı 1000 uçak sınırını aşarak tarihe geçti.

Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur 8 Temmuz'da kırılan rekorun Türk Havacılık tarihine geçtiğini ve 30 Haziran'da kırılan rekorun yeniden kırılmasının Türk ekonomisiyle doğru orantılı olduğunu ifade etti. Özuğur 1 Temmuz'da da 123 bin 780 yolcunun Atatürk Havalimanı'nı kullanmasıyla oluşan rekoru da anımsattı.
REKORLAR ALT ÜST!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
atc lere lafım yok da havalimanında uçuşların artması garsonundan temizlikçiye güvenlikçiden bagaj yükleyenlere kadar herkesi etkilemekte ve bu insanlar atc ler gibi maaş almıyolar biliyosunuz çoğu açlık sınırında maaş almakta.Unutulmamalıdır ki kırılan bu rekor uçuş sayısı ülkeye katkısı vs kadar aynı zamanda bu emekçilerin hakkının yenmesi rekorudur(Sayın Binali Yıldırım'a)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o konuda zaten kaç sene dir BIRINCIYIZ duymadınız mı... 45 dk 1 saat falan beklerseniz şanslılardan sayılıyorsunuz... geçen günde 1000 tane uçak indi diye alkış yaptılar.. bekleyen olmadı galiba? yoksa hala kendilerine mi gelemediler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gecikmelerdede rekor kırılıyor bunuda yazarmısınız,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
600 lirayla çalışan emekcı ıcın bısey ıfade edermı kazanan kazanıyo ust tabaka rekor kırıyo ama ya alt taraf ///

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Geliş katının fiziksel eksikliklerinden dolayı psikolojik olarak boğuluyorum.Aslına bakarsanız akşam saatlerindeki yoğunlukta 10-15 dakika beklemek çokta değilde bazı polislerin davranışı hoş değil.Gerçi bir sürü gereksiz yolcunun davranışlarından dolayı da olabilir.En iyisi Yeşilköy de denizi doldurarak Hon-kong limanı gibi muhteşem bi liman yapmak gerek.o zaman herkes rahat yolculuk yapabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
lüküs hayat lüküs hayatttttttt...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşları canı gönülden kutlarım.gece gündüz demeden hava trafiğinde RADAR,SEYRÜSEFER ve HABERLEŞME hizmetlerini tam,eksiksiz ve kesintisiz olarak devam ettiren,görevini ;VATANINI EN ÇOK SEVEN GÖREVİNİ EN İYİ YAPAR anlayışıyla yapan bu arkadaşları rekorun EN ÖNEMLİ VE BAŞINDAKİ personel olarak görmek fazla övgü olmasa gerek. selam ve dua ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yemek - içmek o kadar pahalı ki sanırım bir rekor da bundan kırmıştır.. ayrıca geliş - gidiş pasaport kuyruklarında uzun zuzn beklemek te bence AHL nin rekorudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu maaşla bu kadar hizmet arkadaşlar aldığınız para kadar hizmet verin uçak rotar yapmış araçlar hasar görmüş size ne kendi malınız deyilde (gavur) malı gibi kullanın bunlar bunu hak ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TAV işletiyor diye reklam yapmayın,Tav işletmeci yani kiracı sahibi DHMİ ve hava trafik kontrol hizmetide DHMİ tarfından veriliyor gerçekleri çarpıtmayın.Havada bekliyoruz diyenler niye urt dışında bekleyince konuşmuyor yada konuşamıyorsunuz burada aslan kesilmeyin üst üste inecek kalkacak haliniz yok daha hava trafik kontrol merkezini görmemiş pilot sayısı toplam sayının %70-75 iken kim ne yapıyor,nasıl yapıyor bilmezken yorum yapmayın bilen biliyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000